Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@kathrin17 nam koordinatorkapovedal aby som si urobila vysetrenia a interne este do pichania gonalu aby keby nahodou nieco bolo zle tak aby som nepichala gonal zbytocne. odporucam sa hned objednat na interne a ist k dr.obvodacke na krvs spolu s manzelom lebo vysledky sa robia cca cez 10 dni.
@luciapetova presne ako ja...mne povedali ze rast sliznece je geneticky dany...co je blbost...lebo pred potratmi som mala rast super a po nich mi rastie ledva
baby co mi treba na hematologicke testy?mozem si ich urobit aj vo svojom meste, ci sa niekde specializuju priamo na plodnost?
@kostickabonnie aj mmne sa to stalo ze ma odhovorili a ja hlupa som ich posluchla ☹
súhlasím s @kostickabonnie v prvom rade by som u teba urobila vyšetrenia - genetiku, hematológiu, imunológiu..... skúsiť nájsť problém....ja bohužiaľ podobné skúsenosti ako ty mám, že otehotnieť prirodzene síce áno, ale už som o bábo párkrát tiež v začiatkoch prišla.
takže sme tiež skončili v Heliose, za sebou všetky možné vyšetrenia, ktoré dopadli našťastie dobre, a pred sebou dve možnosti:
1) buď IUI (a to už budúci týždeň) - ak teda folikuly narastú do potrebnej veľkosti,
2) ak folikuly nenarastú do potrebnej veľkosti, tak ešte hysteroskopia na zistenie priechodnosti vajcovodov, potom sa uvidí, či skúsime nejaký čas prirodzene, alebo IUI - a ak to nepôjde, tak IVF.
takže aj keď môžeš otehotnieť prirodzene, tak možno nakoniec skončíš na "umelom" - my sa snažíme už naozaj dlhšiu dobu, a preto to riešime v Heliose....
kočky, keď ste šli do Heliosu posledný krát - pre potvrdenie srdiečka, výstupné papiere a potom už prechod do starostlivoosti vlastného gyndoša, dávali ste niečo lekárovi alebo celému tímu ako poďakovanie ?????
ahoj cmelicka,gratulujem k krasnemu babetku,ty ma nepoznaš ale ja si ta pametam z heliosu,my sme začali chodit do heliosu asi pred 1 a pol,a pametam si ako sme išli na vyšetrenie a ty si vtedy niesla v ruke nejaku fotku a strasne si sa tešila,a ja som vtedy nechapala z čoho sa tak strašne raduješ,a teraz to už chapem.Som v 24 tyždni tehotenstva.Ešte raz ty gratulujem a želam ty a drobcovi vela zdravia.A vam ostatnym kočkam odkazujem aby ste vydržali,my sme sa o babo snažili 6 rokov a teraz dakujem HELIOSU za ten dar že vdaka nim čakam svoje prve babo.
@kostickabonnie ahoj, ja teraz rozmyslam,ze zajtra idem na ten utz a ci si mam dat utros pred alebo staci ked pridem domov.... ako si to robila alebo robis ty?
@kostickabonnie no ahoj, ja som bola, teraz netrpezlivo cakam ked mi zavolaju... a ty ako?
@evkafi ahoj, my sme dorazili ako prví, aj tak nás predbehla nejaká staršia pani na sono, ale nevadí. Tak je to potvrdené, malý rastie, ako má, máme termín pôrodu 16.7.2013
prikladám fotečku pre všetky snažilky, a tehuuuuuu virusiky k tomu 🙂 🙂 🙂
@kostickabonnie super, gratulujem 🙂 ja som nervozna teraz z krvi... sliznicu mi povedala dr, ze mam vysoku-15mm, takze to vyzera velmi nadejne...ale vies-ta krv musi byt.... vcera som si robila este jeden test a ten vysiel,tak dufam,ze mi o 14tej zavolaju a potvrdia mi to...drz palce 🙂
@evkafi jasne, bude to tutovka 🙂 určite budeš mať minimálne okolo tisícky 😉 potom daj vedieť
@makovicka53 vyskúšaj Synlab MUDr. Drakulová Monika v Bratislave. Neoľutuješ. Zaoberá sa týmto a je veľmi milá. Preklepne ťa od hlavy po päty. Číslo nájdeš na internete. Ani odporúčanku nebudeš potrebovať.
@kostickabonnie ale vacok nebolo este vidiet... ale dr povedala,ze je to uplne normalne a ze mam otocenu maternicu este k tomu naopak...takze aj preto...cakame....

@kostickabonnie myslis? ved uvidime v pondelok este -tam to bude istota 🙂 ale dakujeeeeeeeeem 🙂 🙂 sama tomu nemozem uverit, toto sa mi stalo prvykrat, ze som videla na teste aj druhu ciarku - vzdy bol test snehobiely :(