icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

evkafi
26. nov 2012

@ria191 ale ved povedali,ze medzi 14-15hod... :((((((

evkafi
26. nov 2012

@ria191 ja ani von nejdem ani nic, len pozeram na telefon...uz aj prestavam tomu verit :(

mysiatko
26. nov 2012

@evkafi viem ze je to tazke ale nepanikar...mne volali az okolo pol piatej a nervy som mala na dranc

evkafi
26. nov 2012

@mysiatko a co ti povedali? 🙂 aspon nech uz povedia pozitivnu spravu ked nas nechaju tak dlho cakat :(

evkafi
26. nov 2012

tak mame vysledok 🙂 je to tam 🙂 HCG 2200 🙂)))

evkafi
26. nov 2012

@kostickabonnie tak mame to potvrdene, HCG 2200 🙂)))))))))))))))

mysiatko
26. nov 2012

@evkafi tak blahozelam a nech je vsetko tak ako ma byt....povedali len ze mali toho strasne vela takze nestihali 🙂 🙂

kostickabonnie
26. nov 2012

@evkafi tak to je teda riadne HCG !!!! nebudu to nahodou dvojičky? blahoželám 🙂

kostickabonnie
26. nov 2012

@ria191 tak držím palce, kedy budeš testovať? 😉

ria191
26. nov 2012

@evkafi no super veľká Gratulka krásne hcg 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ria191
26. nov 2012

@kostickabonnie napísali mi 3.12. 😲

kostickabonnie
26. nov 2012

@ria191 však to je už budúci pondelok 😉 😉 😉 uz sa len 7x vyspíš a budú // 🙂

evkafi
26. nov 2012

@kostickabonnie dakujem 🙂 a nieeeeeee, nebudu to dvojicky urcite 🙂))))

evkafi
26. nov 2012

DAKUJEM VELMI PEKNE 🙂)))))))))))

izzie27
27. nov 2012

@evkafi veľká gratulacia 🙂

ketrin37
28. nov 2012

ahojte aj my chodime do martina vcera sme mali odber vajicok mali sme ich 20 a predpisali nam injekciu solumedrol 40mg mali ste daktora aj vy takyto pocet vajicok a ako ste sa citili po odbere

cikyta
28. nov 2012

@ketrin37 Ahoj. Ja som mala 17 vajíčok a žiadnu injekciu, nič. Citila som sa rovnako, ako pri odbere 10 vajíčok.

ketrin37
28. nov 2012

ketrin37@cikyta Ahoj. dakujeme za odpoved.nam vcera odobrali 20 vajicok anam hned dali tito injekcie solumedrol 40mg a kazdy den pocas 5 dni mame chodit si dat pichat.nevies o nikom co jej taketo dali alebo z akeho dovodu? ,moze byt ze mam 38 rokov ?a ty si kedy bola na odbere a na prvy krat sa ti podarilo?

cikyta
28. nov 2012

@ketrin37 Ja som bola v r. 2008 a bud to vtedy ešte nebolo, alebo bolo tých 17 vajíčok ešte na to málo. Mala som 30 rokov.
Nepoznám nikoho a ak, tak len žienky spred tých 4 rokov, čiže nepomôžem. Ale určite nejde o nič zlé a práve naopak. Len ti pomôžu 🙂 Opýtaj sa priamo v heliose najbližšie a daj vedieť. Tiež by ma to zaujímalo takáto novinka 🙂 (možno raz...sa ma to bude tiež týkať pri treťom pokuse IVf 😉)
Nám sa podarilo až druhé IVF 🙂 (bez mrazáčikov, no hlavne, že to vyšlo 🙂)

ketrin37
28. nov 2012

@cikyta ahoj.dakujem za odpoved.a na druhyx krat si mala kolko vajicok oplodnenych ? a prve ivf preco nevislo?

cikyta
28. nov 2012

@ketrin37 Prvý krát 10 folikulov, 8 oplodnenýcgh vajíčok a na 4 den PK sa prestali všetky vyvíjať okrem jedného. Bolo s ním ET (malo ale známku 1), ale neotehotnela som. Dovod ? Neznámy ☹
Druhý krát zo 17 folikulov myslím, že bolo 13 uspešne oplodnených a tiež na 4 den PK sa prestali vyvýjať a ledva bol ET s jedným (malo známku 2). A podarilo sa 🙂
Dôvod ti nikto nepovie.....možno slabe vajíčka skrz endometriozu, možno slabe embrijká skrz morfologiu spermií, či neskôr zlá výstelka v maternici atd...to je už v božích rukách potom.... ☹

ketrin37
28. nov 2012

@cikyta ahoj dakujem sza odpoved a tych 17 tych vajicok si kolko mala oplodnenych a kolko embrii si mala?a vtomto cikle ti nevislo ? a na druhy krat si kollko mala? preco nevyslo prve ivf . my sme volali dneska a embriologicka povedala ze mame 15 zrelych vajicok a s toho 11 oplodnenych a tu injekciu ked sme sa vcera po odbere spitali ze kvoli comuje tak ze kvoli tomu ze boli 20 vjicok.a gratulujeme k malej krasna je.

ppetkab
Autor odpoveď zmazal
ketrin37
28. nov 2012

@ppetkab dakujeme za odpoved a tebe sa podarilo otehotniet aj icsi ste mali?

cikyta
28. nov 2012

@ppetkab Fraxiparín na OHSS ? Ten je na riedenie krvy proti zrážaniu.

ketrin37
28. nov 2012

@ppetkab a podarilo sa vam?aj ustrogestan ste brali?

ppetkab
Autor odpoveď zmazal
ppetkab
Autor odpoveď zmazal
ketrin37
28. nov 2012

a co je pco a chodila si do helios martin

ppetkab
Autor odpoveď zmazal