icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

darka2001
5. dec 2012

Ahojte žienky ,ja som po 3 IVF,ale 1x v Heliose.v sobotu 1.12. som mala 1 ET a ešte mám 6 mrazáčikov a na krv a sono idem 17.12 neviete ako dlho ich možem nechať zamrazené?

magica78
5. dec 2012

@iwka2 jaj zle si to pochopila ona myslela ,,vsimne,, nie ze ci ma platit 😀

magica78
5. dec 2012

@darka2001 no plati sa na rok ale potom sa da predlzit este ale presne neviem o kolko🙂 drzim place

mysiatko
5. dec 2012

@darka2001 plati sa to rocne, pride ti domov faktura na tusim nejakych 108€ a kolko rokov to netusim neviem ci tam vôbec su nejake obmedzenia

ivka1404
5. dec 2012

@darka2001 dokedy budeš plátiť jední platia už tretí rok lebo teraz maju dieťa takže si nechávaju zamrazené na súrodenca najlepšie je vraj najviac dva roky vraj kvôli kvalite embrya

gaga83
5. dec 2012

Ahoj baby, absolvovala som 1 ivf nakoniec bez vkladu, lebo vyšetrenie PiGD odhalilo, že ani jedno embryo nebolo zdravé? Rozmýšlam nad zmenou centra viete mi poradiť či v Heliose robia tiež takéto testy a koľko asi stojí ivf keď ho prepláca poisťovňa ( lieky, PK atď). A či ste spokojné s prístupom lekárov. Ďakujem

katika125
6. dec 2012

@kostickabonnie veru aj ja dúfam, že sa čoskoro všetky pridáme k vám. A máš pravdu, aj zázraky sa dejú. Mám známu, ktorá sa chystala na umelé oplodnenie a mesiac pred ostala tehu prirodzene 🙂 a to sa predtým snažili 7rokov. Takže zázraky sa naozaj dejú, len nevieme kedy sa ten zázrak udeje aj u nás

jalanecek
6. dec 2012

Ahojte
Potrebovala by som sa poradit.
Aby som to dobre vysvetlila 23 novemnra som dostala menzes ktory mi meskal 6 dni bol normalny trval 3 dny 30 novembra jsme mali pohlavny styk po ktorom so nasla na nohavickach nieco ruzove ako krv ale nebola to krv skor ruzova voda neslo mi to do hlavy lebo toto sa mi nestavalo nikdy ale citim sa cudne a je mi obcas nevolno cudne bolesti v podbrusku ako pri ms a test dnes maly duch teda asi pozitivny ako je mozne ze je menzes v tehu mam ist hned k lekarovi a mozem byt tehotna???potom v ktorom tyzdni ked som mala nezes dakujem Vam za odpovedde som zmatena..

katika125
6. dec 2012

@gaga83 ahoj to mi ľúto, ak je to potrebné, určite robia aj takéto testy. IVF stojí individuálne, ale väčšinou sa to pohybuje okolo 1000e, ale skôr viac. Záleží od počtu vajíčok, od druhu liekov, aj od toho, či chceš pero, alebo si chceš miešať vodičku a prášok. Ja som s prístupom lekárov spokojná, toto centrum navštevujem 3roky a s manželom sme s nimi nikdy nemali problém. Ja chodím ku Krajkovičovi, je to lekár, ktorý je tam momentálne najdlhšie, ku mne bol vždy príjemný a dokázal nás povzbudiť. Sú tam dve nové lekárky, ale s nimi som sa stretla iba pri sone a boli zlaté. 🙂 Držím ti palce

magica78
6. dec 2012

@jalanecek si mimo diskusie ale pokial viem zena moze mat menzes a byt tehu. chod radsej k DR.
@gaga83 nas stalo do 1700€ ale my sme mali icsi +pk + mrazenie

gaga83
6. dec 2012

@katika125 ďakujem si zlatá
@magica78 a to ste len doplacali, ivf hradila poisťovňa??? No keď si predstavím, že mi ešte musíme zaplatiť PiGD čo stojí okolo 1000 eur tak to je riadna pálka

magica78
6. dec 2012

@gaga83 to je suma co sme platili za IVF ale ja som mala vajec ako kvocka 🙂 .poistovna plati iba samotny zakrok a priplaca na lieky

gaga83
6. dec 2012

@magica78 To si ich koľko mala ak sa smiem spýtať??

magica78
6. dec 2012

@gaga83 17 mi ich robili ICSI

gaga83
6. dec 2012

7@magica78 fuuuuuu, ja som mala 7, to si mala aký protokol, lebo ja dlhý a výsledok len taký malý

magica78
6. dec 2012

@gaga83 dlhy som mala asi som dobra kvocka 😀

evkafi
6. dec 2012

@kostickabonnie a boli ta teraz nieco? prsia alebo podbrusko?

darka2001
6. dec 2012

Pripajam sa.ja som mala dlhy protokol lieky asi 330, +ICSI+PK+mrazenie asi 1400,mala som 18 vajicok a vsetky isli na icsi.6 do mraznicky.

olivia31
6. dec 2012

@gaga83 Ahoj ja som tiež po neúspešnom IVf prví pokus ☹ no a stálo nás to 1400 eur približne ICSI +PK a mala som dlhí protokol a 24 vajíčok a s toho mi oplodnili 18 a na vklad ostalo len jedno jediné ☹ a prístup lekárov a sestričiek je tam veľmi dobrý sú všetci strašne zlatý ja chodím k MUDr Krajkovičovi a som spokojná čaká ma ďalšie IVf asi marec apríl ešte nie som rozhodnutá pevne 🙂

gaga83
6. dec 2012

@darka2001
@olivia31 dakujem baby za info

vlasatica
6. dec 2012

@gaga83 ahoj.ja som mala lieky 200.ja som si ich riedila zvlast prasok a vodicka.a to mi jedno cele balenie ostalo.Isci a pk 560.mala som len 7 vajicok z toho 5 zrelych.4 sa oplodnili.jedno mi na piety den vlozili a druhe na 6den zmrazili.dve to vzdali. mrazenie 160 a ulozenie na rok 108.mala som dlhy protokol.

kostickabonnie
6. dec 2012

@evkafi podbruško vôbec, odkedy sa mi vstrebala tá tekutina, čo som mala, tak sa mi aj spľaslo a nevidím nijaké zmeny zatiaľ. Prsia ma bolia len zriedkavo, teda bradavky tie stále aj sa mi na nich olupuje kožička (v jednej starej knihe som čítala, vraj ich treba pripravovať - otužovať studenou vodou a čistiť kefkou, aby potom nepraskala koža) ale ešte som na to nenašla odvahu ☹
A ty sa ako cítiš?

evkafi
7. dec 2012

@kostickabonnie no mna tiez podbrusko neboli vobec, preto som sa trochu zlakla 🙂 prsia v noci pobolievaju, cez den ani nie... a vo stvrtok idem na posledny utz do Heliku, tak sa neviem dockat 🙂

kostickabonnie
7. dec 2012

@evkafi no, ja som to včera zariekla, lebo dnes ma popicháva od rána...ale dúfam, že to drobec rastie a rozťahuje sa maternica, na zlé ani nemyslím, žeby to mohlo byť.

evkafi
7. dec 2012

@kostickabonnie a ty chodis do prace?

kostickabonnie
10. dec 2012

@evkafi no, ako sa to vezme, moja práca spočíva len v pracovných stretnutiach alebo nejakých seminároch, takže už to triedim a papiere robím z domu. Ako sa máš? Všetko v poriadku?

evkafi
11. dec 2012

@kostickabonnie ja som doma a mam sa dobre, len mam nervy - vo stvrtok idem do Martina potvrdit srdiecko.

evkafi
11. dec 2012

ide niekto vo stvrtok do heliku?

darka2001
11. dec 2012

Ja idem na krvičku v piatok po ET....... 😨

darka2001
14. dec 2012

Hcg 1090 juchuchu