Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ivka1404 Ďakujem no u nás asi nie vieš to je už 6 rok čo sa snažíme ...asi to bude len pomocou IVF .....ale keby to bol zázrak to asi ani neprežijem 😀 😀 😀 ....strašne ti to prajem si zlatí človiečik som rada keď tu nájdem pozitívne výsledky super super 😀 ....chceme skúsiť znova tak uvidíme 😉
@olivia31 raz to vynde však sa dejú zázraky aj po toľkích rokoch,mamina kámaratka až po piatich potratoch a dvánastich rokoch snáženia konečné donosila babetko a o rok neskôr k nemu pribudol aj surodenec. 🙂 a však je jedno akým spôsobom hlavne aby ten bocian priletel 😀 veľmi ti to prájem.tak veľa šťastia pri dalšom pokuse však ako čítam v poslednom čase to tehotními na tomto fore pribuda tak raz dojde na káždu,keby som mala čárovnú paličku každej by som vyčarovala živého ježiška 😀 kedže sme sa tiež snažili dlho tak viem aké to je preto ma veľmi poteší ked tu vidim uspech a trápi ma ked to niejakej nevynde lebo viem ako to boli.i,ked ja už svoj pokládik nosím pod srdcom stále sledujem ako pokračujú ostatné snažilky a veľmi to prajem všetkím 🙂 tak dufam,že tích tehuliek bude viac a viac 🙂 krásne sviatky 😀 😀
@kostickabonnie jeeej krasne babatko tak hlavne zdravíčko pod stromček a užívaj pohody s bruškom 🙂
ták mi naše bábo máme potvrdené aj na usg,sme v 6tt a 4.1.2013 ideme potvrdiť srdiečko,vianočný zazrak
všetkým želám krásne sviatky a veľa síl do dalšieho snaženia,zázraky sa dejú... 🙂 🙂 🙂
Tak baby tím,ktoré sú už v tom prajem krásne tehuľkovanie a snažilkám prájem veľmi moc,aby v tom novom roku aj im bocian doniesol taký krásny darček.dievčáta aj ked už nepatrím medzi snažilky stále myslím na vás a sledujem toto forúm a veľmi vám prajem,aby aj ku vám zavitál taký malý zázrak a držím vám palce,aby ste boli uspešné vo svojích tužbách.Šťastné a veselé vianoce a plodný nový rok 😉
@marin.frist ahoooj, tak super 🙂 ja idem 4.1 k svojej dr a inak sa mam celkom fajn 🙂
@evkafi ja idem este po novom roku do MT kvoli krvnej zrazenine, co mam kusok od plodoveho vacku, dufam, ze sa mrska vstrebava... a inak 14/1 k svojej uz 🙂
Dievčatá štastné a veselé Vianoce............ A po novom roku sa ide dalej bojovat. Raz sa to podari kazdej z nas 😉
Ahojte dievčatá viem mi niekto povedať či robia v Heliose ??? potrebujem sa tam objednať a neviem či tam mám volať teraz alebo až po sviatkoch .... 😒
@olivia31 robia cele sviatky, volaj na mobil dr. krajkovicovi, myslim, ze na instrukciach po ET davali jeho tel.c. 🙂
ja som sa ich to pytala pred vianocami, ked som tam bola naposledy.
@marin.frist Ďakujem ja nepotrebujem osobne Krajkoviča , ale skúsim tam zavolať na recep. a objednám sa tam Ďakujem krásne prajem pekní dník 🙂
@olivia31 hej, ja len ze keby na recepcii nikto nebol, on mava pri sebe sluzobny mobil a da sa mu dovolat aj po ich ordinacnych hodinach 😉
ahojte, tak sviatky za nami, verím, že ste ich prežili v kruhu svojej rodiny, niektoré tehu, niektoré nie, ale ja nám všetkým prajem, aby sme sa v budúcom roku takto pekne rozrastali aj naďalej ako to bolo v posledných mesiacoch tohto roka. Prajem nám všetkým úspešný a ako napísala aj ivka1404 plodný budúci rok 😀
No baby mne sa po IVF nechytilo ale o to vedsi sok prisiel na jeziska sme tehotny a je to v maternici takze snazilky nezufajte voktobry som bola na IVF a v novembry som otehotnela prirodzenou cestou
ahojte babulky, prosim vas mali ste niektora decapeptyl?Ako ste ho znasali?Mne dnes manzelik pichol prvu davku a to miesto ma dost boli.Neviem, kde mi o par dni bude tie injekcie pichat.Pri vytlacani toho roztoku ma to strasne stipalo.Ma to tak byt?Alebo mam volat koordinatorke, ci nerobime nieco zle?Cely den som mala na brusku biely flak.Asi tam,kde ta tekutina bola.Poradte mi prosim 🙂
@kathrin17 ahoj nestresuj aj mna to stipalo aj alergicku reakciu som mala po nohach a brusku som mala cervane flaky no koordinatorka mi to nestopla ......nech ti pichne pomalsie no mna to stipalo taktiez ......to nevadi nemusis sa bat len to vidrz ...drzim palce o par mesiacou to caka aj mna znova uz sa chladia hormoni v chladnicke 🙂 😉 skus si to nechat 15 minut v izbovej teplote az tak pichaj
@evkafi no to Ti verim 🙂 uvidis zasa malicke a hlavne nie je nad ten dobry pocit, ked Ti povedia, ze vsetko ide dobre 🙂
ja sa chystam 2.1. volat do MT, aby som tam 3. sla na kontrolu... poctivo picham fraxiparine a dufam, ze hematom sa vstrebava a neublizil miminku :-/
@evkafi ahoj a zdravím aj ostatné kočky v téme 🙂 Verím, že ste prežili krásne sviatky a čítam, že pomaly príde sa každej snažilke splní najväčší sen. Tým, ktorým ešte nie, prajem úspešné IVF a IUI v roku 2013 😉
My sa máme dobre, uz pomaly vysadzujem Utrogestan. Je to take obdobie, ze ani neviem, že som tehotná, preto sa teším na 10.1. kedy znova uvidim drobčeka. Ty ako? Aj ta sprevadzaju nejake nevolnosti alebo spavost? Rastie ti uz brusko? Ja už nejaké mám, len mám stále pocit, že je to tuk, lebo zjem všetko, čo nezje mňa 😀

@ivka1404 Jej to je krásne teším sa ...... som bola šokovaná , že čo to lebo som vedela, že si písala o adopcii a teraz takéto super prekvapenie neskutočné tak sa len opatruj a to je naj naj naj darček ..juchú konečne super správičky 😀 😀 😀 😀 strašne sa mi to páči zázraky sa naozaj dejú super super želám vám to .