Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@evkafi stastny novy rok zelam 😉
ja sa so svojou o rizikovom musim este poradit, momentalne si vravim, ze po 1. trimestri by som sa vratila do prace, ale uvidim, co ona na to... a co na to moj hematom a dalsie veci 😀
Ahoj alika 36.Držím Ti palce a hlavne veľa trpezlivosti.Ja som chodila do Ba,ale po troch neúspešných cykloch som prešla do Martina.Teraz január-február mám začať s ďalším cyklom v Heliose.Ak sa smiem opýtať,koľko máš rokov?Ja mám 37.Sťastný nový rok a nech je pre každú snažilku ten najkrajší.
@amstelko ahoj, dakujem ze mi drzis palce, samozrejme ze aj ja ti drzim velmi palce. Po tolkych pokusoch si to zasluzis a verim, ze to bude uspesne, neboj. Ja mam 35 a uz viac ako 5 rokov skusame a nic. Priatelovi zistili azoospermiu a podstupil aj 2 operacie pocas 2 rokov, diagnoza varikokela. Zrejme uspesna, lebo posledny spermiogram bol pozitivny.Totizto u nas v Leviciach mu povedali ze je to azoospermia ale prvy spermiogram co mal v heliose nasli kopec spermii. To nas velmi sokovalo a potesilo zaroven. Tak zacinam pochybovat o Levickych urologoch.
Ale aj tak je to velmi nizky pocet na prirodzene oplodnenie. Takze tak sme natom. Aj ty teda si zacala s Proverou, potom Decapeptyl a Gonal? a ako to znasas, si na PNke a od kedy? Ja sa rozhodujem kedy ist na PN, kedze robim na 4 smeny 😒 . Zatial papa
@amstelko
@alika36 no baby pozeram,ze mame rovnaku liecbu 😀 ja uz mam 6 injekcii decapeptylu za sebou...som zvedava,kedy pride MS...dnes som 28DC takze do 2-4 dni by mala prist MS a potom kontrola a som zvedava teda co povedia a ako rychlo zacneme s gonalom...kazdopadne babulky ja vam velmi drzim palceky....ja mam "len" 28,ale aj tak uz sa snazime 3 a pol roka a teda zatial nic.....moj MM ma oligoteratozoospermiu......znie to strasne...skratka malo spermii,lenive, malo pohyblive a idu furt do boku a este k tomu aj morfologia zla...takze des ☹ ja by som mala byt ok
Ahojte dievčatá prajem krásni , šťastní a úspešní nový rok tehuľkám gratulujem a prajem krásne tehuľkovanie do úspešného pôrodu a snažilkám veľa sil a šťastia zdravia do ďalšieho kola ivf , iui ......
@kathrin17 ahoj, super ze sme sa tu stretli viacere v priblizne rovnakom case, to bude lahsie znasat' '' utrapy'' 😉 aj radosti. ked sa takto budeme povzbudzovat navzajom, tak nam to pomoze prist len na dobre myslienky. ( aj ked stale mam v zaludku motyliky co ma steklia ked si spomeniem na toto vsetko. Velmi sa tesim, ze sme sa vsetky dockali.
Ahojte dievčatá prajem krásny, šťastný úspešný nový rok tehuľkám gratulujem a prajem krásne tehuľkovanie do úspešného pôrodu a snažilkám veľa sil a šťastia zdravia do ďalšieho kola ivf , iui ......
@evkafi ešte nie, idem tento piatok 4.1. na odbery, výsledky budem mať 10.1., ked mi urobi aj sono. Joj, už aby sme to mali za sebou a nech je všetko v poriadku!!! Musí byť 🙂
@kostickabonnie @evkafi baby a boli ste este v MT po potvrdeni srdiecka? lebo ja som tam bola dnes znova, hematom zostava rovnako velky a miminko rastie ako ma.. a v 12tt idem znova, na kontrolu hematomu a spravia mi aj geneticky utz pri tom.
@marin.frist ja som bola len na potvrdenie srdiecka a dali mi vystupne papiere pre svoju gyn. Viac som v MT uz nebola. Dnes som akurat bola u svojej a vsetko je OK, male ma 3,1cm a buduci tyzden idem na prve odbery.
@kostickabonnie ja som bola dnes a vsetko je OK,tak som spokojna 🙂 a na odbery idem 9.1
@marin.frist , ahoj, tak uz to mas za sebou, drzim ti palce aby malicke rastlo a bolo vporiadku. Chcela som sa spytat, o akom hematome rozpravas? Vznikol ti pocas stimulacie? je to vazne? dakujem
@alika36 vytvoril sa mi v maternici na zaciatku tehotenstva, resp nasli ho v 7tt... vraj mi asi praskla nejaka cievka, nic zavazne, nemam problem so zrazanlivostou krvi ani nic. dali mi fraxiparine, picham si ho raz denne a dnes na kontrole povedali, ze sa nezvacsuje, tak je to ok.
iba mi minule vraveli, ze pokial by sa zvacsovala, mohla by narusit plodovy vacok...
@evkafi hm, dufam, ze ma na ten geneticky utz nevolaju, lebo maju nejake podozrenie... ale to uz asi zasa moc spekulujem 😖
@kostickabonnie ahojky, bola si dnes na odberoch? len krv a moc ci ako to vyzeralo? ja idem buduci tyzden. sestricka ma upozornila,ze mi budu brat az 5ampuliek krvi,tak aby som sa poriadne predtym napila.
Tak my sme dnes boli na potvrdenie srdiecka v car a vsetko je v poriadku.sme v 8 tyzdni a na ko ideme znova 18.1. Vraj posledny krat ,tak dufam,ze bude vsetko o.k a budeme sa uz len tesit...
@evkafi ano, 5 ampuliek, aj mi povedala ku kazdej, na co to je, len jednu si nepametam 1. kr.skupina a rh 2.infekcne choroby, 3. genetika a vyvojove vady 4. biochemicke vysetrenie a 5. neviem a odváž sa, lebo sa tam k jednej ampulke do papierov píše aj aktuálna váha. výsledky 10.1.
@kostickabonnie super, dik. tak nech uz mame aj vysledky -tie su hlavne 🙂 a ako inak? co mas nove? ako sa citis?
@evkafi som strasne chorraaaaaaaaaaaaa ☹ ☹ ☹ mm ma chripku a ja som 6 dni odolavala a potom ma to zmohlo, takze 3 dni len strasne bolestive hrdlo a dnes uz aj nadcha, kašeľ a bolest hlavy....dufam, ze drobec zvladne tieto nepriaznive podmienky ☹
Ahojte. Mohli by ste mi povedat ako vam nabehol cyklus po neuspesnom Ivf?Lebo ja cakam.meska uz 6 den a stale nic. ☹
ahojte babulky...prosim vas tie ktore ste brali decapeptyl.....prisla vam MS medzi 30 a 32 dnom cyklu?Ja budem zajtra 32DC a stale mam pocit, ze sa MS neblizi, co sa robi potom ak MS nepride?Neviete nahodou niektora?Dakujem za informacie 🙂
@kostickabonnie tak sa drzte !!!!! 🙂 ja moc nechodim nikam a kebyze je moj chory,tak ho asi vyslem prec 🙂))))

@amstelko, ahoj, ja teraz zacinam prvy krat IVF, som trocha nervozna, ako to vsetko dopadne.