icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ria191
10. jan 2013

@izzie27 kľudne len sa pýtaj 🙂

makovicka53
10. jan 2013

@izzie27 tiez ziadna zmena, ja som bola zas u homeopatky a ta mi zistila, ze mam zapal krcka maternice tak mi dala lieky, ktore mam uzivat 3 mesiace...mne sa to zda ale dlho, takze budem uzivat dva a pojdem na KET...no uvidime...a tebe co dal ten liecitel?budem drzat palce a kde chces to 4. kolo absolvovat?

makovicka53
10. jan 2013

@ria191 🙂 no ano ja som si uz nejake info pozbierala a aj som si pisala s DR. Stelcom mailom, vyzerabyt ozaj fajn hned mi poradil a tak...vies my mame este 5 mrazacikov tak ked ich miniem a neuspesne, tak to skusime v Brne...ako je to s cestovanim...kolko navstev tam treba az do vkladu?

ria191
10. jan 2013

@makovicka53 max. 4 návštevy aj s konzultáciou a dá sa aj menej, ale ja som tam išla aj na sono, aby mi zmerali folikuli to môžeš ísť aj k svojmu. A s cestovaním v pohode, podľa toho odkiaľ si. My sme to mali rovnako aj do Martina aj do Brna 😀 . Ja chodím cez Uherské Hradište cesta vcelku fajn. A jasné najprv si choď pre nanučikov. Určite ich tam nenechaj a veľmi by som ti priala, aby si nemusela ísť do Brna 😀

izzie27
10. jan 2013

@makovicka53 chcela by som ist do brna.uz som mm presvedcila. 😝 a kde si bola u homeopata? dal mi mam si dopestovat raslinku a davat si urcity pocet listkov nasekat a jest s chlebom. ale kym do pestujem je to dlho.

darka2001
10. jan 2013

@chorucka obcas aj v sobotu,ale len podla toho ako ti vyjde,mi sme boli v sobotu 1x a transfer nam tiez vysiel na sobotu

darka2001
10. jan 2013

@kathrin17 bud uplne v klude 16 dni je vela a ked som bola ja na punkcii tak so mnou bola jedna kocka ktora akurat koncila nadchu abola este trocha chora a vpohode ju vzali

kathrin17
10. jan 2013

@darka2001 juuuj ty si zlato...ani nevies ako velmi si ma teraz potesila 🙂 ja sa stresujem uz treti den, pijem caj na nachladnutie s medom a citronom, k tomu beriem vitamin C,krk mam stale obviazany salom....aby som sa dala do hromady...hrdlo prestalo boliet, teraz uz len soplim....dakujem si fakt zlata 🙂

darka2001
10. jan 2013

@kathrin17 v pohode vsetko dobre dopadne a este si k tomu lieceniu pridaj zazvorovy caj s medom a citonom,ale cerstvy zazvor ten robi zazraky......drzim palce 😉 😉 😉

makovicka53
10. jan 2013

@ria191 dakujem ti...tebe robili aj histeroskopiu?

makovicka53
10. jan 2013

@izzie27 ved prave ten cas je hrozne dlhy...ja tiez nato nemam nervy...ja som bola v DK...preto som sa rozhodla ist skor...snad nam to pomoze...cvicim aj mojzisku, ale to sa riadne nutim... :-P

ria191
11. jan 2013

@makovicka53 nie nerobili mi hysteroskopiu, ale nad ňou dosť uvažujem. U mňa je problém známy mám myóm, ktorý mi nanešťastie vrastá do výstelky maternice a odstrániť ho je takmer nemožné, lebo je tam veľké riziko žeby som prišla o maternicu. Tak skúšame či sa uchytí alebo nie a zatiaľ nie aj keď embryá sú veľmi kvalitné. Ale Štelclovi by som sa zverila do rúk lebo je veľmi šikovný. On jediný by si na to trúfol, ale bohužiaľ nie sú na to peniažky takže tak.

makovicka53
11. jan 2013

@ria191 noo verim v cechach to nie je hradene, kedze mas slovensku zdravotku...tu zas nedoverujes doktorom...boze hroznee....ja ti verim, asi by som bola na tom rovnako....ja tiez rozmyslam nad hysteroskopiou dokonca mi ju doporucil aj Stelc...ale najskor skusim vklad a ak nevyjde pojdem na hystero...a uvidime co dalej...

ria191
11. jan 2013

@makovicka53 ale kdeže 😀 😀 😀 poznám aj tu veľa dobrých doktorov a dokonca ma na Slovensku operoval Doc. Bielik v B. Bystrici a odstránil mi veľa myómov, ale ten jeden nechcel riskovať a Štelcl je mladý a veľmi si verí (je veľmi sebavedomý čo sa týka jeho schopností), ten by sa na to dal 😀, ale zase ja nechcem prísť o maternicu keby sa niečo pokašlalo, to by bol koniec preto ešte skúšam či náhodou sa nestane zázrak a zostanem tehotná aj s myómom. Inak hysterka stojí v Reprofite 250€ ja by som išla tam ak sa rozhodnem 😀. Kedy chceš ísť na KET?

makovicka53
11. jan 2013

@ria191 jaaaj tak som to zle pochopila...sorac 🙂 ...ja by som chcela ist vo februari...pockam teraz na mrchu a nasadim si estrimax a sup na vklad...boze zasto cakanie ...neustaly kolotoc...ty nemas este ziadne babo?

ria191
11. jan 2013

@makovicka53 v pohode ja som to nerozpisovala dopodrobna, takže sa nemáš za čo ospravedlňovať. Nie nemáme zatiaľ deti a dúfam, že sa to čoskoro zmení 😀. Tiež chcem ísť možno vo februári alebo v marci na KET uvidím podľa počasia a €. Prajem ti, aby ti sliznica nerobila také problémy a aby si po tomto KET-ku nemusela podstupovať už žiadnu hysteroskopiu. Veľa šťastia 😀

makovicka53
11. jan 2013

@ria191 juuj zlata si....kiezby pan boh dal...aj tebe prajem coskore tehulkovanie...a ty chodis teraz do toho Brna? ci niekde tu na svk?

ria191
11. jan 2013

@makovicka53 ďakujem aj ja tebe 😀 . Ja už iba do Brna 😉 . V novembri 2012 bol ET a zostali nám tam dvaja nanučikovia tak dúfam, že sa šťastie usmeje konečne aj na nás 😀 .

makovicka53
11. jan 2013

@ria191 musi sa 🙂 ...

lujza1707
12. jan 2013

ahojte dievcata-snazilky chcem sa iba spytat ci niektora z vas ma skusenost s darovanym embryom,bola som 2.ivf ale ziadne sance, tak sme v poradovniku ale asi o mesiac,dva by sa nam mali ozvat tak som zvedava ako to dopadne dakujem majte sa krasne velmi tuzim po babatku ale osud je osud.....a to cakanie je nekonecne!!!!

lucyfromuk
12. jan 2013

Ahojte. Takze my uz mame prvu konzultaciu za sebou a za takych 10 dni mame ist znovu na krvny test. Mate niekto skusenosti s pani doktorkou KATARINOU STAROVECKOU? Sme sa zatali ze budeme chciet vlozit 2 embria a riadne nas odhovorila :\ Ale inak mi prisla velmi mila.

janamartina
12. jan 2013

@lucyfromuk Ahoj ja za seba zo Staroveckou nemám dobrú skúsenosť. K tomu či si dáš vložiť dve embrya je len na tebe neviem prečo ale nechcú vkladať dve odhovárajú snaď každú babu teda čo ja viem a poznám baby z ktorými som sa rozprávala. Ak si budeš trvať na svojom tak ti dve vložia. Ak môžem za seba povedať ja by som si tiež nenechala vložiť dve.

lucyfromuk
12. jan 2013

@janamartina No ja som teraz na vazkach. Rozpravali sme sa o tom s priatelom a asi to spravime tak ze najprv si dame iba jedno a ak by to nevyslo nabuduce budem ziadat vlozit dve. Ak teda budem mat co vlozit, lebo clovek nikdy nevie. 🙂 A ty uz mas za sebou IVF? Ci sa chystas?

lucyfromuk
12. jan 2013

@janamartina ty mas preco zle skusenosti so Staroveckou?

kathrin17
13. jan 2013

@lucyfromuk podla mna su tam vsetci velmi mili...nechce vkladat viac ako jedno,lebo vraj sa vajicka este lubia delit,tak aby neboli nakoniec aj styri....asi preto....inak dovod neviem....ja mam zatial skusenost iba s Krajkovicom a doktorkou Culbovou a s oboma som bola velmi spokojna.Niektore baby nadavaju celkovo na Helios,ale zvycajne su to tie,ktorym IVF bohuzial nevyslo.Snazia sa pomoct ako sa len da,ale proti prirode su casto bezmocni aj ti najlepsi lekari.

kathrin17
13. jan 2013

babulky prosim vas poradte, ked idem na ultrazvuk a mam MS, tak sa nemusim chystat do sukne a tak...budu robit UTZ cez brusko, ze?

marin.frist
13. jan 2013

@kathrin17 presne tak 🙂

kathrin17
13. jan 2013

@marin.frist dakujem 🙂

lucyfromuk
13. jan 2013

@kathrin17 Ja mam tiez zatial iba pozitivne skusenosti len ma prekvapilo ze mi priradili Dr. Starovecku kedze predtym som mala vzdy Dr. Gatovu ale teraz som sa dozvedela ze onatam uz nerobi. Bola velmi mila! A Dr. Starovecka mi nepovedala ze nemozeme vlozit 2 embria ale povedala ze nam to neodporuca, ze som este mlada, ze sa mozu rozdelit a ze pre maternicu je to velka namaha natiahnut sa na taku velkost sk by som mala mat dvojicky. Hlavne ked este nemam deti a maternica sa este nikdy nenatiahla. V podstate sa mi to zdalo rozumne vsetko co rozpravala ale ked my sme chceli vlozit 2 a teraz clovek nevie co robit. 🙂 V kazdom pripade sa tesim na dalsiu navstevu. 😉

zulla
Autor odpoveď zmazal