icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

kathrin17
18. jan 2013

@cisielko mojka pocuj kedy ides do MT najblizsie?Ja sa chystam v pondelok.Idu kuknut ako mi zabera ten gonal a asi budeme planovat stretnutie s embriologickou. Sa tesim,ze sa to uz konecne blizi 🙂

kathrin17
18. jan 2013

@alika36 tak ty potom paradne reagujes, super, ja som nemala take stastie 😀 Ja som sa tiez toho ohss vylakala, ale snad to prezijem v pohode, dnes uz som mala druhu davku gonalu, inak ten mi strasne smrdi, takou doktorskou horcinou, ak chapes,co tym chcem povedat 😀. Nevysvetlovali mi vlastne nic, len som si o tom precitala o nieco viac na nete. Hlavne treba velmi vela pit po cely cas uzivania gonalu a tak isto treba jest vela bielkovin, malo by to tomu zabranovat.Tak teda uvidime, som strasne zvedava, co mi v pondelok povedia. Ja som z TN a tiez som v okoli Heliosu taku znacku okrem nasej, ked sme tam nevidela, tak je mozne, ze ked uvidis znacku TN tak sme to my 😀. Inak my sme boli v heliose v utorok to som mala ms druhy den a picham od vcera, takze od stvrteho dna cyklu, ale mozno kazda kocka to ma inak. Aj ja som rada, ze sme zhruba v rovnakom case dve bojovnicky s rovnakou liecbou 😀.Dufam,ze nam to obom vyjde 🙂

cisielko
18. jan 2013

@kathrin17 no neviem, ak budú bublinky krásne rásť tak asi v pondelok..zajtra mám volať ako sa im darí a potom v pondelok, takže ak tak v pondelok..ty tam ideš na kolkú?

nikola81
19. jan 2013

Ahojte...tak sa aj ja pridavam..Do Heliosu chodim cca 6 rokov. Mam za sebou IVF, KET a teraz som sa vratila na zaciatok, takze clostil, pregnyl duphaston. Zatial vsetko bez uspechu. Chodim k dr. Krajkovicovi a na Helios veru nedam dopustit.

kathrin17
19. jan 2013

@cisielko ja idem rano hned...klasika krv a usg, uvidime ako mne rastu foliky, bude to piaty den pichania gonalu,tak som zvedava 🙂 a ako sa dari drobatkam? 🙂

cisielko
19. jan 2013

@kathrin17máme stále 6 embryjok, 3 sú silné majú 8-9 buniek, 3 sú slabučké len 7 buniek ale to najťažšie len príde, tieto dva dni, ak vydržia do pondelka tak si idem pone do bruška, takže tieto dva dni budú riadne náročné 😒
júj tak to som zvedavá, daj potom vedieť ako si dopadla 🙂

@nikola81 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj ty si tu? my sme hádam všade 😀 😀 😀 😀 😀

nikola81
19. jan 2013

@cisielko Pacientky 😀 😀 😀 😀 Ja ta asi prenasledujem. 😀 Dnes som sem nahodou zabludila.

cisielko
19. jan 2013

@nikola81 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vyzerá to tak 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som sem kukôla asi pred dvoma dňami a prečítala prvé strany, vtedy sem chodili babule, ktoré rieišli mimi a už ich majú domka tak som sa bola trošku pozitívne naladiť 🙂 🙂 🙂 🙂

nikola81
19. jan 2013

@cisielko Ja som uz tuto diskusiu videla, aj som ju sem tam citala ale nepisala som do nej. Ale ked uz sme Heliosacky co by sme sa nepridali...Vies co ma teraz napadlo? Vzdy ked pridem do Heliosu obzeram tu nastenku s miminkami a dakovnymi odkazmi. Som si povedala ze ak sa to raz mne podari, bude to urcite vdaka nim a aj ja im tam potom taku fotocku s podakovanim poslem. Neviem preco ma to teraz napadlo... 😉

cisielko
19. jan 2013

@nikola81 no jasné a kedže už aj máme čo to za sebou tak možno budeme vedieť aj niekomu poradiť 🙂 aj ja ju obzerám, stále dokola tie detičky a tiež som si povedala, že ked sa nám podarí tak tam pošlem fotečku s obrovským poďakovaním 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 strašne rada to kukám, dá mi to takú nádej...inak ked som bola na krvi už neviem ktorý deň tak som stála pri dverách do ambulanice a počula som: gratulujeme vám bolo to úžasné 🙂

nikola81
19. jan 2013

@cisielko Presne tuto vetu som si vypocula aj ja ked som bola na kontrolu 26.12. Bola vo vnutry jedna pani a Krajkovica som pocula povedat gratulujem je to tam...A veru tuto istu vetu som pocula aj ja po KET..Bolo to uzasne...aj to vidiet aj to pocut..Ta nastenka je uz riadne plna..mali by urobit dalsiu nech sa tam aj my zmestime 😉

cisielko
19. jan 2013

@nikola81 je to úžasné počuť, do dá takú odvahu, nádej, že hádam aj my tam raz takto budeme a zase niekto iný bude počuť je to tam 😀 😀 😀 😀 bože ženo ja neviem čo mám urobiť aby sa to už konečne podarilo...tá túžba je strašná 😒

nikola81
19. jan 2013

@cisielko Ja viem Jani...som na tom rovnako a snazim sa tie myslienky krotit ako sa da, ale zial nejde to 😒 Strasne by som chcela zazit ten zazrak ako vo mne rastie novy zivot..neviem si to ani predstavit aky to je pocit..Len sem tam na to takto myslim. Ale robime preto co sa da v tom musime mat svedomie ciste a ja verim ze to pride a budeme spominat na vsetko co sme sem pisali.

cisielko
19. jan 2013

@nikola81 ja sa snažím to braťs rezervou ale teraz sa to nedá, najhoršie je ked myslím nato, že sa to nepodarí, tú bolesť cítim a nechcem si ani predstaviť ako by to bolo keby to nevyšlo...preto teraz radšej myslím nato, že sa to podarí je to menšie zlo 🙂

olivia31
19. jan 2013

@cisielko ahoj držím ti palce moc moc moc a pevne verím , že tvoje embria budú v poriadku držkaj sa......mňa čaká druhý pokus v Heliose a som tiež zatiaľ spokojná chodím k MUDr. Krajkovičovi ...... 😲 😉 a nemysli na to že sa to nepodarí práve na opak musíš myslieť pozitívne aj keď je to ťažké.

nikola81
20. jan 2013

@cisielko Kazdopadne v ziadnom pripade nemysli negativne...Urcite treba ratat so vsetkymi moznostami ale neprivolavat si zle myslienky. Nie je jednoduchsie zit s vierou? A by si neverila ze mne dali vcera baby zasa nadej...Asi som trafena ale toho 11.1. ked mi robila sono povedala ze tam je prasknuty folikul 19,8mm baby mi povedali ze neexistuje aby videla prasknuty folikul dva tyzdne od ovulky ak by sme prali do uvahy ten 26. december ked mi bol pichnuty pregnyl. Nadej mi dalo aj to ze 12.1. som bola s priatelom a este stale nemam mrchu, len spinim. Vraveli ze ak by som mala druhy krat ovulku toho 11.1. tak by ani krv ani moc neukazali HCG...A zasa mam trosku pozitivne myslienky. Zajtra je 14-den od dobratia duphastonu..Este pockam a ak nepride riadna mrcha uz nepojdem k svojej doktorke ale rovno do Martina. Nejak jej uz neverim. A ty zeno.....spustis tehu snuru 😉

radka1704
20. jan 2013

@amali ahoj aj mi sme s kosic a do martina som chodila na moje 1 IVF ktore bolo neuspesne !pristup super ale aj v kosiciach maju dobre referencie!cesta je vycerpavajuca ale mne to stalo za to pretoze vdaka tym hormonom som otehotnela normalne je to individualne niekto ma dobre skusenosti s Ke a niekto s heliosom

cisielko
20. jan 2013

@olivia31 dakujem pekne...nemyslím negatívne teda aspoň sa snažím...verím, že sa to podarí..a tebe držím silno palce, Krajkovič je naozaj dobrý 🙂

@nikola81 jasné, že je lepšľie myslieť pozitívne a preto sa aj o to snažím, je to lahšie a krajšie 🙂 no zlatík ale nepísala si na fore, že ti prišla mrcha? a prosím ťa čo si tu robila o 5 ráno?

nikola81
20. jan 2013

@cisielko Rano o piatej ma zobudil ten moj truhlik Hugo...Bolo mu treba cikat tak chodil po chodbe 😀 Mrcha sa mi rozbehla poobede. Rano mi este nic nebolo a teraz skapinam 😒

olivia31
20. jan 2013

@cisielko ďakujem pekne ......čítala som, že budeš mať pravdepodobne zajtra vklad tak ako potvrdilo sato ? 😲

cisielko
20. jan 2013

@nikola81 😀 😀 😀 😀 ejha tak Hugo je riadny ránovstaj 😀 😀 hej potom som pochopila, že mrcha dorazila na obed...no neboj, ideš do dalšieho kola 😉

@olivia31 no to sa dozviem zajtra ráno o 8h ked budem volať ako sa majú bublinky..ak vydržali tieto 2 anáročné dni tak si idem pone do bruška 😉

olivia31
20. jan 2013

@cisielko tak to sú teda riadne nervy ja som to strašne prežívala a modlila sa za ne a keď som mala volať tak ma manžel musel držať za ruku a v napätí sme čakali čo nám povie ......tak držím palce aby boli silné a aby ich bolo čo najviac 😲 😲 ......k to ti robil odber ?

cisielko
20. jan 2013

@olivia31 no to je to najhoršie obdobie ako vyberú vajíčka, to čakanie lebo potom sa stále len čaká a človek je v neistote..odber mi robil Krajkovič, všetkým čo tam boli robila nejaká lekárka a ked som bola na rade ja tak tam bol on, bola som strašne rada, že bol on...je to zlatý človek 🙂

nikola81
20. jan 2013

@cisielko A ja hlupa ze vstavam s nim...Tebe sa to uz veru krati moja....Daj potom vediet

olivia31
20. jan 2013

@cisielko no to je super mne tiež robil on odber a chcem aj teraz aby to tak bolo a tak isto aj vklad normálne si to požiadam však platíme za to dosť normálne ho o to požiadam som sa tak rozhodla 😀 ....neviem mám pocit že sa rozumie do toho čo robí 😉....no a toto obdobie je naozaj najhoršie nedá sa v tom čase myslieť na nič iné je to najnáročnejšie ...Držím zajtra palce.

cisielko
20. jan 2013

@olivia31 je tam už dlho, nechcem aby bol pri mne niekto komu nerozumiem..ja sa tiež opýtam kto ide robiť vklad a ak to nebude on tak si ho vyžiadam 😉 ale myslím si, že bude on pri mne 🙂

@nikola81 😀 z toho si nič nerob, ja ked mám volno tak vstávam o 6.30h nie že by som spala ale ja svtávam, no šuíbnutá som...no veru kráti, zajtra kjed budem o 8h volať tak sa budem celá triasť kým sa dozviem ako to moje zlatíčka zvládli...ved si zober, že vlastne ja už som tehu len sa to deje mimo mňa 🙂

olivia31
20. jan 2013

@cisielko ja som zatiaľ všetko riešila s ním a dúfam, že to bude tak ako si predstavujem chodím vždy do jeho ordinácii aj na sono keď tam je vždy sa spýtam v ktorej ordinácii je on ......bože je to zvláštne keď si na to človek pomyslí, že je už tehotní len čakáš kedy ti to vložia 😲

cisielko
20. jan 2013

@olivia31 no ja som na sono chodila tam kde sú 2 kabínky lebo to tam rýchlo ide ale skoro vždy tam bol...no to hej som tehotná len mimo tela, len keby to tak chcelo aj pokračovať 🙂

nikola81
20. jan 2013

@cisielko No to je pravda...Ja predpokladam ze pojdem do Heliosu niekedy v utorok alebo stredu ak ratam ze by som mala zacat znova s clostilom na 3DC...Dufam ze po vklade mas aj volno... 😉

cisielko
20. jan 2013

@nikola81 no tak som zvedavá, určite daj potom vedieť 🙂 hej mám, idem až vo štvrtok do práce 🙂