icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

olivia31
3. feb 2013

@kathrin17 Držím palce a hlavne ležkaj a nič nerob 🙂 .... 😲

marin.frist
3. feb 2013

@kathrin17 tak tfuj tfuj, vela stastia a klud na dusi a odpocitavaj tych 10 dni 😀 😀

kathrin17
3. feb 2013

@olivia31
@marin.frist uz je jednotkovy drobcek v brusku 😀 jupiiiii 🙂 strasne sa z toho tesim.....mame 4 mrazaciky a jeden este bojuje do zajtra 😀

Babulky mrazenie stoji 160eur a potom kazde dalsie 20?Alebo 40?

marin.frist
3. feb 2013

@kathrin17 veru nepamatam... tusim tych 20...?

olivia31
3. feb 2013

@kathrin17 Ja mám v cenýku 20 eur ale inak neviem mi sme nemali čo mraziť ☹

marin.frist
3. feb 2013

@kathrin17
@olivia31 inak baby, ono sa to riadne nazbiera... na zaciatku tvrdili, ze ak nam to schvali poistovna, tak nas priplatok bude dokopy ten litrik.... a ked sme to spocitali bez benzinu, tak sme tam nechali 1500.

alika36
3. feb 2013

@kathrin17 tak uz to mas asi za sebou, ze? ako? Uz si ho len hladkaj a rozpravaj sa snim nech sa riadne tam zavrta.
Pomaly sa idem chystat ma zajtra. brrr

olivia31
3. feb 2013

@marin.frist no to máš pravdu my sme ani nič nemrazili a stálo naa to 1400 eur no nám vyrátal dokt . tiež 1000 no bolo to drahšie mali sme veľký počet vajíčok a icsi je nákladná zaležitosť no cele ivf je finančne náročné no nič sa nedá robiť musíme veriť, že to stojí za to .

netilka
3. feb 2013

Dievcata, chystam sa do MT na 3. pokus IVF a idem podpisovat ziadost. Avsak v ten den budem mat este menzes.
Nepamatate si, ci Vam robil dr. sono,ked ste boli podpisovat ziadost? Neviem teraz, ci sa mam preobjednat alebo nie?

olivia31
3. feb 2013

@netilka no mne robil aj sono aj krv mi bral no ak budeš mať menzes tak sa s tebou dohodne na presnom dni ak bude chcieť sono . 🙂

netilka
3. feb 2013

@olivia31 Viem, ze s nimi sa da dohodnut, len som uz chcela absolvovat vsetko naraz a nemusiet tam ist opat, lebo to nemam najblizsie. Vdaka za odpoved. 😉

olivia31
3. feb 2013

@netilka no tak tam skús hneď ráno zavolať a dohodneš sa ......nemáš za čo držím palce 🙂

netilka
3. feb 2013

@olivia31 Vdaka, hadam do tretice vsetko dobre. 🙂

olivia31
3. feb 2013

@netilka Tak to sa musí už podariť . Aký mate problém ?

netilka
3. feb 2013

@olivia31 ja mam silne PCO, jeden nepriechodny vajcovod, ziadny menzes bez liekov, absencia ovulacie a este milion inych veci ☹ Aj pri odbere som mavala len 5 vajicok, z toho sa len 2 oplodnili a do 5. dna prezilo 1-krat len jedno, 2-krat som sa ku vkladu ani nedostala a tak som ani nemala sancu, aby som otehotnela.

olivia31
3. feb 2013

@netilka Moja zlatá tak to je teda dosť kruté no mne tiež zistili nepriech.vajc. no ja som zase mala pri prvom ivf veľa až 24 no ale do vkladu prežilo iba jedno jediné a ani to sa neujalo no verím, že sa nám to teraz podarí neboj sa bude to dobré. 😉

netilka
3. feb 2013

@olivia31 Vsak to. Ked je vela vajicok, ako aj v Tvojom pripade, tak je sanca, ze vydrzi do konca aspon jedno. Ked som mala len dve oplodnene, ta sanca bola mizerna a telefonaty embryologicke som prezivala s busiacim srdcom a gučou v hrdle. 😒 A za ICSI sa plati rovnako, ci mas 2 alebo 8 vajicok. A tie ceny nie su teda nizke. Tak si drzme palce. 😉

kathrin17
3. feb 2013

@marin.frist
@olivia31 baby no nam naratali za kazde dalsie embryo 40eur,tak sa zajtra budem pytat,ci to na recepcii nedomotala, lebo to je teda pekny rozdiel....a vsimli sme si to az doma, tak ma to trosku aj prekvapilo, preto sa aj pytam ☹

kathrin17
3. feb 2013

@alika36 ano uz to mam za sebou a citim sa super, hladkam brusko a rozpravam mu kuriatko moje drz sa 🙂 dufam,ze sa zavrta na dlhuuuu dobu az do konca, kym ho nebudem mat v naruci 😀 a neboj zajtrajsok zvladnes v pohodke. Vsetky baby to zvladli super, len ja som bola mimo, verim ze teba to necaka 🙂 tak sa mi drz a opatruj sa

olivia31
3. feb 2013

@kathrin17 no ja neviem ale v cenníku je len 20 € tak tam zavolaj možno to zdraželo ja nemám s tím skúsenosť

kathrin17
3. feb 2013

@olivia31 ved aj ja tam mam 20€ a dokonca aj embryologicka minuly stvrtok nam vravela,ze 20€ a odrazu na blocku 40

olivia31
3. feb 2013

@netilka no áno len to množstvo ubralo na kvalite ......a to že sa za icsi platí rovnako či máš 8 alebo dve je dosť blbe. Mali by to rátať za počet vajíčok nie takto no určite teraz budete úspešnejší a aké lieky budeš mať už ti povedali.

olivia31
3. feb 2013

@kathrin17 tak tam hneď ráno volaj spýtaj sa však to je veľa peňazí nikto nekradneme a ak sa to zmenilo mali vás na to upozorniť.

marin.frist
3. feb 2013

@kathrin17 a co mas v cenniku, co Ti na zaciatku dali?

kathrin17
3. feb 2013

@olivia31
@marin.frist v cenniku mam 20eur a aj embryologicka este minuly tyzden vo stvrtok vravela, ze 20 a dnes uz 40

netilka
3. feb 2013

@olivia31 Na konzultaciu este len idem a poziadam asi o tie iste lieky ako minule cykly, teda decapeptyl a gonal v pere. Je to sice drahsie, ked je to uz vsetko dokopy pripravene, ale uz som na to zvyknuta, tak by som rada zostala pri tychto liekoch.

olivia31
3. feb 2013

@kathrin17 Ja si myslím , že sa sekla no veď uvidíš čo ti povedia.

olivia31
3. feb 2013

netilka No ja som si tiež vybrala puregon v pere aj keď je to drahšie ale neviem si predstaviť , že by som si to musela miešať .

olivia31
3. feb 2013
hunka
3. feb 2013

@lajdacka tak zajtra to na martin nevidim 🙂 ,tak som zvedava, ci nam to vyjde na rovnaky dnik 😀 ,dufam, ze oslava bola dobra 😉