Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@kathrin17 tak tfuj tfuj, vela stastia a klud na dusi a odpocitavaj tych 10 dni 😀 😀
@olivia31
@marin.frist uz je jednotkovy drobcek v brusku 😀 jupiiiii 🙂 strasne sa z toho tesim.....mame 4 mrazaciky a jeden este bojuje do zajtra 😀
Babulky mrazenie stoji 160eur a potom kazde dalsie 20?Alebo 40?
@marin.frist no to máš pravdu my sme ani nič nemrazili a stálo naa to 1400 eur no nám vyrátal dokt . tiež 1000 no bolo to drahšie mali sme veľký počet vajíčok a icsi je nákladná zaležitosť no cele ivf je finančne náročné no nič sa nedá robiť musíme veriť, že to stojí za to .
Dievcata, chystam sa do MT na 3. pokus IVF a idem podpisovat ziadost. Avsak v ten den budem mat este menzes.
Nepamatate si, ci Vam robil dr. sono,ked ste boli podpisovat ziadost? Neviem teraz, ci sa mam preobjednat alebo nie?
@olivia31 ja mam silne PCO, jeden nepriechodny vajcovod, ziadny menzes bez liekov, absencia ovulacie a este milion inych veci ☹ Aj pri odbere som mavala len 5 vajicok, z toho sa len 2 oplodnili a do 5. dna prezilo 1-krat len jedno, 2-krat som sa ku vkladu ani nedostala a tak som ani nemala sancu, aby som otehotnela.
@olivia31 Vsak to. Ked je vela vajicok, ako aj v Tvojom pripade, tak je sanca, ze vydrzi do konca aspon jedno. Ked som mala len dve oplodnene, ta sanca bola mizerna a telefonaty embryologicke som prezivala s busiacim srdcom a gučou v hrdle. 😒 A za ICSI sa plati rovnako, ci mas 2 alebo 8 vajicok. A tie ceny nie su teda nizke. Tak si drzme palce. 😉
@marin.frist
@olivia31 baby no nam naratali za kazde dalsie embryo 40eur,tak sa zajtra budem pytat,ci to na recepcii nedomotala, lebo to je teda pekny rozdiel....a vsimli sme si to az doma, tak ma to trosku aj prekvapilo, preto sa aj pytam ☹
@alika36 ano uz to mam za sebou a citim sa super, hladkam brusko a rozpravam mu kuriatko moje drz sa 🙂 dufam,ze sa zavrta na dlhuuuu dobu az do konca, kym ho nebudem mat v naruci 😀 a neboj zajtrajsok zvladnes v pohodke. Vsetky baby to zvladli super, len ja som bola mimo, verim ze teba to necaka 🙂 tak sa mi drz a opatruj sa
@olivia31
@marin.frist v cenniku mam 20eur a aj embryologicka este minuly tyzden vo stvrtok vravela, ze 20 a dnes uz 40
netilka No ja som si tiež vybrala puregon v pere aj keď je to drahšie ale neviem si predstaviť , že by som si to musela miešať .

@kathrin17 Držím palce a hlavne ležkaj a nič nerob 🙂 .... 😲