icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

hunka
4. feb 2013

@kathrin17 juj tak to ti musi byt dlho samej doma....mne je len do vecera v praci a uz doma saliem..ale ty uz vlastne nie si sama 🙂 uz mas babo v brusku 🙂 a najblizsich 9 mesiacov tam aj urcite zozstane 😉 tak zajtra sa tu "vidime" zas som doma sama ☹ , este ze mam vas baby 🙂

hunka
4. feb 2013

@olivia31 proste zeny su svine..lebo oni by to proste mali chapat...a oni su tie bestie co podrazaju a opovrhuju nami...hanba im..tym "ovciam" ktore to nechapu... ☹

kathrin17
4. feb 2013

@hunka jasne kludne sa ozvi, ja budem bacovat sama doma az do piatku.....teda so psom 🙂 aj ja som rada,ze si tu mozem pokecat, inak je to o nervy....aspon toto ma ukludnuje a zajtra si chcem ist do tesca kupit daku knizku.....a budem zabijat nudu...i ked neviem ako sa dostanem z domu, ked mi nahrnul traktor sneh rovno pred branu....a nechcem sa s tym snehom natahovat juuj to bude dilema, ci kdesi ist....ale nebudem mat ani co jest, tak budem musiet ist 🙂

lajdacka
4. feb 2013

@hunka nič si z toho nerob taky ludia čo nevedia čo to všetko obnaša hlavne po psichyckej aj fyzickej stranke tak to nikdy nepochopia kašli na rečy. bud v klude a nestresuj sa. 😉

hunka
4. feb 2013

@kathrin17 keby si bola z blizsia, tak ti nakupim co to a donesiem..mne dnes manzel priniesol od kolegyne -( mame spolocne kolegyne 🙂 ) 50 odtienov sedej, poriadne hruba, tak dufam, ze ma to trosku zamestna...a peso sa ti neda ist? urcite sa so snehom netahaj..lebo fazulka nech sa drzi 😉 tak zajtra 😀

kathrin17
4. feb 2013

@hunka jeeeej ty si zlata, to by bolo od teba strasne mile, skoda,ze nebyvame blizsie, tusim by sme si celkom dobre rozumeli 😀 oki tesim sa na zajtra...pocula som ze tych 50odtienov sedej je super kniha uz od viacerych ludi, tak to asi bude pravda 🙂

olivia31
4. feb 2013

@hunka Odporúčam úžasná kniha ja som ju zhltla za dve poobedia budeš nadšená nič lepšie ti ani doniesť nemohol.

marin.frist
4. feb 2013

@olivia31
@kathrin17 suhlasim ze je super, ze je vobec taka moznost, ale kto nema peniaze a nemoze si na to pozicat, nebude mat deti....? ja som sa nastastie nestretla s takymi nazormi, ze neviem, co s peniazmi, ved to je absurdne... akoze co, nechcem spat so svojim muzom, tak si dam spravit dieta pomimo?? 😀

kathrin17
4. feb 2013

@marin.frist 😀 tak to uz by o com bol ten vztah 🙂 jasne,ze aj sex musi byt, patri to k zivotu.....ale niektori ludia su totalne vadni, my si tu o tom ani nemusime ropravat...predpokladam,ze kazda z nas sa stretla s kadejakymi skusenostami a reakciami ludi....v nasom okolo to nevie takmer nikto....a aj chcem aby to tak ostalo

olivia31
4. feb 2013

@marin.frist No asi tak nejako si to niekto vysvetľuje ...ja neviem ja občas žasnem aj pred včerom sa do témy Zúfale sna žilky po umelom oplodnení jeden dilino vyjadri ......urob kuk do témy a uvidíš odporúčam. ☹

marin.frist
4. feb 2013

@kathrin17 vsak prave 😀 😀 u nas to nevedia ani nasi, nechcem si predstavit tie reakcie, ked moja mama si mysli, ze aj ultrazvuk je len zbytocny vydobytok dnesnej doby a urcite nie je kazdy mesiac zdravy 🙂 a ona si teraz picha Fraxiparine kvoli zapalu krcovej zily, tak som jej davala finty, ako to urobit, aby to nebolelo a hovorim, ze som ho mala kvoli hematomu, no to bolo mlkvo v telefone... keby sa dozvedela o IVF, tak ju hadam aj kriesia 😠

marin.frist
4. feb 2013

@olivia31 dakujem, radsej nie.... nesmiem sa rozculovat a predsa len, ludska blbost ma nekonecne vytaca 🙄

olivia31
4. feb 2013

@marin.frist No mňa tiež a dala som mu to tam aj poriadne najavo. 😀 Dostal čo si zaslúži.

darka2001
4. feb 2013

@hunka každemu sa raz všetko vrati,ale sila

hunka
5. feb 2013

@marin.frist no to poznam take nazory u nas to vedia moji rodcia a svokra a jedna moja sestra, vsetci pomahaju aj financne aj drzia palce...ale jednej z mojich sestier(mam ich 3) sa to urcite nechystam povedat nikdy, kedze ona aj ovulacny test povazuje za zasah do prirody 😀 a vraj ak Boh chce dieta ti da...tak viem , ze tam by sme skoncili upaleni na hranici 😀 😀 😀 a to ma segra len 33 rokov 😀 no nemam co dadat 😉

hunka
5. feb 2013

@kathrin17 tak ku knihe, ze ked sa budem velmi nudit tak tych "par" stoviek stran ti naskenujem 😀 😀 😀 a budme mat co robit obidve 🙂

kathrin17
5. feb 2013

@hunka juuuj ty si pripad, ze by az tak? Paradicka...dnes som stastna, pretoze sa sneh dost roztopil, nemusim nic odhadzovat a dostanem sa z garaze. Mam strasnu chut na ovocie a doma nic nemam, uz som z toho nervozna 🙂. Hodim ranajky a padim do mesta. Dnes akosi zacinam sama seba stretat cestou na WC a to ani nic dokopy nepijem.Ajaj 🙂

hunka
5. feb 2013

@kathrin17 tak dobru chut k ranajkam 🙂 ja este pijem len tie tri litre cca a pomaly ani inu miestnost nevidim 😀 vlastne ak zacnem pit pri druhych injekciach ese viac tak to sa asi uplne ze prestahujem do wc-ka 😎 tak si dobre nakup veru hlavne vela ovocia a davaj pozor na male 🙂 a uz mate vybrate mena pre male?

kathrin17
5. feb 2013

@hunka dakujeeeem 🙂 ja som zo zaciatku pila, tak dva a pol litra, ked som pridala druhe hormony, tak tri a pol a po OPU sa mi aj tak rozbehol OHSS, vajecniky mam jak lopty, ale Krajkovic povedal, ze je to v poriadku jeden je 9 a druhy 8cm....teraz uz je to o cosi lepsie, ale brusko mam stale ako tehotna...hlavne vecer je to strasne na vyzor 🙂 veru vela ovocia, uz mi to chyba, v nedelu sme sa nechceli motat po obchodoch a teraz sa musim tahat s nakupmi sama.....a menaaaa? Juj to este vobec......ale uz teraz sa hadame, kto bude kupovat vybavicku, moj mm chce vsetko kupovat sam a ja mu to nechcem dovolit 🙂 A vcera uz mi aj svagrina chystala veci po neterkach, kociky, postielky, kolisku, no skratka vsetko....

hunka
5. feb 2013

@olivia31 +VSETKY UCASTNICKY 🙂 urobila som kuk aj ja do temy zufale snazilky..a ze fuj fuj fuj., co to bolo za kretena debilneho???? prasa jedno hnusne mali by sme ho vsetky nahlasit admin. je to obycajny hajzel..ako baby kuknite si od strany 60..ako to je kus prasata 😠 😠 😠

hunka
5. feb 2013

@kathrin17 juj tak to je supeeer 🙂 ale ani ja nedovolim mojmu mm aby kupoval sma..cosi, ved to je ta najväcsia radost 😀 kym male je v brusku a pochystat si vsetko a tak...tak to je uzasne, my uz zase mena mame..ale uvidime ako to dopadne je to nase prve ivf a vase?

kathrin17
5. feb 2013

@hunka nase tiez prve a verim,ze na dlhsiu dobu uspesne a posledne 😀 my sme mena vobec neriesili.....i ked ja uz som po nejakych pokukovala.....

hunka
5. feb 2013

@kathrin17 no tak verim ze aj nase na dlhsiu dobu podledne a uspesne 😀 tak idem daco porobi ta potom tiez do mesta mam priepustku z basy (PN-ky)od 10tej aj ty? ci nie si pn?

kathrin17
5. feb 2013

@hunka ja nie som na PN, robim u mojej mamy, tak by mi to bolo zbytocne 😀 teraz pracuje ona a potom budem zase ja 🙂 ja mozem vypadnut z basy kedykolvek 😀

alika36
5. feb 2013

@kathrin17 ahoj, nuz 18 je dost aj ja som bola prekvapena. Ale ako som sa zmienila skor, tak nerovnomerne rastli a dnes sa to trocha potvrdilo, zostalo 6 a uvidime po 3 dni, trocha som sklamana ale ked si vezmem ze pri najhorsom zostanu ked aj 3 tak to staci 🙂 . Prirodu neovplivnime. Priatel to znasal dost zle aj dnes ho to dost boli a nakoniec, keby sme to vedeli tak skor moozno to nebolo potrebne az ak. Pouzili len malo z TESE, neboli dozrete vacsina.
Ale koniec koncov som vdacna aj za to malo.

kathrin17
5. feb 2013

@alika36 nooo to vam ostalo presne ako nam a ked sa bude dobre darit,tak zostanu vsetky, coz bude velmi pozitivne....neboj, vsetko dobre dopadne. Nam treti den odpadlo iba jedno. Takze nakoniec nam ich zostalo krasnych 5 a z toho jedno je v brusku 🙂

alika36
5. feb 2013

@kathrin17 jeej, tak snad bude ako vravis... potrebujem povzbudenie. Musim rozveselit tohto mojho, ved ako bude tak bude. Prave obaja lezime v posteli s laptopom na perine a moja mamulka jedina prisla nam vypomoct s domacnostou a mojou hydinou ( 2 kocure 1 pes a 6 sliepok 1 kanarik a asi 200 rybiciek....) hahaha tak sa mame. Bude granatir na obed.
tak sa drzte obaja ..

kathrin17
5. feb 2013

@alika36 mnaaaaaaam ty provokaterka, ja milujem granatir...hned by som si dala....a tusim si aj zajtra uvarim, dnes mam este rizoto zo vcera 🙂.Ja som sa akurat dnes trosku pustila do domacnosti.Pojdem vysypat smeti, nalozila som umyvacku, ked sa umyje pustim pracku. Moj mm je v Nemecku v piatok pride na otocku, tak mu musim nachystat veci a ide znova. Ma kontrakt na 6 tyzdnov, tak je to take o nicom doma.Ale co uz.....musim to nejak prezit, kym pride 🙂

hunka
5. feb 2013

@alika36 ju chudata..tak to este ze tie mamy mame 🙂 tak sa pekne liecte 😉 a ak sa mozem spytat vam nehovorili nic o tom ze by to bolo poterebne to TESE? lebo manzel ma velmi malo spermii a este aj stoja 😒 tak dufam, ze ked nic nespominali , ze nic take mu robit nebudu...ten moj by to asi nezvladol ☹

hunka
5. feb 2013

@kathrin17 juj tak to mas teraz vsetko sama na sebe doma...a co nakupila si kila a kila ovocia? a pridala si aj tu daku knizku, ci sa pustim do skenovania? 😀 ja mam na obed sosovicu a cevebcici na zelanie mm. 😉 tak vsetkym dobru chut k obedu 😎