icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

lajdacka
11. feb 2013

@hunka no mohla ale uvidim ked mi dnes zavola ako čo 🙂 no zatial celkom dobre dufam že to bude dobre aj ked pojdem na kontrolu 🙂 hej 4den a dnes je večer 5den. vieš čo mna tiež tak bolela asi tak dva dni dozadu ale ukrutne tak ako ked maš migrenu ale ja som to neriešila ničim nedavala som si ani tabletky pre istotu aby to nemalo niaky vplyv ale som to pretrpela a teraz už je dobre bolo to len dva dni. 🙂

hunka
11. feb 2013

@lajdacka tak dufam, ze mne to bude trva tiez len dva dni...dnes je 2hy, tak poviem zajtra..no cosi ako migrena..ale neni to ono 😀 my dnes pichame tretiu 🙂

lajdacka
11. feb 2013

@hunka super tak pekne pichny a potom dam vediet kedy idem na kontrolu ok 😀 ti ideš v stredu že?

hunka
11. feb 2013

@lajdacka ano v stredu, tiez po 4tej inj. a pred 5 tou 😀 a inak sa citis dobre?

marverka
11. feb 2013

ahojte snazilky, je tu niektora z Vás taka, ktorej to vislo bud pri et alebo kete s vyskou sliznice max. 5mm???Co ste robili pre rast???? dik moc za odpovede.

hunka
11. feb 2013

@marverka viem , ze pre rast baby odporucali 1dcl cerveneho vinkadenne a chili papricky, ci kajanske korenie 😀 ale ci to pomaha neviem povedat 🙂 snad Ti este niekto poradi a hlavne z tych , co to maju uz za sebou a uspesne 😀

alika36
11. feb 2013

@alul to ma velmi mrzi. A ak na genetike bude vsetko vporiadku? co urcite bude, ved on ma spermie, ja by som nezufala aj ked sa stalo ze par krat tam neboli, moj nazor je ze u neho je to len psychicke. Este mam dojem, ze vy mate ovela vacsiu sancu prirodzene pocat ako my. proste jedneho dna by to urcite vyslo. Asi to viac preziva ako ty a je pod tlakom, ma nejaky blok. Asi by to chcelo nejaku dohodu, kompromis. Mozno sa uvolni a pojde to aj prirodzene. Skus akupunkturu aby sa odstresoval. Ja uz nechcem aby moj podstupil TESE ani nic podobne a ani vela penazi nieje navyse aby sme cely cyklus podstupovali stale dookola, takze ak to teraz nevyjde som povedala aj ked nerada, ze dame si pauzu a ked sa stane zazrak tak sa stane. Budeme si uzivat jeden druheho, viac aktivny a jest nejake vitaminy a uvidime co sa za 1rok udeje. lebo chlapy to beru vaznejsie, citia sa akoby zlyhali a my tym, ze velmi tuzime po babatku tak ich to viac stresuje lebo aj by chceli ale nevedia to stravit, ze su to oni ktori zlyhali. Porozmyslaj, samozrme toto je len cisto moj nazor a ako to planujeme my. Niekedy nieje dobre tlacit na pilu. Porozpravaj sa s nim ze mas navrh a poklial mate sancu na vlastne preco to neskusit este. Potom ako poslednu sancu podat o adopciu. Ja s darcovskymi som nesuhlasila, to by mi pripadalo akoby som ho podviedla a vrtalo by mi v hlave komu patria spermie a mozno by som ho sla hladat 😀 . DRzim palce

vafinka
11. feb 2013

@lajdacka mozno neskor, vcul na to nemam chut, nechavam to na prirodu 😀 😀 😀 😀 😀

lajdacka
11. feb 2013

@hunka ahojky citim sa super len ma strasne bolia nohy spodky noh ale inak v pohode 🙂 ja idem vo štvrtok na sono a krv a na pohovor a ak bude všetko dobre tak možno cez vykend bude odber 😀

lajdacka
11. feb 2013

@vafinka dobre zlatko daj si pauzičku a uvidiš potom ako čo dalej netreba to na silu musiš to hlavne chciet ti a byt v pohode 🙂

hunka
11. feb 2013

@lajdacka vy ste nejaky rychly 😀 coo? to tak rychlo ide? to by ste kolky krat pichali 🙂
sa mi zda ,ze to uslo..ako voda..to ma chyta z toho panika... 🙂

vafinka
12. feb 2013

@lajdacka ved jasne, ja aj som v pohode. 😀 😀 😀 😀 citim sa ako keby som mala besnotu 😀 😀 😀 😀

makovicka53
12. feb 2013

@vafinka ahoj prosim ta ako prebieha ta hysteroskopia?

vafinka
12. feb 2013

@makovicka53 ahoj, no rano dojdes tam, teda na kolku ta objednaju, pojdes sa prezliect, daju ta na izbu, napichnu zilu, a potom ta vezmu n salu, uspia a do maternice ti zavedu sondu, trocha ti ju napustia tekutinou aby videli citam mas dajake zrasty, ci polypy a ak ti cosi najdu tak ti to potom odstrania a to je vsetko, potom ta prevezu na izbu a tam sa preberes, po tom mna boleho hodne brusko, ako keby mi tam bomba rachla a spodok, ale do tyzdna som bola ako tak dobre na tom 😀

makovicka53
12. feb 2013

@vafinka dakujem 🙂 a bola si aj na predoperacnych vysetreniach?

vafinka
12. feb 2013

@makovicka53 jasne, to som bola a ak sa smiem spytat, idu ti robit aj hycosy na priechodnost???

makovicka53
12. feb 2013

@vafinka ...a za aku dobu si mala vysledky z predoperacnych a potom z hysteroskopie? ...vies ja sama neviem ...nedorasta mi sliznica maternice tak som sa rozhodla, ze by som toto podstupila...mozno bude tam problem, mozno inde ...

vafinka
12. feb 2013

@makovicka53 ked ides na predoperacne, tak to zmaknes aj za 4 dnil, len musis byt tak poobjendavana, ze ides z dveri do dveri, najprv ides krv a moc, z toho su vysledky su za 2 dni, potom ekg, internista a to je vsio. z hysteroskopie mi prisli povedat hned co nasli ale ak ti budu brat vzorky zo sliznice tak za 2 tyzdne som vedela ze na com som

makovicka53
12. feb 2013

@vafinka a este ktory den cyklu ti to robili...pripadne kedy sa to da? inak citala som, ze ta nejak Krajko oklamal...to ti robili aj hystero aj laparku v CAR?

vafinka
12. feb 2013

@makovicka53 hned ako mi skoncila mrcha, tak to som mala 8den cyklu sa mi zda, zevraj je to najlepsie do prvej polovicky, pokial este neni sliznica moc vysoko. nie, na laparku som sla do FN TN a bolo mi tam fakt super, aj pristup. no Krajko mi tvrdil vsemozne ze mam vsetko nepriechodne a neviem co. a tak som sla teraz na laparku a vysledok bol ten , ze mam tam dole vsetko ako lusk, bez zrastov a bez nicoho zavazneho. tak si vyber, ani zrasty som nemala a kontrastna latka mi preletela cez vajcovody ako blesk, tak ty by si si co myslela????

makovicka53
12. feb 2013

@vafinka ahaa...no tak ja neporiesim asi nic som to chcela stihnut este tento cyklus a to som dnes 15DC..jasne ze by som ani ja neverila Krajkovi..ked v nemocnici ti tvrdili uplny opak...a teraz co riesis?

vafinka
12. feb 2013

@makovicka53 hm, vies, su baby, co by ma tu kamenom ukamenovali, za krive slovo na helios. ja viem, ze je kopec ludi co im pomohli a ze maju deti. ale v mojej situacii, no nemam chut a ani tam zivote nepachnem, nepojdem mu tam capnut na stol papier, ze tak kukaj ujo co je nove. a ja viem, ze by mal tisic argumentov, preco je to tak. este by so mna spravil blbu. ani ja a ani moj muzik mu neverime, a ak budeme potrebovat ine car, je ich mnoho na sr a aj v čr, a co vcul? ja mam napisanu staznost.

makovicka53
12. feb 2013

@vafinka IP 🙂

marverka
12. feb 2013

ahojte idem znovu otravovat, dievcata prosim Vás ako Vás liečia v CAR alebo gynekolog, ked Vám nerastie sliznica a ešte ja mám nepravidelný cyklus raz 21, 24, 31,19.... a ked uz konecne pridu je normalne ze trvaju 1 den? v car mi s tym nic nerobia gynekolog sa im nechce miesat do ich prace ale mne sa to zda divné, ved aj to moze byt dovod preco mi nerastie sliznica, nie? amh mám tesne vyssie tak tam by nemal byt problem - 3,09.dakujem za odpovede.

marverka
12. feb 2013

@vafinka
@makovicka53
ja som mala predoppercne za 1 den, rano mi brali krv a moc na rychlo a o 1,5 hod som bola objednana u internistu ako urgentn, nakolko mam nepravidelny cyklus a lekar nevedel kedy bude presne operacia

lajdacka
12. feb 2013

@hunka ahoj no to tak rychlo uteka ja dnes picham puregon 6den tak uvidim čo mi povie vo štvrtok mam aj ten pohovor tak uvidime ako čo dam ti potom hned vediet ok 🙂 nemaj paniku pohodička pohoda 😀

lajdacka
12. feb 2013

@vafinka tak sa niako odreaguj zlatko 😀 🙂 😉

vafinka
12. feb 2013

@lajdacka ja uz plan mam, lem mi musia este stehy vybrat, a este sa mi neda nejak namahat, bo ma zacnu hned stehy boliet, ale mojja besnota stupaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

hunka
12. feb 2013

@lajdacka predtym sa mi zdalo, ze to a vsetko vlecie 🙂 a teraz to nejako leti 😀 tak drzim palce,aby to v stvrtok dopadlo dobre 😉

makovicka53
12. feb 2013

@marverka super a internista nepotreboval vysledky z krvi?