Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte kočky, chystám sa do car - zrejme Helios 🙂 po prvý krát. Chcela by som od Vás radu, v ktorý deň cyklu tam treba ísť, či sa treba najskôr telefonicky objednať a potom, aký je samotný postup.... hneď pri prvej návšteve vyšetrujú? či robia hneď HP (aj keď ten som mala u svojho gyn. v poriadku 🙄 ) a spermiogram (aj ten sme mali O.k) jednoducho chcela by som vedieť ako to chodí od začiatku 😉 a plus, či ako koľko sa platí - ak si teda pamätáte...
Vďaka.
@makovicka53 ved som pisala, ze rano mi zobrali v piatok krv a moč na rychlo CITO o 1,5 hod. som mala vysledky a o 9:30 som bola u internistu a v pondelok na hysteroskopii, vysledky som odovzdala v pondelok rano krajkov. a tam som este podpisovala v CAR volajake doklady...proste poucenie.
ahojte babulky snažíme sa 2 roky a chceme navštíviť Helios v Martine ale neviem či nemám ísť najskor k svojmu dr. uz sme to zacali riesit ale spravil mi len HP mala som vsetko ok. a to bolo vsetko tak radsej by som sla heliosu len neviem ci nas zoberu ked nas náš dr.ani poriadne nevysetril
@lajdacka ahojky moja, tak ja dneska usg- vymenovali ma za "strelu" 😀 uz dnes, len 6 DC mam sliznicu 13mm a pocet ze v pravom 8 vaj. 10mm 7vaj, - 8mm atd. cize este 6mm a potom vela malych... a v druhom 6 a 4vaj po 10 a 8 mma vela mensich, tak ze asi mi znizia davku povedal krajkovic, ale ze si volame a asi idem tam v nedelu. a ty ako?
Supeeer! Dnes som volala do VsZP, aby som im oznamila, ze uz mam vsetky potrebne potvrdenia a ze ci uz dostali tu ziadost na schvalenie z Heliosu. Povedali, ze uz je to tam a dokonca vraj uz aj schvalene. Treba uz len par podpisov a cakat, kedy sa nam ozvu z Heliosu. 🙂 Konecne! 😎
@lucyfromuk tak super, vidis predsa si sa dockala 😀 tak a uz sa pomaly moze ist na to 🙂 mne z heliosu volali rychlo 😉
@hunka Dakujem. Som stastna-prestastna! Nato ako hrozne to vyzeralo minuly tyzden, som im dnes ani verit nechcela 😀 Teraz budem cele dni hypnotizovat telefon 😀 A ty si uz niekedy podstupila IVF?
@lucyfromuk nie , vobec nikdy ateraz je to 1x a tak to vsetko prezivam, ze ... 😀 asi ako ty 😀 aj ja som sa nevedel dockat kedy zavolaju a zrazu je to tu 🙂 tak ti drzim palce, daj potom vediet kedy sa ti ozvu 🙂 a nech to mozeme prezivat spolu 🙂
@linddi Helios je na SR iba v Martine....tiez som z TN a chodime do Heliosu.Da sa to zvladat. Dalsie je v Brne....v BA sa mi ani jedno centrum nepozdavalo, vraj to tam odbavuju ako na beziacom pase.....v Martine som nadmieru spokojna aj s personalom, aj s pristupom, aj s vybavenim kliniky....skratka vsetko je krasne a super 🙂
@kvietok228 oni absolutne nemaju problem vziat aj ked nie ste vysetreni....potrebne vysetrenia si spravia sami a potom navrhnu postup akym sa budete uberat....takze hor sa volat 🙂 a objednat sa
@hunka Tak to sa tesim 🙂 A vy ste v akom stadiu? uz si mala stimulku? Ci este nie? 😉
ahoooj, dari sa fajn, uz som sa celkom dala dokopy aj som viac ukludnena ako som bola. Pohravam sa s myslienkou co ak sa zadari?? Dnes moj drahy mal taky vyrok, co ma prekvapilo, lebo doteraz bol viacmenej ticho a ked ma videl ze na nete uz pozeram kociky tak zamrmlal aby som sa neunahlila. Tak som hned zletela z oblakov az dnes sa prejavil, vidiet ze sa aj on tesi ak sa to podari. Fazulka dufam ze poslucha a neviem sa dockat testu!! Ako si ty natom? Tvoja fazulka je starsia a verim ze aj povyrastla. Niekedy mam taky zvlastny pocit tam dole, nic bolestive len ako take napatie alebo teplo. Neviem to vysvetlit. Uz mi asi hrabe. 🙂 Cecule trocha pobolievaju, 18.2 by mala prist mrcha. Tak uvidime. mas nejake priznaky uz?
@lucyfromuk my sme akurat v stimulke 🙂 dnes sme boli na krvi a usg a museli mi znizit davku, lebo som sa vraj nejako moc rozbehla 😀 tak dufam, ze to dobre dopadne 🙂
@lucyfromuk ja som mal IVF v maji a nepodarilo sa ☹ ale uz mam druhe IVF schvalene 10 mesiacou 😉 a v aprili ideme do dalsieho boja 😉

@marverka mam ten isty problem so sliznicou boze ved my si piseme 😀DD...ja som uz uplne mimo 😀DD