icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
12. feb 2013

@marverka mam ten isty problem so sliznicou boze ved my si piseme 😀DD...ja som uz uplne mimo 😀DD

linddi
12. feb 2013

Ahojte kočky, chystám sa do car - zrejme Helios 🙂 po prvý krát. Chcela by som od Vás radu, v ktorý deň cyklu tam treba ísť, či sa treba najskôr telefonicky objednať a potom, aký je samotný postup.... hneď pri prvej návšteve vyšetrujú? či robia hneď HP (aj keď ten som mala u svojho gyn. v poriadku 🙄 ) a spermiogram (aj ten sme mali O.k) jednoducho chcela by som vedieť ako to chodí od začiatku 😉 a plus, či ako koľko sa platí - ak si teda pamätáte...
Vďaka.

marverka
12. feb 2013

@makovicka53 ved som pisala, ze rano mi zobrali v piatok krv a moč na rychlo CITO o 1,5 hod. som mala vysledky a o 9:30 som bola u internistu a v pondelok na hysteroskopii, vysledky som odovzdala v pondelok rano krajkov. a tam som este podpisovala v CAR volajake doklady...proste poucenie.

marverka
12. feb 2013

@makovicka53 🙂 🙂

kacena112
12. feb 2013

@linddi ahoj my sme si to uz presli tak z hruba : zavolas si do heliosu tam povies aky mas problem co je vo veci potom ta objednaju na krv a polovicku na spermiogram nemas sa co bat doktori su super u odkial si a ides do martina

kvietok228
12. feb 2013

ahojte babulky snažíme sa 2 roky a chceme navštíviť Helios v Martine ale neviem či nemám ísť najskor k svojmu dr. uz sme to zacali riesit ale spravil mi len HP mala som vsetko ok. a to bolo vsetko tak radsej by som sla heliosu len neviem ci nas zoberu ked nas náš dr.ani poriadne nevysetril

linddi
13. feb 2013

@kacena112 ahoj, ja som z TN a keď som si čítala o rôznych CAR, tak Helios sa mi najviac pozdáva 😎 Má ešte niekde bližšie k TN centrum?

hunka
13. feb 2013

@lajdacka ahojky moja, tak ja dneska usg- vymenovali ma za "strelu" 😀 uz dnes, len 6 DC mam sliznicu 13mm a pocet ze v pravom 8 vaj. 10mm 7vaj, - 8mm atd. cize este 6mm a potom vela malych... a v druhom 6 a 4vaj po 10 a 8 mma vela mensich, tak ze asi mi znizia davku povedal krajkovic, ale ze si volame a asi idem tam v nedelu. a ty ako?

lucyfromuk
13. feb 2013

Supeeer! Dnes som volala do VsZP, aby som im oznamila, ze uz mam vsetky potrebne potvrdenia a ze ci uz dostali tu ziadost na schvalenie z Heliosu. Povedali, ze uz je to tam a dokonca vraj uz aj schvalene. Treba uz len par podpisov a cakat, kedy sa nam ozvu z Heliosu. 🙂 Konecne! 😎

hunka
13. feb 2013

@lucyfromuk tak super, vidis predsa si sa dockala 😀 tak a uz sa pomaly moze ist na to 🙂 mne z heliosu volali rychlo 😉

lucyfromuk
13. feb 2013

@hunka Dakujem. Som stastna-prestastna! Nato ako hrozne to vyzeralo minuly tyzden, som im dnes ani verit nechcela 😀 Teraz budem cele dni hypnotizovat telefon 😀 A ty si uz niekedy podstupila IVF?

hunka
13. feb 2013

@lucyfromuk nie , vobec nikdy ateraz je to 1x a tak to vsetko prezivam, ze ... 😀 asi ako ty 😀 aj ja som sa nevedel dockat kedy zavolaju a zrazu je to tu 🙂 tak ti drzim palce, daj potom vediet kedy sa ti ozvu 🙂 a nech to mozeme prezivat spolu 🙂

renka5
13. feb 2013

@lucyfromuksuper 😀 aj ja som na prve IVF dlho cakala 😒

kathrin17
13. feb 2013

@linddi Helios je na SR iba v Martine....tiez som z TN a chodime do Heliosu.Da sa to zvladat. Dalsie je v Brne....v BA sa mi ani jedno centrum nepozdavalo, vraj to tam odbavuju ako na beziacom pase.....v Martine som nadmieru spokojna aj s personalom, aj s pristupom, aj s vybavenim kliniky....skratka vsetko je krasne a super 🙂

kathrin17
13. feb 2013

@kvietok228 oni absolutne nemaju problem vziat aj ked nie ste vysetreni....potrebne vysetrenia si spravia sami a potom navrhnu postup akym sa budete uberat....takze hor sa volat 🙂 a objednat sa

lucyfromuk
13. feb 2013

@hunka Tak to sa tesim 🙂 A vy ste v akom stadiu? uz si mala stimulku? Ci este nie? 😉

lucyfromuk
13. feb 2013

@renka5 A kedy si mala prve IVF? a vyslo ti? 🙂

kathrin17
13. feb 2013

@alika36 mojaaaaaa ako sa ti dari?Daj o sebe vediet, som na teba strasne zvedava?Fazulka poslucha?

alika36
13. feb 2013

ahoooj, dari sa fajn, uz som sa celkom dala dokopy aj som viac ukludnena ako som bola. Pohravam sa s myslienkou co ak sa zadari?? Dnes moj drahy mal taky vyrok, co ma prekvapilo, lebo doteraz bol viacmenej ticho a ked ma videl ze na nete uz pozeram kociky tak zamrmlal aby som sa neunahlila. Tak som hned zletela z oblakov az dnes sa prejavil, vidiet ze sa aj on tesi ak sa to podari. Fazulka dufam ze poslucha a neviem sa dockat testu!! Ako si ty natom? Tvoja fazulka je starsia a verim ze aj povyrastla. Niekedy mam taky zvlastny pocit tam dole, nic bolestive len ako take napatie alebo teplo. Neviem to vysvetlit. Uz mi asi hrabe. 🙂 Cecule trocha pobolievaju, 18.2 by mala prist mrcha. Tak uvidime. mas nejake priznaky uz?

hunka
13. feb 2013

@lucyfromuk my sme akurat v stimulke 🙂 dnes sme boli na krvi a usg a museli mi znizit davku, lebo som sa vraj nejako moc rozbehla 😀 tak dufam, ze to dobre dopadne 🙂

renka5
13. feb 2013

@lucyfromuk ja som mal IVF v maji a nepodarilo sa ☹ ale uz mam druhe IVF schvalene 10 mesiacou 😉 a v aprili ideme do dalsieho boja 😉

lajdacka
13. feb 2013

@vafinka tak pekne odychuj ešte a moc sa nebesnotuj 😀 🙂 😉

vafinka
13. feb 2013

@lajdacka no ved ja sa snazim, dnes mi dali stehy von, tak je o cosi lepsie, ranky ma bolia ale stalo to za to 😀 😀 😀 , neboj dnes som svihla o zem, tak som skromna 😀 😀 😀

lajdacka
13. feb 2013

@hunka dakujem pekne ja som strašne zvedava ako zajtra bude nemoýem sa dočkat čo mi povie koordinatorka a dufam že to bude ok dam zajtra vediet 😀 a ti si ako dopadla zlatko? 🙂

hunka
13. feb 2013

@lajdacka znizili mi davku a ideme tam v nedelu 🙂 vy mate zajtra embryologicku aj?

lajdacka
13. feb 2013

@hunka no tak to je riadna strela supeeeeer parada no vidiš tak možno pojdeš ešte aj skor ako ja 😀

hunka
13. feb 2013

@lajdacka myslim,ze nie 🙂 ty si mala ake velke? 🙂 som zvedava co ti povedia zajtra 😉

lajdacka
13. feb 2013

@hunka a kolka si mala predtim davku? ja som mala aj mam stale 200jednotiek.a v nedelu ideš čo? na sono a krv alebo už na odber?

hunka
13. feb 2013

@lajdacka mala som davku 150jeddnotiek a teraz mi dali na 112,5jednotiek a v nedelu usg a krv 😉

lajdacka
13. feb 2013

@hunka tak pojdeš len na sono a krv hej? no ja som mala 4velke 3 alebo 4male a na druhej 3male moc toho nieje ☹