Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@lucyfromuk tak hysterky sme tu asi viacere, vratane mna..ja na to pomyslim a mam stres...juj ako to zvladneme 😀 , ale ked to zvladla kathrin, tak aj my 😀
@kathrin17 Myslim, ze ja som urcite vacsia hysterka. 😀 😀 😀 A ty si si tie injekcie sama pichala do brucha, ci si to niekomu inemu zverila? 😲 Inak potisku gratulujem, lebo ten testik vyzera velmi nadejne!! 😉
@lucyfromuk ja som to zverila manzelovi, ten ma denno denne pichal...ja by som si nepichla ani jednu 😀 a tehu asi nebudem moja....bola som na krv, HCG je velmi nizke....doktorovi sa to nezdalo...v pondelok idem na odber do CARu....ale mysli,ze len na potvrdenie negativneho vysledku bohuzial ☹
@lucyfromuk ahojky neboj sa to zvladneš tie ihli každa sme sa sice baly ale dasato vydržat ked vieš že je to na dobru vec 🙂 ti pichanie je najmenej neboj 😉
@hunka ano stretneme sa super 😀 nie davku mi nechali stale tak ako mam tich200jednotiek. no hadam počitam že utorok by som aj mohla ist šak uvidim ako čo v nedelu 😀 nepovedali mi nič take len dnes mi povedala ked mi volala že je to krasne a v nedelu budem mat vlastne 11den čo picham puregon a oni to tak na 14den vyberaju tak uvidim. tak sa tam uvidime ja budem mat zelenu vetrovku a mam kratke vlasy 🙂 tešim sa 😀
@lajdacka ja este neviem co si oblecie,ale dam ti vediet 😀 tak ze sa tam urcite stretneme 😀 a to je spica, ze odber asi v utorok, to by bola pecka, ja som teda zvedava, kedy to vyjde mne..ja picham len od soboty, takze mam omeskanie od teba o 2 dni,tak uvidime, my tam ideme ako picham druhe injekci len 2x 🙂 takze uvidime, a este ani embryolog nebol a vy uz mate za sebou 😉 no som zvedava..stve ma to lezanie, ze teda na tom pravom boku vobec nevydrzim..a na lavom ked som dlhsie ako 5 minut, tak ma pravy vajecnik zacne tak prudko pichat , ze sa zase len prevalim na chrbatik..a snazim sa zaspat 🙂 ale zato spim ako drevo 😉 juj ale sati to krati,taksom zvedava co v nedelu 🙂
@kathrin17 Ako to? Ved ten test vyzeral ozaj nadejne 😒 Aj tak si myslim, ze vysledok bude iny. Vela zien pisalo, ze HCG mali nizke a nakoniec po par dnoch im potvrdili tehu. 🙂 Daj vediet ako si dopadla. 😉
@lajdacka Dakujem 🙂 To dufam, ze to zvladnem, ale najradsej by som uz mala vsetko za sebou s bublinkou v bruchu. No to by chcela asi kazda 😀 😀 😀 😀 😀
@lucyfromuk ja si nemyslim,ze u mna to bude tak.....pretoze test zbledol este viac....je to sila, ale o babatko som prisla, uz som dnes ani utrogestan nedavala, nech mi pridu kramy co najskor a ideme na KET
@kathrin17 Tak to ma mrzi a uz su to 2 tyzdne od vkladu? Ak nevyslo toto, tak KET vyjde na 100%! Kolko mate este mrazacikov? 🙂
@lucyfromuk v nedelu to budu dva tyzdne.....ale moj gynekolog vravel, ze je to skor stratene ako pozitivne....je dobre, ze sa uchytilo, len sa prestalo vyvijat.....a ked nevyjde ani ket, tak asi pojdeme na genetiku a uvidime....mozno to bola len nahoda.....chvala bohu mame 4 mrazacikov, tak verim,ze aspon jeden z nich bude bojovnicek 🙂
@kathrin17 No nam tiez dala odporucenie na genetiku, ale zatial sme to neriesili. To mate este dost mrazacikov, urcite sa podari s takym mnozstvom. 😉 A teraz ked si mala vklad, tak si si dala vlozit 1 ci 2? 😲
@lucyfromuk len jedno...v Heliose viac ani nechcu vkladat, obzvlast, ked som este nikdy nerodila.....budeme davat po jednom az kym sa nepodari a ono sa to raz urcite podari....silno tomu verim 😀
tak to sa potom musime stretnut, aj my cheme tri 😀 a keby helios povoloval tak si hned dame dve, ja som vzdy chcela dvojicky..no nic, postaci aj jedno , hlavne nech su zdrave a potom dalsie dve 😀 tak pekne makaj tu s nami na MK 😀
@lajdacka ano chcem ist na KETko najskor ako sa bude dat.Uvidime, co nam povedia, len v pondelok sa budeme musiet z Heliku hrozne ponahlat, lebo musime byt o deviatej naspat v TN.Moj mm ma skolenie na ktorom musi byt od zaciatku. Ani neviem, ci sa ich stihnem vsetko popytat. A teraz v nedelu pojdeme asi na lyze.Potrebujem vypnut a to je pre mna super sposob 🙂
Ahojte. Chcem sa tu s vami poradit. Chceli by sme navstivit CAR v Martine, ale sme z vychodu. Doteraz sme boli CAR v KE, podstupili sme 2x IVF (pri jednom sme daleko nedosli, kedze som mala prazdne foliky) a vsetko neuspesne ☹ Nechcem tam uz. Rozhodla som sa, ze ak to vsetko znova podstupim tak v Martine. Preto by ma zaujimalo, tie, ktore to mate do MArtina tiez daleko, da sa to riesit aj nejak inak cele, alebo tam proste musim pravidelne chodit napr. pri stimulke na folikulometriu? Neda sa to nejak kombinovat, ze by mi usg robil moj gynekolog? Neviem si totiz predstavit, ako to budem riesit hlavne v praci. 195 km tam a 195 km spät a to mozno kazdy druhy den. Hm....Ako to riesite?
@bambula27 Ahoj, ja si myslim, ze to zalezi od toho, ako sa s nimi v centre dohodnes, urcite to pochopia. Len druha vec je ta, ako ochotneho mas gynekologa, nie vsetci su totiz ustretovy. No ak mas doma lekara dobreho, verim, ze im budu vysledky stacit, aj ked im ich posles mailom a prides az na zakrok. Ved za opytanie nic nedas 🙂. Drzim palce.

@lucyfromuk neboooooj...ja som totalna hysterka, ked vidim ihlu, ale skratka asi tak ti poviem,ze na to si zvyknes 😀 ked som ich zvladla tolko.....opu sa da zvladnut, o narkoze ani nebudes vediet, len mne bolo po nej zle, ale to je jeden pripad zo sto....