Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@hunka ahojky no nevideli ☹ a ja som sa tešila mi sme prišli asi tak okolo pol deviatej .no mne povedal že su pekne aj ich je dost ale že su nie rovnake že niektore su už dozrete a niektore nie tak uvidim zajtra ked mi zavolaju ale ja najneskor v utorok alebo stredu mi povedal.no ja mam asi tak 10 a v rozmezi tak od 11 do 15,16a dve dokonca až 19,20ale to su už tie čo už sa asi nebudu moc dat použit neviem presne.no tak to maš teda super vajkov 😀 parada 🙂 došli sme dobre a nikto tam už nebol jedna pani predomnou a jedna potom ked sme odchadzali inak nikto. no škoda ja som sa tak tešila aj manželovi som vravela že sa mame stretnut a nakoniec nič ☹ ale šak hadam sa tam stretneme 😀
@lajdacka no dnes toho asi nemali vela, tak skoda ☹ aj my sme chvilu cakali ,ale nic, no tak vidis, ty predsa len budes predo mnou 😀 aj ked som sa ta pokusala dobehnut 😀 no nic, aj moj mm vykukal a obzelral a ci nezbada kratke vlasky..a nic 😒 no mozno sa vidime v stredu 🙂 a to mas super tie vajicka, ja mam najväcsie tych17mm,ale najviac ich je 15mm, myslim, ze u mna ich je zbytocne tak vela roznorodych...ale ved uviidme,hlavne aby to dopadlo pozitivne s // 😀
a aj ja budem vediet co a ako zajtra po15.h.
a som zvedava, ci nas este zavolaju, ci nie a co s tym embryologom..no co vam take asi vravel, je to nieco extra potrebne?
tak drzim moja prsteky, ak pojdes v utorok, nech to vsetko dobre dopadne,ale ak by sme sli nahodou obe este v stredu, to by bolo 😀
@hunka no dnes tak bolo maličko pohodička 🙂 aj mi sme čakali a vyzeraly ružombersku značku ale nič tak sme išli 😀 možno pred tebou a možno nie to je ešte vo hviezdach zajtra budeme mudrejšie 😉 to maš dobre ked ich maš najviac takych 15mm ja mam skoro každe ine tak uvidim 😒 presne tak hlavne aby to dopadlo čo najlepšie 🙂 vieš čo ja som bola s tim embryologom sama manžel nemohol a nič take ona ti len da podpisat papier a schvaleny že budeš mat spermie od manžela a povie ti aky postup budu robyt. ja som bola vybavena za 5minut lebo ja už som tim prešla tak ona mi vlastne len zopakovala a dala podpisat papier. inak nič.dakujem pekne aj tebe nech všetko dobre dopadne ale ved si ešte napišeme 😉
@hunka no tak to dufam aj ja a verim v to že budeme rodinka aj mi aj vy 🙂 lebo ta štiplavka dnes a včera že auuuuu už ma to dost aj boly dnes som to nemohla ani pichnut na ine miesto som chcela skusit ale nedalo sa tak som musela na to iste zase už aby bolo po pichani ako hovoriš 🙂
@hunka ta rana štiplavka tak štipe a boly to je asi tim že už to picham dlho ☹ no musime to dotiahnut do uspešneho konca 😉 no aj ja ked ležim a stojim tak v pohode ale dnes som prala a upratovala podlahy umyvala tak som myslela že mi brucho praskne už sa ledva ohnem. a ti ako už ti volali?
@hunka aaaaale uz je to celkom dobre, da sa s tym vyrovnat....viem,ze mam mrazaciky, tak ma to az tak brutalne nezobralo, ale mam strach z dalsieho pokusu, ale myslim,ze kazda baba do toho ide s velkou nadejou ale aj zo strachom .....ach jaj....kedy mas pichat pregnyl?Ci to ti povedia az zajtra?
@lajdacka no ja picham urcite aj zajtra rano este diphereline mam do konca tyzdna a merional, kedze mi minimalizovali davku, tak by som mohla pichat este 2 tyzdne 😀 tak ale dufam, ze to uz ozaj ukoncia 🙂 a to by bol sranda keby sme sli spolu 🙂 dufam, ze sa akurad neminiem kym budeme u embryologa,ale hadam to bude ozaj rychle 😉 tak sa tesim na teba uz dufam, ze ozajstne, ked nie, tak sa vidime po odbere 😀 😀 😀

@lajdacka tak si uz tu? tak co ako bolo a co ti povedali?