icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

hunka
17. feb 2013

@lajdacka tak si uz tu? tak co ako bolo a co ti povedali?

lajdacka
17. feb 2013

@hunka ahojky no nevideli ☹ a ja som sa tešila mi sme prišli asi tak okolo pol deviatej .no mne povedal že su pekne aj ich je dost ale že su nie rovnake že niektore su už dozrete a niektore nie tak uvidim zajtra ked mi zavolaju ale ja najneskor v utorok alebo stredu mi povedal.no ja mam asi tak 10 a v rozmezi tak od 11 do 15,16a dve dokonca až 19,20ale to su už tie čo už sa asi nebudu moc dat použit neviem presne.no tak to maš teda super vajkov 😀 parada 🙂 došli sme dobre a nikto tam už nebol jedna pani predomnou a jedna potom ked sme odchadzali inak nikto. no škoda ja som sa tak tešila aj manželovi som vravela že sa mame stretnut a nakoniec nič ☹ ale šak hadam sa tam stretneme 😀

hunka
17. feb 2013

@lajdacka no dnes toho asi nemali vela, tak skoda ☹ aj my sme chvilu cakali ,ale nic, no tak vidis, ty predsa len budes predo mnou 😀 aj ked som sa ta pokusala dobehnut 😀 no nic, aj moj mm vykukal a obzelral a ci nezbada kratke vlasky..a nic 😒 no mozno sa vidime v stredu 🙂 a to mas super tie vajicka, ja mam najväcsie tych17mm,ale najviac ich je 15mm, myslim, ze u mna ich je zbytocne tak vela roznorodych...ale ved uviidme,hlavne aby to dopadlo pozitivne s // 😀
a aj ja budem vediet co a ako zajtra po15.h.
a som zvedava, ci nas este zavolaju, ci nie a co s tym embryologom..no co vam take asi vravel, je to nieco extra potrebne?
tak drzim moja prsteky, ak pojdes v utorok, nech to vsetko dobre dopadne,ale ak by sme sli nahodou obe este v stredu, to by bolo 😀

lajdacka
17. feb 2013

@hunka zajtra budeme mudrejšie ked nam zavolaju 🙂

hunka
17. feb 2013

@lajdacka to hej 😀 a este mas dost injekcii?

lajdacka
17. feb 2013

@hunka no dnes tak bolo maličko pohodička 🙂 aj mi sme čakali a vyzeraly ružombersku značku ale nič tak sme išli 😀 možno pred tebou a možno nie to je ešte vo hviezdach zajtra budeme mudrejšie 😉 to maš dobre ked ich maš najviac takych 15mm ja mam skoro každe ine tak uvidim 😒 presne tak hlavne aby to dopadlo čo najlepšie 🙂 vieš čo ja som bola s tim embryologom sama manžel nemohol a nič take ona ti len da podpisat papier a schvaleny že budeš mat spermie od manžela a povie ti aky postup budu robyt. ja som bola vybavena za 5minut lebo ja už som tim prešla tak ona mi vlastne len zopakovala a dala podpisat papier. inak nič.dakujem pekne aj tebe nech všetko dobre dopadne ale ved si ešte napišeme 😉

lajdacka
17. feb 2013

@hunka ja mam puregon len na dnes a zajtra ale decapeptyl mam do piatku ale šak uvidim zajtra po 15hodine 🙂

hunka
17. feb 2013

@lajdacka n otak ti uz ani viacej nebude treba, ty pichas hadam dnes posledny a ja zajtra 😀 ci ako to je 36- hodinova je tam pauza, vsak? a zajtra rano este pichnes ten decapeptyl?

lajdacka
17. feb 2013

@hunka ja pichnem dnes a zajtra čo ešte mam. hej ten pregnyl je 36hod. pred tim a neviem to už sa asi potom nič nepicha.ano zajtra rano pichnem decapeptyl a večer ešte aj puregon. 🙂

hunka
17. feb 2013

@lajdacka tak dufam, ze zajtra mas uz posledne pichanie vo svojom zivote, co sa tohto tyka 😀 posledna stiplavka a uz budete rodinka 🙂

lajdacka
18. feb 2013

@hunka no tak to dufam aj ja a verim v to že budeme rodinka aj mi aj vy 🙂 lebo ta štiplavka dnes a včera že auuuuu už ma to dost aj boly dnes som to nemohla ani pichnut na ine miesto som chcela skusit ale nedalo sa tak som musela na to iste zase už aby bolo po pichani ako hovoriš 🙂

hunka
18. feb 2013

@lajdacka a uz si si pichala pregnyl , ci ta ranna stiplavka stipala? ju jja uz prosim kazdy den mojho mm, ze uz nie, prosim... ☹ ale co dako to dotiahneme do konca 😀
ako sa inak mas? mne uz asi brucho roztrhne...ked lezim v pohode,ale ked porobim co-to , tak mam dost 😉

hunka
18. feb 2013

@lajdacka takzajtra posledna krv a usg, aj embryolog, zajtra uz koncime 😀 takze odber bude v stvrtok podla tohto 😀 a co ty?som hrozne zvedava ci nam to vyjde naraz...ale ty uz mozno v stredu budes po 😉

hunka
18. feb 2013

@kathrin17 ahojky moja, tak ja zajtra koncim, este mam poslednu krvicku, embryologa a v stvrtok ideme na to 😀

kathrin17
18. feb 2013

@hunka jeeeeej no perfektne 🙂 tak sa z toho velmi tesim 🙂 nech ti to vsetucko dobre dopadne a prosim ta len klud a nicoho sa neboj....zvladlo nas to uz strasne vela, zvladnes to aj ty 😀 a bude babo 😀

hunka
18. feb 2013

@kathrin17 dakujem moja zlata 😀 viem, ze to zvladneme 😀 a ty sa mi mas ako?

lajdacka
18. feb 2013

@hunka ta rana štiplavka tak štipe a boly to je asi tim že už to picham dlho ☹ no musime to dotiahnut do uspešneho konca 😉 no aj ja ked ležim a stojim tak v pohode ale dnes som prala a upratovala podlahy umyvala tak som myslela že mi brucho praskne už sa ledva ohnem. a ti ako už ti volali?

kathrin17
18. feb 2013

@lajdacka mna tiez strasne stipavali tie injekcie, tak som potom zacala robit tak, ze som si ich pol hodku pred pichanim vybrala z chladnicky a stipalo to ovela ovela menej....niekedy aj vobec 🙂

kathrin17
18. feb 2013

@hunka aaaaale uz je to celkom dobre, da sa s tym vyrovnat....viem,ze mam mrazaciky, tak ma to az tak brutalne nezobralo, ale mam strach z dalsieho pokusu, ale myslim,ze kazda baba do toho ide s velkou nadejou ale aj zo strachom .....ach jaj....kedy mas pichat pregnyl?Ci to ti povedia az zajtra?

lajdacka
18. feb 2013

@hunka tak zajtra už ideš posledny krat a vo štvrtok maš odber? a sterdu už nebudeš nič pichat?

lajdacka
18. feb 2013

@kathrin17 tak to tak skusim aj ja zajtra 🙂

lajdacka
18. feb 2013

@hunka super sa tešim stebou som zvedava kedy pojdem ja keby nam to tak vyšlo naraz by bolo super 🙂 ja idem tiež zajtra ešte na krv a sono tak uvidim ako čo. šak sa možno stretneme zajtra 😀

kathrin17
18. feb 2013

@lajdacka vyskusaj...mne to tu tiez nejaka kocka poradila a bola som jej velmi vdacna 🙂 ja som si ich pichala rano 5.30 takze som si ich dala vedla seba do postele pod duchnu a krasne sa ohriali 🙂

hunka
18. feb 2013

@lajdacka zajtra mame poslednu krv a podla toho som usudila, ze to bude v stvrtok, lebo doktorka povedal, ze dnes este pichame a zajtra to ukoncime 😀
a co povedali tebe?som moc zvedavaaaaa 🙂 tak pis co ti povedali

hunka
18. feb 2013

@lajdacka no to je uz dost mozne o pol8 mame embryologa 😀 , tak budem verit, ze sa stretneme a radsej sa nejdem tesit,aby to nebolo predcasne 🙂 ako v nedelu 😉

hunka
18. feb 2013

@kathrin17 povedia mi zajtra kedy pichame pregnyl, tak ale myslim ze zajtra...a mozno sa konecne stretneme aj s lajdackou 😀

lajdacka
18. feb 2013

@kathrin17 super zajtra vyskušam 😀

lajdacka
18. feb 2013

@hunka mne dnes povedala že mam ešte dnes pichnut a zajtra na krv a sono a hovorila som jej že mam už posledny davku dnes a ona mi povedala že to možno zajtra ukončime tak som zvedava aj ja 🙂

lajdacka
18. feb 2013

@hunka presne tak ale ma vyzeraj dobre kratke vlasky a biely melir 🙂 😀 😉

hunka
18. feb 2013

@lajdacka no ja picham urcite aj zajtra rano este diphereline mam do konca tyzdna a merional, kedze mi minimalizovali davku, tak by som mohla pichat este 2 tyzdne 😀 tak ale dufam, ze to uz ozaj ukoncia 🙂 a to by bol sranda keby sme sli spolu 🙂 dufam, ze sa akurad neminiem kym budeme u embryologa,ale hadam to bude ozaj rychle 😉 tak sa tesim na teba uz dufam, ze ozajstne, ked nie, tak sa vidime po odbere 😀 😀 😀