Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@hunka ahojky už sme doma boly sme ešte v tulipe kuknut na nakup. tak to ste čakali riadne hlho teda 😒 ale vybaveny ste boly rychlo nie? dnes ti ešte budu volat ako čo presne že? aj mne ale večer musim ist na pohotovost pichnut pregnyl do zadočku a štvrtok valime hura hura tešim sa 🙂
@hunka jeeeeej perfektne, aspon sa podporite 🙂 dufam, ze budete spolu na izbe....lebo v jednej lezalo 6 bab a ja som bola s jednou babou na izbe, kde boli len dve postele....a ta baba sa vobec nechcela rozpravat no skratka des.Boli sme tam ako v kostole.To ma mrzelo.Vedla baby sa rehotali a my tam ako mumie.Aj ked som sa jej cosi opytala, tak len jednym slovom odpovedala a ze dost, no stvala ma 😀
@hunka nie vobec nemavam nizky tlak, tlak mavam ukazkovy....aaaaaaaaaaaaaaaaaale mala som tazku reakciu na anestezu.....prebrala som sa az 1 a pol hodiny po zakroku a bolo mi priserne zle......ked som sa postavila v momente som odpadavala, bola som uplne zelena, biela a este neviem aka 😀 zmerali mi tlak, sestricka skoro odpadla....ze 80 na 50, tak okamzite nasadili infuziu a uz mi bolo super 🙂 neboj ty to budes mat urcite lepsie ako ja 🙂
@hunka ved sa pytajte hned ci vas mozu dat na jednu izbu, ze ste kamaratky 🙂 mozno tomu vyhoveju, ja teda verim,ze ano...alebo chodte medzi poslednymi....my sme boli posledne dve, tak nas dali spolu.....inak izby su krasnucke....keby take chceli byt aj v nemocniciach, bola by to doslovne nadhera 🙂 je vidno,ze do toho islo hodne penazi, aby to vyzeralo tak ako to vyzera 🙂 no jasne,ze makam, keby som bola doma, tak sa asi utapam v ziali....moj Matko dnes zase isiel do Nemecka, tak mi zase bude smutno ☹
@lajdacka povedala ze vecr pregnyl a v stredu oddychovat, dnes vypit aspon 4 litre a zajtra aj 5..ale ja budme pichat do bruska pregnyl, tak mi to pichne manzel 😀 to nam povedala aj doktorka, pekne do bruska ako doteraz vecer pichnut a jeto..tak ked sa im to zda take jednoduche, tak v pohodicke 😀
@hunka mne zase povedala že do zadočku aby som išla na pohotovost. tak potom neviem ale doma by som to asi aj tak nepichla lebo nemam take ihly na zriedenie vodička prašok. tak ja pojdem na pohotovost. a tu vodu to ti povedala aby si tolko vypila???? lebo mne nič take nehovorila???? to akože aky ma vplyv nato že tolko treba pit 🙂
@lajdacka ja mam strasne vela vajicok, tak sa boja aby som nemaal ten OHSS, uz dne doktorka, ze no a je to tu,uz mame aj volnu tekutinu v brusku 😒 takze vela, vela, vela pit, ja som uz ako tava na sahare, lebo kazdy dne vypijem cez 4litre cajov a sirupovej vody..ze mi je z toho bleeeeeeeee 😝 ale co uz a teraz ked volala, tak pit, pit, pit, asi 5x zopakovla, vela bielkovin a oddychovat a lezat...tak posluchnem 😉
@lajdacka a jamam doma ihly na miesanie, lebo doteraz sme riedili prasok vodicka amoj mm je zdravotnik, takze to mala istotu v tom , ze mi to pichne dobre.. 😀 i ked dnes ma rano pichol a ze co? neslo mu vpichnut ten roztok, tak musel vytiahnut a znova pichnut,ale uz mi je z toho doplacu ked pichame..ale vydrzime aj tuto ceresnicku na torte 😀 tak dame sa dokopy a zvladneme to ved sme "SILNE ZENY" 😀 😀 😀 😀 😀 vsetky tu!

@kathrin17 ahojyk moja, tak uz som domak,aj lajdacka uz urcite 🙂 a stretli sme sa 🙂 vystriedlai sme sa vkabinke,ale obom na bolo jasne ked sme si podavali klucky, ze ta druha sme my 😀 😀 😀 hihihihi
takze idme na to vo stvrtok obidve s lajdackou si tam pospinkat 😀 vajicok spravne velkostne na odbeer je vraj22..ale embryologicka..bez slov vydesila nas k smrti..ved ti popisem do spravy... 😉