Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@kathrin17 ahojky , tak mm mi navaril kolezvarsku kapustu, a teraz len oddychujem ,ale uz je to lepsie..az na tie tlaky v hrudniku, ako to dlho trvalo tebe? nemozem normalne lezat 😖 len polosediet..tak dufam, ze mi to prejde co najskor...a co to ides pre mm vykuzlit? mnam aj ja by som si dala daco z kuracich prs 🙂 mnam,mnam 😀
Tak uz volali aj nam, ze ziadost je schvalena a mame prist na konzultaciu buducu stredu. 🙂 Konecne!
@lucyfromuk super, tak vidis, dockali ste sa 😀 gratulujem! a uz len sup sup a bude to 🙂 🙂 🙂
@hunka Dakujem hunka. A gratulujem k uzasnemu poctu vajicok 😉 Dufam ze ja budem mat aspon polovicu z toho 🙂
@vafinka Vafi ja sa chcem o tom porozpravat s doktorkou v stredu. Pero by som chcela, ale neviem kolko budu stat tie naplne. My sme im v Heliose prave preto povedali, ze chceme normalnou injekcoiu + miesat, lebo je to lacnejsie o 200 E. My sme dlhsie zvazovali ci pojdeme na IVF tento rok alebo inokedy kedze teraz davame vsetky peniaze do dokoncenia domu kde budeme byvat. 😒 Ale pero by bol pre mna krasny luxus 😉 Injekcie nemam rada 😒 Ale si riadne zlata ze na mna myslis. Urcite ti dam vediet po konzultacii, ak ho este budes mat 😉
@lucyfromuk jasan, ze myslim na teba, sice uz ho jedna baba chcela ale akosi uz nejavi zaujem, je pravda , ze je to o cosi drahsie, ale kedysi mi vravel krajko, ze jetam rozdiel na liekoch asi 50 eur, ja toho miesania som ja obavala. tak radsej pero a bol to teda luxux, to ano, 😀 daj potom vediet, budem cakat 😀
dievčatka chcem sa opytat či ma niekto skusenosti z estrimax? čo to vlastne je načo sa dava a aky ma vplyv po odbere vajičok. lebo kamaratka čo bola tiež na ivf mi povedala že jej to predpisali hned po odbere ale mne dali len ultrogestan na vkladanie inak nič. a bojim sa ešte že budem mat malu sliznicu ked mi budu vkladat ak teda bude štastie a ostanu mi vajička ☹ 😒
ahoj, nuz ja neviem, ten test 10 je cudny, ta 2 ciarka sa akosi rozliala, tak neviem. uz iny test taky nemam, tak uz to necham na pondelok. Do rana ma znova pobolievalo brucho a uz som cakala len to najhorsie, a teraz akoby sa znova trocha vratilo aj tocenie hlavy a zaludok, tak ja uz neviem. necham to na kona, ten ma vacsiu hlavu. A ty? bola si lyzovat?
ahojte dievcata, prosim vas neviete na ktory den realizuju v centre KET ked bola ovulacia /potvrdena lekarom v centre na 11 den MC/ včera - v piatok a kedy doporučuju uzivat utrogestan , dakujem vam, mne davaju vklad az vo stvrtok a utrogestan mam uzivat od nedele to je od zajtra amne sa to zda neskoro , dakujem za kazdu odpoved
@alika36 ahojcek veru neboli sme nikde....cely den len lehnime a oddychujeme 😀 Ja mam take stavy po tych hormonoch, ze az hruza a dozvedela som sa,ze je to normalne, kym sa to vyplavuje, tak su kadejake stavy.Aj kramy zase vcera na obed nic a dnes pred obedom sa to znova spustilo, mam jednu spolubojovnicku, ktora dostala kramy presne ako ja a tiez jej to tak blbne, ach hruza des. Mojka a kedy ides na krv?Teraz v pondelok?Dufam,ze to bude vsetko ok.Kasli uz na testy, krvicka to potvrdi.Verim tomu silno 🙂. Budem cakat na pondelnajsi vysledocek 🙂
@kathrin17 nuz dnes je cely den u nas v LV dazdivo a pochmurne, ani ja som toho vela nespravila. Tak snad cim skor sa ti to vsetko upravi, po tych hormonoch. Ved uvidim ako aj ja budem potom. ano v pondelok idem na krv do MArtina. jasne potom sa ozvem ako som dopadla. dnes som velmi na teba myslela, lebo rano som bola dost zufala, podlahla som pocitu ze naozaj nieco bude a dnes rano ked som mala tei bolesti a a este aj neurcity ten test, ma to strasne vyplasilo, ze aj moja fazulka to so mnou vzdala ( vlastne neviem ako som natom) Tak som si spomenula na teba, aka si musela byt vlemi smutna, taky isty strach aj mna premohol. Musela som si vsugerovat, a ukludnovat sa ze ako bude tak bude. Bolo to strasne! Prave nato som sa snazila davat si pozor, nepodlahnut tomu kym niesu vysledky a vidis, psychyka si robi co chce. aj jaj.
@hunka ahoj zlatko tak dnes som ziedla celu flašku cvikle 😀 a je mi už omnoho lepšie. ale rano čo bolo dnes to bola hruza neviem čo sa stalo ale o siedmej rano som sa zobudila na strašne ale že fakt strašne bolesti take krče tak som sa zvijala a plakala ako male decko martin ten bol taky vyplašeny ten už sa obliekal že ideme do martina ale dala som si tabletku od bolesti a vypila som pohar teplej vody a potom sa mi ulavilo aj som bola super na vecku. takže tak moja ale to rano bolo hrozne už je to v poho tak neviem možno to bolo tim že som nemohla na velku neviem ale som štastna že už je to dobre 🙂 zajtra volame o 9.30. a ti ako sa maš dufam že už dobre? a že ti je už lepšie chudiatko moje ☹ a vi zajtra idete do martina? na kolku? potom daj vediet dobre budem na teba mysliet cmuk 🙂 😉 😀
@lajdacka juj ,tak to muselo rano byt hrozne ☹ mne nastastie nic take 😉 a ano zatjra na 8 sme objednani...a potom mae volat 9,30 ze ako drobci..no uvidime, ci nam to nepovedia rovno tam, lebo koordinatorky vtedy vravela, ze ked uz tam budeme....tak sa teda drzkaj, cvikluj, vinkuj a opatruj sa sa zajtra ozvem teda, ze ako a co..drzim palce,aby bojovnici boli v povodnom pocte u nas vsetkych 😀
@kathrin17 ahojky moja tak mame krasnych 17 embryi 🙂 vody v brusku len pol litra, p. doktrka najskor chcela odsat,ale ked videla moje zdesenia, uznala, ze ak daco tak v utorok 😉 vajecniky 1écm a 9 cm..ale verim, ze to sa spravi..a ao ostatnych ani neviem ako sa maju bojovnickovia 😉 som moc zvedava...
a ty? ako sa mas? co hormony?je ti uz lepsie?

@alika36 ja som bola v pondelok na krvy test kontrolny a hcg uz bolo len 0,54 cize negativne....a co sa tyka uzlin, uz je to ok.....uz su neni zdurene, len ma to okolie boli na dotyk, pretoze vcera som si to furt chytala, tak to boli, ako keby som si spravila modrinu.....teraz sa snazim nedotykat a uvidime, ci to povoli.Verim,ze ano.A dnes si dam ocistny kupel.Mozno pomoze 🙂.