icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cuculik1
10. mar 2013

@smokenakova otvoriť si slovník slovenského jazyka, pozrieť sa ako sa píše "spitat" a "robyt" aby si následne do googlu mohla gramaticky správne napísať: prestatjacit.sk - tam nájdeš info k tvojmu problému 😉

vlasatica
10. mar 2013

smokenakova ahoj.ja som mala tiez taky problem. Hlavne musis chciet prestat.musis mat pevnu volu a hovorit si ze to zvladnem. na trhu mas tiez naplaste.ja som osobne mala Niquitin.su lepsie ako Nicorete. Skusila som aj antinikotinove studio.ale po nom som mala strasne abstaky.len ked som do toho vrazila peniaze som si povedala ze to zvladnem.Pri naplastach som take abstaky nemala. a poviem ti na rovinu pokial si nebudes verit ze to zvladnes tak sa mozes aj cela oblepit a nepomoze ti to.vsetko je v tvojej hlave.nenechas sa hadam ovplivnovat nejakou cigaretou.a hlavne ak chces babatko hadam mu nechces skodit

amstelko
10. mar 2013

Babenky,platí sa v Heliose za transfer po IVF?

nelabela
11. mar 2013

dievcata, mozete mi poradit....chcem sa objednat do centra len neviem kam volat, ci recepcia alebo ako...mm mal spg z oktobra u urologa, tak neviem, ci ho hned objednat aj tam, alebo nie...dakujem

hunka
11. mar 2013

@nelabela volaj na recepciu a kludne ho rovno objednaj aj na spg u niich, lebo myslim, ze aj tak budu chciet kontrolny spg u nich 🙂 my sme boli rovno tiez, ze na spg a aj konzultacii naraz 🙂

vlasatica
11. mar 2013

som strasne smutna.dnes sme mali mat ket.bohuzial embriiko sa vobec neprebralo.no a bolo to jedine zmrazene.viac sme nemali.moja sanca na babatko stroskotala.podpisali sme sice dalsie papiere do poistovne.len vzhladom na to ze som prisla aj o pracu.tak dalsi cyklus uz realizovat asi nebudeme.nema tu niekto skusenosti s iscare?lebo ak budem riesit dalsie ivf chcem to najlepsie centrum.

nika2307
12. mar 2013

Ahojte,chcela by som vediet ci mate skusenosti s IUI na prvy alebo druhy krat.dakujem

dorotka66
12. mar 2013

Ahojte, chystám sa na KET a doktor mi predpísal 2 x estrimax. Neviete mi poradiť, či ich mám brať naraz alebo ráno a večer? ĎAAAAKUJEM 😉

tinkatinulka
12. mar 2013

@dorotka66 urcite jednu rano a jednu vecer

cuculik1
14. mar 2013

baby neviete o nejakom peknom , ubytku v blizkosti martina? nemam na mysli nic tuctove.... na ivf pojdeme z vychodu, minule sme si po ceste vybrali kolibu o dobreho pastiera v ruzomberku, velmi pekne a do martina sme to v den zakroku mali na skok..... rozmyslame aj teraz , kde stravime noc vopred, aby sme sa skoro nemuseli hnat....ak viete o niecom sem s tym 😉

marianna555
15. mar 2013

Ahojte baby, mozem sa k Vam pridat? 1.2. sme vyplnili v Heliose ziadost o IVF a doteraz sa nam nikto neozval. Niesom typ co stresuje a vyvolava, hlavne ked povedal doktor ze oni sa ozvu ale uz sa mi to zda trosku dlho...
Ake mate skusenosti s cakanim na schvalenie od poistovne?

mina85
15. mar 2013

@marianna555
ahoj, ja som si do Heliosu volala asi tak mesiac a pol od odoslanie ziadosti, tak volali na poistovnu a spatne mi volali ze je schvalena, tak som sa objednala na pohovor ku koordinatorke a od 16 dna cylku som zaca s pripravou na IVF.

marianna555
15. mar 2013

@mina85 Ahoj, dakujem pekne, tak asi ich idem aj ja zacat nahanat. A podarilo sa ak sa mozem opytat?

mina85
15. mar 2013

@marianna555
nie nevyšlo nám to 1IVF 1xET neuspesne 2 IVF 1 xET neuspesne a teraz skusime KET a uvidi sa

marianna555
15. mar 2013

@mina85 tak to mi je velmi luto. Ja by som to nezvladla tolko podstupit. Ani financne, ledva bude na toto IVF. Vsetko podstupujete v Heliose?

marverka
15. mar 2013

@marianna555 v akej si poistovni, union trva 4 tyždne ale kamoska bola v dovere a cakala 6 tyzdnov, nic za to nedas ked tam zavolas a spytas sa na recepcii

mina85
15. mar 2013

@marianna555
ano zatial sme boli len v Heliose zdaju sa byt dobri odbornici tak uvidime ci sa nam to na 2 krat podari mame este 4 mrazacikov. Uz mate schvalenu ziadost?

marianna555
15. mar 2013

@mina85 aj mne sa zdaju fajn. Chodime k Dr. Krajkovičovi. Zavolam tam v pondelok, len som ich nechcela nahanat, ved oni hadam vedia co robit

marianna555
15. mar 2013

@marverka ja som VSZP. V pondelok rano im volam. Dakujem. Aj ty tam chodis?

marverka
15. mar 2013
marianna555
15. mar 2013

@marverka a si spokojná? mne sa tam celkom pozdava z tych par navstev

marverka
15. mar 2013

@marianna555 aj ano ale aj nie

marianna555
15. mar 2013

@marverka aj mi povies preco?

wchmocha
15. mar 2013

@marianna555 my sme asi nejaky divny pripad, ale 14.2. sme odosielali žiadosti na IVF v Heliose a 21.2. nam volali ze to mame schvalene.Neverila som tomu, normalne som sa ich este raz spytala ci to myslia vazne, ze to nejako rychlo. A nas to ani nejak nesuri, aj tak si to chcem nechat na leto, cize co 21.8. IVF musime obsolvovat. Mam poistovnu Dôvera.

marianna555
15. mar 2013

@wchmocha fuha, tak to je riadna rychlost, to ti gratulujem. no neviem ci ked bude po vsetkom aj ja nezmenim poistovnu. My sme si dali ziadost 1.2. a stale nic, v pondelok tam kazdopadne volam a mozno aj do poistovne. Tak Vam budem drzat palce aby Vam to vyslo. Idete na prve IVF?

wchmocha
15. mar 2013

@marianna555 ano prve IVF, dufam ze aj posledne 🙂

marianna555
15. mar 2013

@wchmocha aj my to iste, ale niekdy ma chyti taka depka ked to tu citam kolko toho kocky podstupili, nato ja peniaze nebudem mat :( aj lieky som si vybrala tie najlacnejsie co sa tak riedia, brrrr, no ale doktor vravel ze je to vsetko to iste akurat to inak vyzera

wchmocha
15. mar 2013

@marianna555 my podobne, tiez preto pockame este doleta nech nieco nasetrime a ja verim, ze to vyjde na prvy krat. Nechem sa stresovat ze co ked to nevyjde, dost mam stresov aj bez toho.

marianna555
16. mar 2013

@wchmocha presne tak, v tejto dobe je stresov dost. Nam to doktor vyratal na cca 700€ ale predpokladam ze to bude aj 2x tolko

jagajaga
16. mar 2013

ja som bola 11.2. na prvom pohovore u Mudr.Culbovej a hovorila, že to vyjde tak ma tých 1200e a moj gyn. hovoril, že keď nám niečo ponúknu až si doplatíme, že máme si doplatiť, že všetko je pre dobrú vec.