Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@olivia31
ahoj, neboj nič z takého krásneho počtu bude určite niečo aj na mrazenie. Aj ja som mala velký strach keď nám to prvý krat nevyšlo podľa naších predstav ale verila som a na druhý krat sa podarilo aj zamraziť. Len sa priveľmi nestresuj, aby sa chrobačik pekne zahryzol:D silno držím palce ...
@olivia31 neboj zajtra sa ráno pekne nadýchni ked budeš vstavat,pohladkaj si bruško,zaželaj mu krasny den a šup na to...psychika má na všetkom podstatnú mieru...ja viem lahko sa to povie,ale ja ked si takto pekne rano sama sebe zaželám krasny den,tak to tak aj bude 😀 😀 😀 😀
@angie2601 Aj mne velmi pomaha ked si tu možem popisat,poradit a hlavne povzbudit 😀 ...mna sem hodil prehladavač aj ked som tu bola registrovaná na fora som nechodila...
Ahojte mne to tiez velmi pomaha ked môzem tu napisat poradit sa dufam ze to slniecko nam vsetkym prinesie uz len pozityne myslenie a same super spravy olivia velmi drzim palce mas krasny pocet drz sa
@olivia31 Oliv tak ako si dopadla?Daj nam potom vediet 😉 Verím,že bolo všetko OK.
@olivia31júúúj....tak velmi vam to prajem...sa teším s tebou,povzbudzuje to dalej aj mna 🙂 🙂 🙂 🙂 a ako dlho budeš teraz čakat?
baby ktore ste boli chore pred OPU pustili vas k OPU ci nie? Ja mam ist na odber tak za 6 dni a skriabe ma v hrdle a zacinaju sa mi tvorit hlieny. Skusam co sa da aby to islo prec ale hrozne sa bojim ze ma nepustia na odber. ☹ Poradte cosi.
@lucyfromuk ahoj...chorá som nebola, ale cítila som sa, akoby na mňa niečo šlo...preventívne som si dávala večer Paralen a pila veľmi veľa čaju s citrónom...Ale tuším naposledy som to zjedla v nedeľu a v stredu som šla na odber...Potom som pila už len veľa čaju a pomohlo mi...Ale myslím, že by to asi nemal byť problém...Ale ak by si bola chorá po odbere, tak im to radšej povedz...embrya sa dajú zamraziť a keď budeš fit, tak Ti ich môžu vložiť...Lebo tehotná žienka nemá veľmi na výber, čo sa liečby týka.... 😉
@angie2601 Dakujem za odpoved. Ja tiez nie som tak celkom chora (zatial), len sa citim, ze uz na mna nieco lezie a hrdlo hlavne ma strasne skriabe. Pytam sa zato, lebo v papieroch co sme podpisovali, bolo napisane, ze k OPU nepustia v pripade, ze 3 tyzdne pred OPU som prekonala respiracne ochorenie ( vsetko co sa tyka dychacich ciest - kasel, angina, zapalene hrdlo...)! Tak sa ozaj bojim, lebo ktovie ako mi bude zase zajtra 😒 Ach jaj ☹
@lucyfromuk Ja som poslednu dobu pouzivala ked som citila ze na mna nieco lezie. Homeopaticke Gunaprevac. Ak by si to skusila, davaj si to kazdych 6-8 hodin, jednu tubu a uzivaj to tri dni. Mne to odporucila aj nasa znama doktorka. Ze to vynasli taliani a je to velmi dobre,je to na principe ako ockovanie proti chripke(ked som to spravne pochopila co mi o tom hovorila, ale mne to pomohlo ) . Kludne si k tomu mozes davat paralen.
@lucyfromuk To je pravda....pýtali sa ma to aj v deň odberu, ale ja som to nepovažovala za nejakú vážnu chorobu...skôr, že na mňa niečo liezlo...jedine vtedy by som povedala, keby som aj niečo užívala...niečo iné, ako Paralen...Ale ak by si sa necítila fit, tak radšej im to povedz...Alebo im zavolaj, ak už nepôjdeš do CAR. Ale teraz tam asi chodievaš pravidelne...mne ten paralen pomohol a v stredu som bola OK...
@zuzu1108 No tak to by som teoreticky mohla skusit. Zacina ma aj pobolievat hlava tak dufam ze sa to este nezhorsi. A to je volne predajne ze? Este som o tom nepocula. Dakujem za radu. 😉
@angie2601 Aha, tak ak sa mi to nezhorsi, tak vlastne ani nemusim stresovat. Ja som si myslela, ze ani paralen by som nemala uzivat pred OPU, ale v podstate ked sa zamyslim, tak paralen je neskodny. Dakujem za radu. A mala otazka trosku od veci. Ked si bola na OPU a dali ti narkozu do zily, ako dlho ti trvalo kym si zaspala? 😕

@jonathana1
@olivia31 no a zabudla som ešte na Vás babenky....tiež mi dodávate silu, keď si tu popíšeme...ďakujem kamarátke, že mi povedala, že existuje nejaký modrý koník... 🙂