Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Supeeer, lebo ja som sa na to spytovala, ked som bola na odbere krvi a povedali, ze to nie je hned, ale ze za par minut zaspim. Tak to si ma teda potesila. 😎 Dakujem. A ty si tam potom este ako dlho lezala, kym si mohla ist domov?
@lucyfromuk ano je to volne predajne. V jednom baleni je tusim pat tub alebo sest.stoji to okolo 5€. Skus to a skombinuj s Paralenom, ja si myslim ze ti to pomoze a budes moct ist na OPu 😉 .
@lucyfromuk zaspis fakt max do minuty 🙂 . Mne sa zacala tiez tocit hkava a este mi stihol povedat anesteziolog ze zaklonte hlavu a prehltnite 🙂 . A mne ako sa tocila hlava tak som radsej zavrela oci a uz neviem 🙂 . Ja som sa zobudila asi za pol tristvrte hodku od odchodu na salu. Aj baby so mnou boli rychlo hore 🙂 . Ja som tam lezala asi dve hodky a este mi aj taky puding dali na jedenie.
Dievčatá ahojte, veľmi Vám všetkým držím palce... aj ja som pred troma rokmi navštívila Helios v Martine, bola som v programe IVF- ICSI.
No žiaľ prvý a aj posledný pokus bol bezvýsledný. Dnes po troch rokoch som otehotnela prirodzene, aj keď možno zapričinením inými faktormi.
Držte sa, možno všetko sa musí udiať v správny čas.
Ten hore asi vie čo robí ...
Keep smile ! 😉 😉
@zuzu1108 To som teda rada, ocividne sa nemusim nicoho bat, lebo ako to vsetky opisujete, nie je to ziadna tragedia. 🙂 U mna je najhorsia nevedomost, kedze som este nebola v celkovej anesteze, tak neviem, co cakat. A kolko dni po OPU si mala vklad? 🙂
@lucyfromuk Jasnee , clovek sa boji ked nevie aka je anesteza 😉 . Ja som si ani predoperacne nemusela dat robit. Robili mi ho z krvi ked som chodila na kontroly na krv a sono do centra. Lebo to ke taka slaba anesteza 🙂 . Ja som vklad este nemala 😒 . A to som mala OpU v decembri 😒 . Lebo my sme si davali robit PgD vysetrenie embrii, to trvalo tri tzdne a potom vo febr.som ochorela, tak som nesla na vklad.v marci boli stale chripky a ked som sa chystala uz teraz v aprili tak mi zas to neodporucila kardiologicka 😒 . Tak snad maj bude ten spravny 🙂 .
@lucyfromuk ja som mala vklad na 5 deň po odbere....mali sme aj predĺženú kultiváciu
@zuzu1108 Ja som aj zabudla, ved si mi to uz hovorila, ze na vklade si este nebola. A kolko vam vlastne ostalo mrazacikov? V maji to urcite dobre dopadne, uz bude teplo, slniecko bude svietit a doda to uplne inu energiu. V maji sa to podari! 😀
@lucyfromuk No pevne verim ze sa podari uz 🙂 . Nam zostali dvaja po tom vysetreni 🙂 .
Ahojte babenky....takže pred chvíľou som sa dozvedela radostnú správu...HCG je 1219 😀 😀 😀 😀 už si len dávať pozor, nech všetko dobre dopadne.....
@angie2601 Supeeeer! Srdecne gratulujem a prajem krasnych a hlavne bezproblemovych 9 mesiacov ( vlastne uz len 8) 😎 😎 😎
@lucyfromuk ďakujem krásne...budem sa šetriť ešte ďalšie 3 mesiace...nech je všetko v poriadku.... 🙂 🙂 🙂
@olivia31 cítila som sa dobre....necítila som únavu...ale asi po týždni som mala príznaky menzesu...takže potom som sa trochu obávala, či je to dobré, alebo zlé, ale písali mi tu, že to môže byť dobré znamenie...A nemýlili sa....
Tiež verím, že aj ty budeš pokračovať v našich krokoch....že budeš tak šťastná, ako som momentálne ja.... 😀 Zo srdca Ti to želám....
@olivia31 áno....na ultrazvuku však nič nebolo vidieť...iba to mi doktor povedal, že sliznica je veľká, že ostatné vyzerá byť tiež všetko OK, tak že sú spokojní, že poobede mi budú volať, že môžeme začať oslavovať...a nemýlil sa... 😉 😉 len teraz cítim akési zas väčšie bolesti v podbrušku...toto ma bude privádzať do zúfalstva...Budem asi teraz vo väčšom strese.... 😒 Asi si zajtra pre môj pokoj v duši zavolám, že či je to normálne....
@angie2601 No ja som tiež stresmen inak ja keď som bola na prvé ivf tak som mala tiež peknú sliznicu no potom mi volala že s krvi sa nepotvrdilo ....tak uvidíme čo bude o týždeň ja sa tiež stále pozorujem i keď sa snažím na to nemyslieť no nejak sa mi nedarí dnes som sa bola poprechádzať trosku na slniečku ....si aj na pn ?
@lucyfromuk Nebojkaj sa 🙂 . Nic sa ti nestane a vsetko bude v poriadku 🙂 . Budem ti drzat na zjtra palce 🙂 . O korej ides na odber nevies?
@angie2601 zo srdca gratulujem...hlavne nech ste v poriadku,teším sa s vami 🙂 🙂
@angie2601 moja GRATULUJEM!!! 🙂 🙂 🙂
@olivia31 neboj budes nas nasledovat 😉
a vlastne vsetky co sme tu budem o chvilku tehulky a potom maminky 😀
@lucyfromuk neboj myslime dnes na teba..a ked prides domov, tak sama uznas, ze to nie je take strasen ako si myslim kazda z nas predstavuje 😀

@lucyfromuk jediné, čo si pamätám, že mi povedala, že sa mi bude krútiť hlava...aj sa mi začala, ale rýchlo som zaspala....cca do 5 sekúnd? 😀 Brali ma tuším 9.15 a zobudila som sa niečo po 10.30...