Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@angie2601 no kdeze nadcha trva uz 2 tyzdne ale jae to take cudne, kycham stale a nadchu mam stle len v jednej nosnej dierke..a hrdlo, radsej nekomentujem... 😝 stale boli..vcera som si dla homeopatikum co mi odporucili v lekarni..ze je pre tehotne..no a po 2 hodinach som zacala krvacat..takze kaslem na cele homeopatika....a radsej nech sa hrdlo dostane z toho same, uz som prezila 2 tyzdne a tak zvladnem, kym to neprejde, ale hlas ma ako drevorubac 😀
akurát som si veru čítala aj ja, že čo je vhodné pre tehulky...no zo začiatku uprednostním vlažný čaj s citrónom...takže ideš v pondelok na ďalšiu kontrolu? Škoda, že idem v utorok...sme sa tam mohli stretnúť...už by sme sa dohodli na nejakom poznávacom "manévri" 😀 😀
@zuzu1108 Dakujem 🙂 Prisla som o 7.30 a hned ma zobrali na izbu, ale na odber som isla az o deviatej. Nielenze to nebolo nic hrozne, ale ja by som si to kludne aj zopakovala. Zobudila som sa presne pol hodinku po tom, co ma previezli na salu a za 10 min som uz bola na nohach a fit. Nemala som ani ziadne bolesti, ani krv ani nic. Som nadmieru spokojna. A na izbe sme boli iba dve tak super. 🙂
@olivia31 Dakujem 🙂 No uroda bola dobra. Odobrali mi 22 vajicok ("spolubyvajuca" na izbe mala 5) a kym som bola v narkoze, tak mi pichli nejaku injekciu, ze ked mam tolko vajok, tak nech sa mi nerozbehne OHSS. A tu injekciu si mam pichat este 5 dni, az do ET. Som zvedava, kolko vajok bude zrelych, kolko sa oplodni a hlavne kolko ich ostane po PK. 🙂
@lucyfromuk No vidiis, ako super si to zvladla 🙂. hovorila som ti ze to nebude take hrozne a tebe sa to este aj pacilo 😀. a co vajicka? kolko ich je, povedali ti uz? date si aj PK?
@zuzu1108 Hej povedali. Mame ich 22, tak mi rovno pichli injekciu, ako prevenciu proti OHSS a mam si ich pichat az do ET. Jasne, dali sme aj PK, ved naco budeme vkladat a mrazit nekvalitne. Dufam, ze nam po nej ostanu aspon nejake 2. A ty si sa uz rozhodla, kedy pojdes na KET?
@lucyfromuk Aha som si precitala potom co si napisala Oli ze ich bolo 22 🙂 . no ako start je to pekne cislo 🙂 .
Tak to tipujem ze dve budu urcite 🙂 . To ti dali ten Solumedrol asi. aj mne ho davali rovno po Opu a potom mi dali dva kusy domov aj.
no ja mozem byt rozhodnuta kolko chcem 😅 . len to mi musi aj dr.odporucit na kardio ze mozem uz ist 🙂 . na buduci tyzden by som uz mohla vediet ako som na tom 🙂 . Tak zajtra volas kolko sa ich oplodnilo 🙂 ?
@zuzu1108 Hej, vola sa to Solumedrol, len som ten nazov nevedela presne, lebo priatel to isiel vyzdvihnut do lekarne. A ty si mala zle EKG, alebo co ze ti to musi kadriolog odporucit? Daj potom hned vediet, ked budes trosku mudrejsia, co sa toho tyka. 😉 Hej my mame zajtra rano volat, ze kolko bolo zrelych a kolko sa oplodnilo, tak sme zvedavi. 😅
@lucyfromuk takže ako tak čítam, tak to som si iba ja pospala viac ako hodinku po odbere.... 😉 😉 buď mi dali silnú narkózu, alebo sa mi príliš dobre spalo...a kto Ti ich odoberal? Tak teraz už len nech sa pekne vyvíjaú embrya.... 😉
@angie2601 No mne asi dali slabu narkozu 😀 😀 😀 Neviem presne kto robil odber, lebo tam bol aj Krajkovic aj Culbova, ale asi ona. Ja som zaspala asi hned, lebo si pamatam ako mi anesteziologicka vpichla narkozu, predtym povedala, ze sa mi bude tocit hlava a nestihla som ani hlavu otocit a uz si napamatam nic, az ked ma na izbe prebrali. 😀 😀 😀 Dufam aj ja, ze sa budu pekne vyvijat, nech su 2 mrazaciky (pre istotu). 😉
@lucyfromuk Super číslo no teraz je dôležité aby boli kvalitné držím palce aby sa čo najviac oplodnilo .Inak ten solumedrol som mala aj ja .
No uz mi ta dobra nalada pomaly ale isto klesa. ☹ Z 22 vajicok bolo zrelych 17 (co je dobre), ale oplodnilo sa iba 9, lebo vraj bolo malo spermii a zla morfologia, tak sa vraj natrapili, kym nasli tie vhodne. Uz ani nechcem vediet, co bude o 2 dni a v nedelu. Ci vobec nieco ostane. No idem si zamestnat hlavu niecim inym, nech na to stale nemyslim. Drzte nam palce.
@lucyfromuk Ahoj nesmúť no aj to je dobré číslo no a dali ste aj pcsi na tie spermoše ? si mohla aj mi máme zlú morfolôóiu no počet je dobrý inak môj mal teraz dobré spermoše no moje vajká boli na nič. Hlavu hore ešte nieje nič stratené držím palce.
Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať mám PCO a už tretí mesiac nereagujem na clostil /3x1/ neviete aký by mohol byť další postup.?

@hunka presne tak....zatiaľ to celkom dobre vychádza...len nechcem zakríknuť....ešte je to predsa len na začiatku...a leňošenie mi už o chvíľku skončí....budem musieť čeliť tomu stresu v práci...ako len bojovať proti nemu?