Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@lucyfromuk Ahoj 🙂 .Ja by som mala mat do konca tyzdna vysledky kardia 🙂, ze mi budu volat. Tak uvidime 🙂.
No tak ty teraz pekne kludovy rezim, odpocivat a verim aj ja ,ze s takou peknou blastocystickou sa to podari n aprvy sup 😉.
@olivia31 zajtra si teda 14. deň po vklade? Ako rýchlo to ubehlo....No bola som dosť nervózna, lebo som mala bolesti, akoby som šla dostať mrchu...ale tu ma babenky ukľudňovali, že je to OK...a dr v Heliose mi dokonca povedala, že vraj tie bolesti môžem mať celý 1. trimester...takže sa mám na čo tešiť...a ako sa teda cítiš?
@aangie2601 Áno zajtra som 14 deň a riadne nervózna a cítim sa presne tak ako píšeš, že ako by mi mala prísť mrcha bolia ma prsia nie vždy rovnako tie bolesti sa menia niekedy je to viac intenzívne inokedy menej .....no a stále mám vlhkú tenkú vložku s toho utrošu tak v kuse chodím na wc či je to ok už mi šibe hlavne dnes je to príšerne doteraz som až tak neriešila no dnes už áno to tým zajtrajškom . Neviem čo mám očakávať aj si myslím, že je to v poriadku a po chvíli zasa čo ak nie . 😒
@olivia31 ak si nešpinila, ani nekrvácala, tak sa nemáš zatiaľ čoho obávať....mysli len pozitívne...keď som prišla ja na utz po 14. dňoch tak mi dr. povedal na tieto príznaky, že je to super, jasné že ešte nič sme nevideli...som zvedavá na zajtra...no a že poobede mi budú volať a blahoželať k tehotenstvu...on ma už proste hneď bral pri vstupe, že som tehotná a hotovo...A neboj, s tým wc-kom nie si jediná...sme tu už asi 3 vrátane mňa...ja to robím dokonca stále...hoci už mám potvrdené tehotenstvo...
@angie2601 Bože si ma ukľudnila do dnešného dňa nič žiadne špinenie ani krv ....no to ti verím , že to je des kým sa neozvú ....pri prvom ivf som na 7 deň už špinila aj to tak dopadlo. Inak ja som si ani test nerobila ani teraz ani pri prom ivf nemala som odvahu . Tak ty si mu hneď keď si vošla do ambul. tak si mu vravela ako sa cítiš ? Ja chcem ísť na som ku Krajkovi dúfam, že tam bude sa hneď opýtam keď prídem či je tam.
@olivia31 akurát tam bol, keď som šla ja....ja som chcela, aby bol aj pri odbere vajíčok, aj transfere, no bol len pri transfere a úplne to stačilo...ale teraz mi je to vlastne aj jedno, kto bol pri mne...oni sú všetci veľmi príjemní a veľkí odborníci...ja nemôžem povedať nič zlé na nikoho....ani na Krajkoviča a ani na tie 2 doktorky...
Ja pri prvom IVF a potom aj KET v Blave som vôbec nešpinila...mrcha meškala, no príznaky žiadne...a tak to dopadlo...že som bola sklamaná a psychicky dosť zničená...
@olivia31 Moja drzim ti zajtra palceeee 🙂 Som si ista ze zajtra ta caka velmi dobra sprava. Daj nam hned vediet ako si dopadla!!! 😎 😎 😎
@olivia31 ano zajtra nám to všetkým ukáže ako sa to robí 😲 😲 ...drž sa a daj vediet 😉
Takže včera schvalené positovnou a budúci týžden čakáme na tetku a potom inekcie a dáme vedieť ako to dopadlo!
@angie2601
@magica78
@lucyfromuk
@zuzu1108 Dievčatá.... Ďakujem za podporu ste úžasné všetky prajem vám len to naj v živote a veľa DETÍ ... 😀 😀 😀 😀 😀 ..... 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 ...zajtra sa ozvem Dobrú noc.

@lucyfromuk To je skvelé držím palce aby to bolo na prvý šup hlavne odpočívaj veľa.