icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

zuzu1108
23. apr 2013

@olivia31 Oliiii ty potvorka 😀 . Takto nas natahovat 😵 . Tak dobru noc tebe aj drobcekovi 🙂 . A ked nie teda dnes tak zajtra rano cakame tu supis spravu 😵 .

olivia31
23. apr 2013

@zuzu1108 Však som ti ju napísala no nechcem to pokaziť bojím sa ešte s toho tešiť ale som t..... 😀 😲

magica78
23. apr 2013

@olivia31 no ja som na posledy bola nestastna ze mi stupa HCG kvoli MMT a teraz ked pojdem na vklad tiez budem pokakana ci zas nebudem MMT :/ som rada ze konecne ,,zo starej gardy ,, je zas niekto tehu 🙂 joj ako sa tesim dufam ze ta budem nasledovat

zuzu1108
23. apr 2013

@olivia31 Ahaa uz vidim 😀 . JEEEEJ 😀 😀 . Tak potichucku sa tesme 😀 . Velmi sa tesim s tebou 😀 . Napis este to ciselko ake ti povedali ze je 😉 .

jagajaga
23. apr 2013

@jalovec chcem sa spýtať, sami volali z CARu, že máte žiadosť schválenú? Aj my čakáme na schválenie od 11.3.2013 a dosť to súri kôli veku. Tak neviem či mám volať ja?

magica78
23. apr 2013

@jagajaga ked im to pride oni hned volaju 🙂 drzim palce

jagajaga
23. apr 2013

@magica78 ďakujem, veď to si myslím a nechcem tam vyvolávať, ešte počkám týždeň.

magica78
23. apr 2013

@jagajaga a kedy si podpisovala ? vzdy to trosku dlhsie trva ked su sviatky a dovolenky cez leto ale normalne je 30 dni

jagajaga
23. apr 2013

@magica78 no toho 11.3.2013 sme to podpisovali

magica78
23. apr 2013

@jagajaga tak to cakaj kazdu chvilu ze ti zavolaju 🙂 no bola velka noc to sa nemakalo na poistovniach 😀

jagajaga
23. apr 2013

@magica78 a čo mi brali krv a spermiogram mám volať o výsledky ako dopadli ale to sa rieši až keď tam ideme osobne 😒 , nevieš náhodou?

magica78
23. apr 2013

@jagajaga no ja som nevolala ale povedali mi to pri konzultacii 🙂

lucyfromuk
24. apr 2013

@olivia31 Jeeeej aj ja sa tesiiiim s tebou, same dobre spravy za posledne tyzdne. 🙂 Nech to tak aj pokracuje a hlavne nech tvoj drobec najblizsich 9 mesiacov rastie a kope a neda ti spat... 😉 😅 😔 😵

olivia31
24. apr 2013

Ahojte dievčatá chcem sa vám poďakovať za vašu podporu a rady nesmierne si to cením . Chcem každej jednej popriať aby ste sa čoskoro dozvedeli takúto správičku držím vám palce 🙂 . Posielam tehu vírus pre každú snažilku. 😲 😲 😲 .

jonathana1
24. apr 2013

@olivia31 pošli a riadne velký virus...nech sa každej ujde 😲 velmi ti to želám a prajem krasnych 9 mesiacov 😀

olivia31
24. apr 2013

@jonathana1 Ďakujem pekne si poklad .🙂

sefinka
24. apr 2013

@jalovec ja som z toho celkom na prasky.....sa mi zda ze cim dlhsie tam chodime, tym viac mam chut vyskocit z toho rozbehnuteho vlaku...... ked tam v cakarni vidim tie dievcicky tak si hovorim ci aj ony maju podobne obavy alebo sibe iba mne.... 😕
Tak som sem skusila po dlllhom case zabludit ze skusim sa opytat 😝

sefinka
24. apr 2013

Ani som sa neopytala ci sem k Vam mozem vterknut 😕
Tak napravujem svoju nevychovanost :
Dievcata, mozem sa k Vam pridat ????

jonathana1
24. apr 2013

@sefinka vitaj 😉 a netráp sa..všetky máme také stavy... 😉

angie2601
24. apr 2013

@sefinka tiež Ťa tu vítam...a dobre sa tu cíť

angie2601
24. apr 2013

@jonathana1 mojka a ty si momentálne ako na tom? Niečo sa mi marí, že by si už mala mať vklad za sebou...či?

jonathana1
24. apr 2013

@angie2601 my mame ist teraz v piatok do heliosu,mám clostil a pregnyl...vklad nemáme za sebou,ale ak toto nevyjde tak asi pojdeme rovno na vklad 😒...alebo možno ešte laparka

angie2601
24. apr 2013

@jonathana1 a laparka z akého dôvodu?

jonathana1
24. apr 2013

No bud mam nepriechodné vajcovody...čo podla mna mám,alebo možno endometrioza,ale to zrejme nebude ono..tak ja neviem ked sme podla vysledkov obaja v poriadku...a hned nam povedali,že IUI by bolo zbytočné lebo my už mame spolu jedno dietatko 😉

jonathana1
24. apr 2013

Baby potrebujem poradit,aky mate nazor ked počas snažilkovania chodím do fitka..mm sa na mna hneva,že všetko vytriasem zo seba ked beham 😒 ak mate nejake skusenostbudem rada

zuzu1108
24. apr 2013

@olivia31 Oli mna mozes na dialku aj oplut 😀 . Nech sa ten virus na mna nalepi 😀 . lebo posl.dobu sa na mna lepia virusy ale ziadny nie je tehu 🙂 .

sefinka
24. apr 2013

Dakujem za privitanie 🙂

sefinka
24. apr 2013

@jonathana1 ja som tiez cvicila svojo casu dost intenzivne, a Mudr. mi povedal ze posilnovanie panvoveho dna moze len pomoct.

jonathana1
24. apr 2013

@sefinka a teraz už necvičís? ja to potrebujem lebo sa zblaznim,ale nechcem to prehánat

sefinka
24. apr 2013

uz nie tak casto , zmenila som pracu, kde som stale na nohach, mala som par urazov na motorke 😖 , tak som to obmedzila,....a medzitym 2 laparoskopie, par potratov tak som zvolnila tempo