Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@olivia31 Jeeeej aj ja sa tesiiiim s tebou, same dobre spravy za posledne tyzdne. 🙂 Nech to tak aj pokracuje a hlavne nech tvoj drobec najblizsich 9 mesiacov rastie a kope a neda ti spat... 😉 😅 😔 😵
Ahojte dievčatá chcem sa vám poďakovať za vašu podporu a rady nesmierne si to cením . Chcem každej jednej popriať aby ste sa čoskoro dozvedeli takúto správičku držím vám palce 🙂 . Posielam tehu vírus pre každú snažilku. 😲 😲 😲 .
@olivia31 pošli a riadne velký virus...nech sa každej ujde 😲 velmi ti to želám a prajem krasnych 9 mesiacov 😀
@jalovec ja som z toho celkom na prasky.....sa mi zda ze cim dlhsie tam chodime, tym viac mam chut vyskocit z toho rozbehnuteho vlaku...... ked tam v cakarni vidim tie dievcicky tak si hovorim ci aj ony maju podobne obavy alebo sibe iba mne.... 😕
Tak som sem skusila po dlllhom case zabludit ze skusim sa opytat 😝
Ani som sa neopytala ci sem k Vam mozem vterknut 😕
Tak napravujem svoju nevychovanost :
Dievcata, mozem sa k Vam pridat ????
@jonathana1 mojka a ty si momentálne ako na tom? Niečo sa mi marí, že by si už mala mať vklad za sebou...či?
@angie2601 my mame ist teraz v piatok do heliosu,mám clostil a pregnyl...vklad nemáme za sebou,ale ak toto nevyjde tak asi pojdeme rovno na vklad 😒...alebo možno ešte laparka
No bud mam nepriechodné vajcovody...čo podla mna mám,alebo možno endometrioza,ale to zrejme nebude ono..tak ja neviem ked sme podla vysledkov obaja v poriadku...a hned nam povedali,že IUI by bolo zbytočné lebo my už mame spolu jedno dietatko 😉
Baby potrebujem poradit,aky mate nazor ked počas snažilkovania chodím do fitka..mm sa na mna hneva,že všetko vytriasem zo seba ked beham 😒 ak mate nejake skusenostbudem rada
@jonathana1 ja som tiez cvicila svojo casu dost intenzivne, a Mudr. mi povedal ze posilnovanie panvoveho dna moze len pomoct.
@sefinka a teraz už necvičís? ja to potrebujem lebo sa zblaznim,ale nechcem to prehánat
uz nie tak casto , zmenila som pracu, kde som stale na nohach, mala som par urazov na motorke 😖 , tak som to obmedzila,....a medzitym 2 laparoskopie, par potratov tak som zvolnila tempo

@olivia31 Oliiii ty potvorka 😀 . Takto nas natahovat 😵 . Tak dobru noc tebe aj drobcekovi 🙂 . A ked nie teda dnes tak zajtra rano cakame tu supis spravu 😵 .