Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Tak dnes nie je pekný den ☹ baby všetky čo ste prešli IVF mate moj obdiv...ja som na začiatku liečby a už mam pocit,že to nezvládnem 😒 navyše o to viac mi je horšie,že to nemam ani komu povedat,kamaratka čo som jej verila ma neskutočne sklamala a teraz ešte štve ostatných proti mne.Potrebujem sa asi odkliat 😒
@jonathana1 Ahoj nebuď smutná jasné , že to zvládneš 😉 a kašli na kamošku nestojí za to aby si sa trápila 🙂 ak niečo budeš potrebovať vedieť povedz to nám 🙂 poradíme ti každá jedna ochotne . 🙂
@olivia31 Dakujem,už mi je lepšie...jasné,že tu sa citim asi najlepšie 😀 a to nielen preto,že sa chapeme kvoli jednému cielu:babatku 😲 Len niekedy je tažke ešte zvladat to všetko ostatné okolo nás,hlavne ked druhí nevedia čo prežívam.
@jonathana1 A asi ani nepochopia preto to nerieš nesmieš sa stresovať teraz potrebuješ mať kvalitné vajíčka .
@jonathana1 neboj sa mojka...zvládneš to...keď som to zvládla ja druhý krát, tak to zvládneš aj ty....a taktiež sa môžeš aj na mňa spoľahnúť, že Ti pomôžem....ak sa bude dať...
@jonathana1 presne viem, o čom hovoríš....niečo podobné som prežívala...a vlastne aj prežívam...mám svoje problémy...síce také, že sa stále obávam, či to všetko dobre dopadne, atď., no druhí hoci ešte nevedia, čo som podstúpila, tak ma stresujú svojimi problémami...
musíš byť teraz kľudná a nestresovať sa...ak Ti to pomôže, tak sa úplne izoluj od okolia a venuj sa len sebe a tým najbližším...určite Ti to pomôže...
@angie2601 Dakujem 🙂 🙂 a máš pravdu,izolujem sa od okolia...my už mame jedno dietatko a to je pre mna všetkým,keby som ho nemala tak neviem 😉 ja verím,že postupne tu na každu z nas pride rad či o mesiac alebo o pol roka 😉 Tak ako @olivia31 to ma vie posunut vpred,normalne mi to dobilo baterky 🙂 A BABY EŠTE RAZ: STE SKVELÉ 🙂
@jonathana1 ja som prvý krát bola neúspešná...ale to som nebol v Heliose, alev v Blave, v Gin-Fiv...a dosť ťažko som to prežívala...trvalo mi 4 roky, kým som sa rozhodla znovu to podstúpiť...a stálo to za to...no tento krát som sa naozaj venovala iba sebe a snažila som sa neriešiť to, čo sa deje okolo mňa...aj keď niekedy je to ťažké...no treba sa nad tým povzniesť...
@angie2601 Viem si predstavit ako ti bolo,najprv očakavanie a potom to sklamanie,ale vidíš zvladla si to 🙂 a ako na tom vlastne si? 😉 dufam,že čoskoro priletí bocianík 😲
@jonathana1 akurát dnes som v 6. tt 🙂 ale stále pretrvávajú bolesti, akoby som šla dostať mrchu...presne ako u
@olivia31 ale snažím sa to nejak nevnímať...aj keď niekedy sú naozaj hrozné...no potom ustúpia po nejakom čase...a už sa ozývajú aj prvé príznaky tehotenstva...ranná nevoľnosť, chuť do jedla a príliš dobrý nos...mi akosi všetko teraz vadí, smrdí... 😀 😀
@angie2601 júúúj to sa teším...neboj tie bolesti a všetko ku tomu patrí 🙂 to su už také radostné nepríjemnosti...ved na konci ta čaká krasny uzlíček 🙂 A baby vychutnávajte si každú chvílku tehulkovania....mne bolo pri prvom velmi zle prvé 4 mesiace...mala som problem ist aj do poradne 😝 a tiež také bolesti ako na mrchu,no to sa roztahuje maternica..inak tak isto to potom bolí ked sa stahuje naspat 😠 ale postupne to prešlo a teraz stale na tom spomínam a hlavne na to finále 😀 Velmi sa s vami teším...dufam,že čoskoro vás budem nasledovat 😲
@jonathana1 aj my silno veríme...a veru určite to stojí za to...ale tak, ak by tých príznakov bolo o čosi menej, nenahnevala by som sa vôbec.... 😀 ale nech je tak, ako má byť....čo ma čaká, to ma určite nemynie....
@angie2601 Nie ja som ešte nevarila idem len teraz manžel išiel preč tak aby to bolo čerstvé a ja som sa najedla tak nie som hladná len som si chystala 🙂 ......som dávala ešte prať a keď som naliala aviváž tak ma natiahlo a sa mi aj grclo trošku fuj no to som nečakala 😝 .A poobede pôjdem trošku von na slniečko. 🙂
@angie2601 No ešte nemám žiadny,čakame čo bude tento mesiac a vlastne aj ten další...treba zmerat folikuly,lenže u nás je ešte aj to problém 😒 tak asi budem kvoli tomu musiet ist znova do MT...no v piatok som mala jeden 13 a druuhý 15mm 😉 ...Krajkovič poznamenal a nieže urobíte dvojičky 😀 😀
@jonathana1 ja idem tento štvrtok...a možno to už bude aj posledná návšteva v Heliose...
@angie2601 Ja myslím tiež ,že to bude naposledy 😀 už len pekný pozdrav z porodnice im zašleš 😉
presne tak..ale ešte pred tým by som rada k nim šla na 4D sono...či sa bábätko dobre vyvíja....ale to ešte nemám overené, či to vôbec robia, no myslím si, že áno...

@olivia31 ja som už poprala a poodkladala vetrovky....a takéto upratovanie v skrini čaká ešte aj mňa....a možno budem musieť aj niečo dokúpiť... : 😎 😎 😎