Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte.Chcem sa opytat,ci ste s opakovanymi potratmi navstivili Helios ?Dakujem za odpoved
@pianina ahoj ked sa nieco take deje mala by ta gynekologicka odporucit na vysetrenia aby zistili preco sa to deje . v heliku su aj baby ktore potratili po IVF alebo IUI ale potom zistovali preco sa to stalo aby sa to neopakovalo ale tusim ze vysetrenia a odporucanie zabezpecuje obvdony gynekolog lebo od 1.4. su vymenne listky a za niektore vysetrenia sa nieco plati. drzim palce
praveze mam vsetky vysetrenia,imunologiu/hranicne pozitivna/genetiku,s casti aj hematologiu a take ako hormon.profil,chlamidie ureoplazmy a kopmlet infekcne vysetrenie.ale napriek uzivaniu prednisonu a prevent.pichaniu fraxiku som znova potratil
Ahojte. 9.5. sme s mm objednani na prvu konzultaciu k Dr. Krajkovicovi. Ako to bude prebiehat? MM urobia SPG, mne horm.profil, USG a spisu anamnezu? A potom? Budeme si volat o vysledky alebo sa musime objednat k nim znova? Vdaka za odpoved.
@bambula27 nie ja som bola vtedy u dr.Gatovej ale ona ma uz svoju ordinaciu. ale teraz chodim k nemu alebo k dr.Culbovej obaja su zlaty . vsetci su tam mily od recepcie az po DR. ked tam ppojdes sa vela pytaj co ta zaujima . no na krv som isla cez mrchu potom cca cez ovulku a pred mrchou . to sa tam potom chodi medzi 7-8 rano na krv a sono. ale lepsie prist na 7 lebo potom tam je plnka
@bambula27 musím súhlasiť s
@magica78 ...sú to naozaj príjemní lekári...tiež som bola na konzultácii u Krajkoviča a nemôžem si sťažovať...ja som na 1. konzultáciu prišla akurát v čase, keď som mala menzes - 3. deň, čo je vraj najoptimálnejšie....manželovi vtedy zobrali krv a tuším po 2-3 týždňoch sme šli na 2. konzultáciu, kde už boli výsledky, Dr. nám vysvetlil, čo by bolo pre nás najlepšie a hneď sme písali Žiadosť o schválenie do zdravotnej poisťovne...čakali sme cca 1,5 mesiaca, kým ju schválili...Viem, že sa náš ešte pýtal, že či chceme rýchlo bábätko, alebo nie...povedali sme, že na tom nezáleží, hlavne, nech to dobre dopadne...tak možno preto sme mali nakoniec dlhý protokol...
@angie2601 ano, na 1.konzultaciu sme objednani na 13hod. Tak ja uz jedno IVF za sebou mam v KE, a dokonca na 2krat, no prvykrat sme nemali ziadne vajicka, druhykrat to proste nevyslo ☹ ....teda ja by som mu hned odpovedala, ze babätko chcem rychlo. Ak sa da, tak aj dnes 🙂 Ale jasne, ze sa neda.....U mna je najhorsie to, ze mam nenormalne dlhe cykly, kedze som bez Duphastonu. A momentalne som od februara bez mrchy ☹ Mozno to robi aj stres, kedze teraz som ho mala dostatocny....A vyslo vam to?
@bambula27 zatiaľ sa len tak potichúčky tešíme.... 😎 😎 😎 myslím, že je ešte príliš skoro oslavovať, alebo sa tešiť...
o tom, že som tehotná vie veľmi málo ľudí...vlastne len môj manžel a svokrovci, keďže bývame spolu s nimi...ale za také 4 týždne to chcem povedať aj ostatným členom rodiny....držím palce...nech Vám to vyjde...ja som mala jedno neúspešne IVF a jedno neúspešné KET....v Bratislave...ja som si potom musela ešte dlho počkať, kým sme to rozbehli, lebo som mala zistené zvýšené hodnoty boreliózy v krvi....mimochodom...aj my sme tuším boli objednaní na 13.00 hodinu...

@olivia31 vaňu si dám pred spaním...už som na to veru myslela...a teraz cez deň vlažný čaj a ovocie...