Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bambula27 ja som bola v CAR v BA a je to niečo úplne iné tu v MT...Tu ma informovali o každom detaile...v BA nebol taký prístup...bola som síce teraz na druhom IVF, niečo sa opakovalo, ale niečo som sa dozvedela prvý krát a myslím, že aj liečba bola iná....keby som vedela o MT skôr, tak by som šla hneď sem...
Baby zajtra držte palce,idem si dat zmerat folíky 😉 júj dufam,že budú nejaké 20mm aspon 😀
Tak folíky celkom ok..tesne pred prasknutím,ale čo som v šoku- vo štvrtok mame IUI 😨 Nečakala som to,ano neviem či sa tešit alebo čo 😕
@magica78 Tak uvidíme...ideme ešte volat poobede,či naozaj IUI lebo hned na druhom sedení nam povedala doktorka podla vysledkov,že u nas je IUI zbytočné kedže mm ma velmi dobrý SPG a u mna tiež nevidí nejaku važnu príčinu,tak troška som zaskočena a 100 e nie je malý peniaz 😒
@jonathana1 to je dost ,ale ja ked porovnam ze kolko nas stalo IVF tak 100€ keby mi to malo dobre dopadnut je nic 🙂
@magica78 Pravdeže je to lacnejšie a dala by čokolvek keby to vyšlo,išli sme sem s tým,že to nebude lacné,ale ma to velmi prekvapilo len tak cez telefón:vo štvrtok pridete na iui.Ale ja sa už teším,musíme si asi prejst aj týmto tak drž palce 😎
@jonathana1 drzim palce aby sa to podarilo 🙂 a o par dni budes mat starosti co kupovat pre dieta
tak, žiadosť schválená, dnes volali z Helíku. Normálne sa trasiem ale aj sa zároven teším, nech sa ľady pohnú
@jonathana1 ja idem vo štvrtok na sono...mala by to byť už posledná návšteva MT....už som vlastne 3 týždeň po transfere...takže možno sa tam aj stretneme...len nebudeme vedieť o sebe.... 😉 😉 😉
@angie2601 😉 tak ak pojdeme budeme tam už skoro ráno...a ja sa budem triast ako osika 😀
@jonathana1 nejak som to zle vyrátala....veď ja idem na poslednú kontrolu tento štvrtok a nie až ten budúci...och ako mi to nejak rýchlo utieklo....takže sa ospravedlňujem...a neboj...myslím, že tiež budem nervóna, ako aj ty...hoci idem len na sono...
@jonathana1 och.... 😒 😒 😒 dnes mám naozaj na figu deň....ktovie, kde som čítala, že máš ísť 9.5. 😝 😝 😝 dnes mi je maximálne zle od rána...a to som len na začiatku...
@magica78 dali nám termín 13.5.2013 ale ešte neviem či sa mi bude dať vynechať v práci, máme tu teraz dosť dusnú atmosféru. Ak nie tak to posuniem ale len trošilinku 😉 , urobím všetko preto, aby sme tam išli čím skor. Ešte odporúčili halosperm, tak zrejme aj spermijky nie sú úplne OK ☹
magica 78-tak to super, ja ak pojdem toho 13.5. tak to bude 20dc. Bojím sa tých ikjekcíí ale ked to ostatné zvládli musím aj ja, chcela by som si to aj sama pichať ale neviem neviem. Nechcem to nikomu vešať na nos, vie to len moja mamina, segre som naznačila a inak nikto. A tu poslednú inj by mi pichla bud mama alebo segra obidve su zdravoťáčky a bežne pichajú inj. Všetky kočky čo si týmto prešli neskutočne obdivujem. Odvtedy čo mi zavolali mi srdce bije ako zvon.
@jagajaga no mne to pichala segra lebo mm nemal na to gule 😀 ja som si drzala špek a ona pichala a pregnyl som amla do brucha rovnako ako ine injekcie takze som nemusela ist na pohotovost lebo niekde. injekciu a ihlu mi dali v Heliku. no ale segra bola v praci ked som si mala este pichnut injekcie tak mi musel mm ,keby si ho videla komedia velka. ja som ich mala vzdy vecer ked som vedela ze budem urcite doma a aj segra. no a teraz to mm pockalo pichal si fraxik ked mal zlomenu nohu a uplne sam hrdina moj 😀 neboj zvladnes to len predtym ako budes pichat tak aspon 20 min ich nechaj oteplit lebo studene priamo z chladnicky dost stipu
@olivia31 Ahoj oliv,ja som nebola vMT,nakoniec mi pekne zmerai foliky aj u nas a len som to tel.konzultovala,a ty si ako dopadla?Dufam,že hcg pekne stupa 😉
@angie2601 moja to prejde,nerob si starosti,že si mala trochu zmatku 😉 pekne oddychuj a mysli na bublinku 😲
@jonathana1 nedá sa na ňu nemyslieť, keďže ranná nevoľnosť a iné príznaky tehotenstva sa už prejavujú... 😝 😝 zostáva mi len dúfať, že to nepotrvá dlho..takže zajtra sa vidíme...teda aspoň budeme vedieť o sebe, že sme tam... 😉 😉
@angie2601 dnes sa musíme rozhodnut,či ideme a či nie 😖 neviem čo mám robit,šanca je len o malinké % vyššia,že to vyjde ako pri normalnom styku...toto budue den 😝

@magica78 no zacinam sa tesit 😉 tak vdaka za odpovede.