Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@angie2601 malo to byt prvý krat,ale nejdeme 😒 fakt len o 1%vyššia šanca,skusime ešte prirodzene a potom uvidíme 🤐
@olivia31 No paráda 😀,dávajte pozor na seba...nech fazulka pekne rastie 😲 a ešte máš ist do MT?
@jagajaga ďakujem pekne...áno bola to dlhá cesta, ale tak hlavne, že sa podarilo tento krát...hoci ani teraz to nie je ktovie čo, keď začínajú tehotenské príznaky - ranná nevoľnosť, vracanie, atď... Len dúfam, že to nebude dlho trvať u mňa väčšinou sa začína 16. dňom cyklu...tak možno je to aj v Tvojom prípade...skús si zavolať a uvidíš
no aj ja tak robím....a musím veru utekať...mám ešte 11 min do užitia utrogestanu...tak dobrú noc dámy...zajtra sa ozvem, keď sa vrátim z MT....
Ahojte baby ja som mala dlhý protokol Sydney ale v pondelok ma stopli že do 10 tich dní príde menzes a potom pojdeme na rkrátky protokol to je diferelin injekcie plus 150 menupur.
NO a mne dnes došiel menzes tak som už aj čakala,ešte v pondelok som nemala prasknutý folikul a dnes už menzes ☹
Tak uvidíme ako to pojde teraz či sa niečo podarí
takže kvôli tehotenským príznakom už šlo pár gramov dole zo mňa.... 😉 😉 😉 Dúfam, že nie dlho....
@angie2601 Dufam, ze hej, ale clovek nikdy nevie. Aj ked sa velmi tesime, uvedomujem si, ze este sa moze hocico stat. Ved uvidime. Svojmu osudu neujdeme 😅 😅 😅 😉
@lucyfromuk Preto som si ja test radšej nerobila a počkala som si na krv....lebo ak by bol negatívny, smútila by som a pri tom by nemusel byť dôvod a zas naopak...No držím palce, aby to Tebe vyšlo...
@jagajaga ahoj, ak dobre citam chystas sa na 1.ivf-aj ja. pohovor s koordinatorkou mame 7.5. a vraj budeme mat dlhy protokol takze stimulovat zacneme 16-den cyklu.ty to mas najako velmi podobne-ak som to dobre citala-tak preto ti pisem, ze si pri tej stimulke mozme trosku povymienat skusenosti a pocity-lahsie sa bojuje-teda ak ti to nebude vadit...
@mtb22 jasne že nebude, budem rada 🙂 . Od februára tu mám poprečítavané skoro všetky témy a teraz mám pocit, že vôbec neviem ako to prebieha 😉 Ale to sú nervičky. Ja ešte neviem aký mám protokol, volali, že to máme schválené ale že nám ešte odporúčajú Halosperm-je to nejaké vyšetrenie spermií. Som s toho prekvapená lebo mm je zdravý ako repa aj celá jeho familia 😀. Niekedy zo žartu povie že tá moja rodina sú slabé kusy 😀 .
@lucyfromuk Gratulujem a potichúčky sa teším s tebou . A držím palce ......ako sa cítiš?
@olivia31 Dakujem, si zlata. 🙂 necitim nijake priznaky okrem mrchovskych bolesti aj to len sem - tam. Ale od asi 4.dna sa mi vratil ohss tak mi to dost zneprijemnuje zivot 😅 ale nevadi, stoji to zato. A ty? Co ti povedali na poslednom sone? Kedy potvrdia srdiecko? A v kolkom tyzdni vlastne si? 😲 🙂
@lucyfromuk blahoželám aj ja...vítam Ťa teda medzi nami...dúfam, že som to dobre pochopila... 😀 😀

@jonathana1 ak tomu dobre rozumiem, tak ešte dnes máte volať, či teda zajtra pôjdete, alebo nie? A máte už niečo za sebou...myslím pár IUI, alebo by to malo byť prvý krát