icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

angie2601
1. máj 2013

@jonathana1 ak tomu dobre rozumiem, tak ešte dnes máte volať, či teda zajtra pôjdete, alebo nie? A máte už niečo za sebou...myslím pár IUI, alebo by to malo byť prvý krát

jagajaga
1. máj 2013

@angie2601 no už som tú včerajšiu správu strávila a dnes tiež tak uvažujem ale hovorila, že to je najbližší možný termín na konzultáciu u koordinátorky a aj u dr., že inač je to plné. Ale budem tam zajtra volať keby náhodou niekto vypadol 🙂

angie2601
1. máj 2013

@jagajaga tak veľa šťastia....a ak nie, no tak začneš o mesiac neskôr...tiež som to musela prerušiť zo zdravotných dôvodov...žiadosť schválená a ja som musela čakať, kým sa nevyliečim...

jagajaga
1. máj 2013

@angie2601 dakujem, ja blahoželám k babätku, určite to bola ťažká cesta dostať sa tam kde si. Tak si myslíš, že mi to dajú od toho 15-16dc, to je vždy tak?

olivia31
1. máj 2013

@jonathana1 Mne už hcg nebrali bolo to už vidno na sone 🙂

jonathana1
1. máj 2013

@angie2601 malo to byt prvý krat,ale nejdeme 😒 fakt len o 1%vyššia šanca,skusime ešte prirodzene a potom uvidíme 🤐

jonathana1
1. máj 2013

@olivia31 No paráda 😀,dávajte pozor na seba...nech fazulka pekne rastie 😲 a ešte máš ist do MT?

angie2601
1. máj 2013

@jagajaga ďakujem pekne...áno bola to dlhá cesta, ale tak hlavne, že sa podarilo tento krát...hoci ani teraz to nie je ktovie čo, keď začínajú tehotenské príznaky - ranná nevoľnosť, vracanie, atď... Len dúfam, že to nebude dlho trvať u mňa väčšinou sa začína 16. dňom cyklu...tak možno je to aj v Tvojom prípade...skús si zavolať a uvidíš

olivia31
1. máj 2013

@jonathana1 Ano v piatok 10.5 na potvrdenie srdiečka 🙂

angie2601
1. máj 2013

@olivia31 bude biť o sto šesť... 🙂 🙂 🙂

olivia31
1. máj 2013

@angie2601 Aj u teba to tak bude ja si už nič zlé nepripúšťam 🙂 dnes som si bola užiť slniečko na chalupe. A budem myslieť už iba pozitívne .🙂

angie2601
1. máj 2013

@olivia31 Keď už máme riadne tie príznaky, tak musí byť všetko v poriadku... 🙂 🙂 🙂

olivia31
1. máj 2013

@angie2601 Presne tak idem ja pod sprchu a idem si dať utrogestan a labky hore poloha ležmo 😀

angie2601
1. máj 2013

no aj ja tak robím....a musím veru utekať...mám ešte 11 min do užitia utrogestanu...tak dobrú noc dámy...zajtra sa ozvem, keď sa vrátim z MT....

olusam
1. máj 2013

@olivia31 skoda,ze sa uz minieme..ale mozno raz 🙂.....ja by som mala ist o ten dalsi piatok....

ludkaol
1. máj 2013

Ahojte baby ja som mala dlhý protokol Sydney ale v pondelok ma stopli že do 10 tich dní príde menzes a potom pojdeme na rkrátky protokol to je diferelin injekcie plus 150 menupur.
NO a mne dnes došiel menzes tak som už aj čakala,ešte v pondelok som nemala prasknutý folikul a dnes už menzes ☹
Tak uvidíme ako to pojde teraz či sa niečo podarí

olivia31
2. máj 2013

@olusam Neboj dáme stretko v ZV dohodneme sa a prídeme obe také bruchane .🙂

angie2601
2. máj 2013

takže kvôli tehotenským príznakom už šlo pár gramov dole zo mňa.... 😉 😉 😉 Dúfam, že nie dlho....

lucyfromuk
2. máj 2013

Idem sa pochvalit aj tu 🙂 Som 11 den po ET a v pondelok mam ist na krv. 🙂 Dufam, ze vsetko bude dobre a drobec sa uchytil na celych 9 mesiacov, nie len na par dni 🙂 Drzte palce! 🙂

angie2601
2. máj 2013

@lucyfromuk už len nech to poistí aj krv a vysoké HCG 🙂 😉

lucyfromuk
2. máj 2013

@angie2601 Dufam, ze hej, ale clovek nikdy nevie. Aj ked sa velmi tesime, uvedomujem si, ze este sa moze hocico stat. Ved uvidime. Svojmu osudu neujdeme 😅 😅 😅 😉

angie2601
2. máj 2013

@lucyfromuk Preto som si ja test radšej nerobila a počkala som si na krv....lebo ak by bol negatívny, smútila by som a pri tom by nemusel byť dôvod a zas naopak...No držím palce, aby to Tebe vyšlo...

olusam
2. máj 2013

@olivia31 uz sa teraz tesim 🙂

jonathana1
2. máj 2013

@lucyfromuk super gratulujem...nejak sa nám to rozbieha 😀

mtb22
2. máj 2013

@jagajaga ahoj, ak dobre citam chystas sa na 1.ivf-aj ja. pohovor s koordinatorkou mame 7.5. a vraj budeme mat dlhy protokol takze stimulovat zacneme 16-den cyklu.ty to mas najako velmi podobne-ak som to dobre citala-tak preto ti pisem, ze si pri tej stimulke mozme trosku povymienat skusenosti a pocity-lahsie sa bojuje-teda ak ti to nebude vadit...

jagajaga
2. máj 2013

@mtb22 jasne že nebude, budem rada 🙂 . Od februára tu mám poprečítavané skoro všetky témy a teraz mám pocit, že vôbec neviem ako to prebieha 😉 Ale to sú nervičky. Ja ešte neviem aký mám protokol, volali, že to máme schválené ale že nám ešte odporúčajú Halosperm-je to nejaké vyšetrenie spermií. Som s toho prekvapená lebo mm je zdravý ako repa aj celá jeho familia 😀. Niekedy zo žartu povie že tá moja rodina sú slabé kusy 😀 .

olivia31
2. máj 2013

@lucyfromuk Gratulujem a potichúčky sa teším s tebou . A držím palce ......ako sa cítiš?

lucyfromuk
3. máj 2013

@olivia31 Dakujem, si zlata. 🙂 necitim nijake priznaky okrem mrchovskych bolesti aj to len sem - tam. Ale od asi 4.dna sa mi vratil ohss tak mi to dost zneprijemnuje zivot 😅 ale nevadi, stoji to zato. A ty? Co ti povedali na poslednom sone? Kedy potvrdia srdiecko? A v kolkom tyzdni vlastne si? 😲 🙂

angie2601
3. máj 2013

@lucyfromuk blahoželám aj ja...vítam Ťa teda medzi nami...dúfam, že som to dobre pochopila... 😀 😀

jonathana1
3. máj 2013

@angie2601 ahoj,ako bolo v MT?už nepojdeš?