icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

kika313
3. máj 2013

Ahojte chcela by som vás poprosiť o radu. Chodím do Heliosu do MT a bola som pred 10 dňami na transfer, a mám pocit, že dnes začínam špiniť. Tak som len chcela vedieť či nemáte niektorá takéto skúsenosti ako ja, či ste mali aj napriek špineniu pozitívny transfer. Ďakujem za odpoveď.

magica78
3. máj 2013

@kika313 aj na prepustacej sprave mas napisane ze spinenie je OK 🙂 ak by si krvacala hnd volaj Krajkovicovi lebo on ti potom povie ze ich mas uzivat cez usta a kolko za den. drzim palce

angie2601
3. máj 2013

@jonathana1 ahoj...bolo fajn...už sme aj srdiečko videli...prajem všetkým zažiť ten krásny pocit....už len nech to všetko dobre dopadne...Do MT už nemusím chodiť, už len k svojmu, ale chcem ísť ešte na 4D sono...ale to až v 24. týždni

kika313
3. máj 2013

@magica78 ďakujem pekne za odpoveď dúfam že mi to dobre dopadne

magica78
3. máj 2013

@kika313 len pekne oddychuj drzim palce 🙂

angie2601
3. máj 2013

@kika313 tiež držím palce, nech Ti to dobre dopadne....test si sa nepokúšala robiť?

kika313
3. máj 2013

@angie2601 nie radšej som si ho neskúšala

angie2601
3. máj 2013

@kika313 ani ja som radšej neskúšala...že vydržím až na výsledky krvi

kika313
3. máj 2013

@angie2601 ty si bola tiež na IVF?

mtb22
3. máj 2013

@jagajaga nuz aj ja citam vsetko co s ivf aspon trochu suvisi🙂 moj manzel ma vraj super spermie-dokonca ho chcu za darcu a ja som tiez zdrava,takze problem nenasli ziadny.len ja uz mam 35 takze to uz nechceme natahovat. takze v utorok podam spravu ako sme dopadli v martine-ideme na 10:30 na pokec s koordinatorkou. inak mame za sebou jedno iui v marci-no zial neuspesne. popis co to aj o vas ak sa ti chce, pa pa

angie2601
3. máj 2013

@kika313 áno.... 😉 😉 😉 😉

jagajaga
5. máj 2013

@mtb22 čao, skôr som sa tu nedostala, no ja som išla kôli cyste na laparku a tam zistili IV.stupeň endo skoro som dostala infarkt, že sa to skôr nezistilo. Mala som véééľmi bolestivú mrchu a stále mi hovorili, že sa s tým nedá nič robiť. Jeden vaječník úplne v trapu a druhý, že by mohol byť OK ale že tiež sú na ňom cysty. V 35r som bola 1.krát tehu ale iba 9 týždňov, moja gyn. mi hovorila, že to vyzerá na dvojičky, nevedela som sa s toho dostať. Až teraz si to dávam dokopy, že už vtedy som tam musela mať tú sviňu keď som potratila a nikto na to neprišiel, veď kde by sa tak rýchlo vyvinul IV.stupeň. Som zvedavá ako dopadneš v MT, potom napíš som zvedavá. Pá 🙂

lucyfromuk
6. máj 2013

Volali z Heliosu... HCG 2790! Tesime sa 🙂

jalovec
6. máj 2013

tesime aj za vas, mi dnes na prvom sone po prvých 4ch injekciach zatial vsetko vraj OK :o)

sefinka
6. máj 2013

@lucyfromuk jéda paráda! strašne sa teším! ja som bola v nedeľu na ET teraz mi pripadá,že sa 20.5. ani nedočkám 😉

angie2601
6. máj 2013

@lucyfromuk super...blahoželám Ti z celého srdiečka... 😀 😀 😀 😀

zuzu1108
6. máj 2013

@lucyfromuk Ahoj 🙂 . Gratulujem ku krasnemu hcg 🙂 🙂 .

lucyfromuk
6. máj 2013

@selfinka neboj urcite sa dockas, len sa skus s niecim zamestnat, aby si na to tak nemyslela, mne to velmi pomohlo! Drzim palce na kraasne \\ 😉

@angie2601 Dakujem si zlata, ostava nam uz len dufat, ze vsetko pojde tak, ako ma a drobec tam ostane zdravucky az do konca 🙂 a tebe sa ako dari? ako bolo na poslednom sone? A v kolkom tyzdni vlastne si?

@zuzu1108 dakujem Zuzi a tebe co povedali na kardiologii? Uz vies nieco nove? 🙂

jalovec
6. máj 2013

Ahoj boli ste niektora na PN a dali vám v Heliose potvrdenie do papiera o navšteve?
Ďakujem

zuzu1108
6. máj 2013

@lucyfromuk Lucy a ty si vlastne bola na prvom ivf ze 🙂 ? A hned uspesne 😀 .
No nevyjadrila sa este presne, ze ci ano alebo nie, este cakam kym sa porozprava s dalsou dr.kardiologickou, ale skusim ist do toho 🙂 . Len sa musim objednat na utz, este som nevolala do centra.
A tebe este raz strasne moc moc drzim paste aj palce aby bolo vsetko v poriadku az do 9mes 🙂 .

angie2601
6. máj 2013

@lucyfromuk ďakujem za opýtanie, no snažím sa nejak prekonávať tehotenské príznaky...neverila by som, že prídu tak skoro....ja ich už mám asi 4 týždne...teraz cítim, že je trošku lepšie, ale nech nezakríknem...momentálne som na konci 8tt...v stredu bude 9.tt
Posledné sono bolo veľmi dojímavé, keď som videla to srdiečko...sama sa čudujem, že som sa nerozplakala...no neskôr, keď už som bola doma, mi to došlo a rozplakala som sa...dnes som už bola u svojho lekára, tak mi dala nejaké rady, ako zvládať tie nevoľnosti atď....no tak sa pokúsim....

ešte raz prajem len to najlepšie....nech si šťastná až do konca.... 🙂 🙂 🙂

lucyfromuk
6. máj 2013

@zuzu1108 Ano to bolo nase 1. IVF a mame este 3 mrazacikov tak sa tesime, len nech sa drobec drzi v brusku a nech ho nenapadne odist 🙂 Ani sme necakali ze to ozaj vyjde na prvy krat a vidis to. 🙂 Zuzi budem ti teda veeelmi drzat palce nech to je co najskor a nech to aj hned vyjde. Posielam ti aj ten tu na konikovi oblubeny tehu virus 🙂 😀 A hned zajtra volat do centra 😉

angie2601
6. máj 2013

@sefinka aj ja som si to myslela...no potom mi najhoršie utekal čas, keď som bola na krvi a po obede mi mali volať výsledky... 😉 😉 😉 😉 to bol podľa mňa asi najdlhší čas na čakanie....

lucyfromuk
6. máj 2013

@angie2601 Moja tak to ti zacali naozaj skoro 😒 a ty si uz skoro 9. tyzden? boze to ale leti 😀 a v kolkom tyzdni ti vlastne potvrdili to male krasne srdiecko? Verim ti ze to musel byt nadherny zazitok, ja sa uz tesim na to nase srdiecko. A mozem sa este opytat ako sa rata ze v kolkom tyzdni asi som? Mam ratat od prveho dna poslednej mrchy ci inak? Juuj tak sa tesim ze sa to tak rozbehlo s tymi pozitivnymi spravami, vyzera to ze v Heliose maju velku uspesnost 😉

izzie27
6. máj 2013

@jalovec ja som bola, davali mi razitka 🙂 Vela stastia

jalovec
6. máj 2013

@izzie27 OK dakujeme

jonathana1
6. máj 2013

@izzie27 ahoj izzie,ako sa mas? 😉

jagajaga
6. máj 2013

@mtb22 zajtra ideš do Martina, držím palce 🙂

olivia31
7. máj 2013

@lucyfromuk Ahoj zlatko ako napreduješ? Ja idem teraz 10.5 na potvrdenie srdiečka a strašne sa aj teším aj bojim bojim no zatiaľ je všetko v poriadku konečne mi už nebýva až tak zle včera mi začal smrdieť sifón a chladnička tá stále a to som ju poriadila umyla no asi to budem musieť vydržať .....tie bolesti mám aj ja stále nie vždy hlavne kríže a pichanie v podbrušku no vraj je to v poriadku, že to sa maternica zväčšuje . Posledné sono bolo v poriadku.

olivia31
7. máj 2013

@lucyfromuk Áno zatiaľ to rátajú podľa poslednej meštruácie a potom to bude asi doktor podľa sona si myslím opýtam sa keď tam pôjdem v piatok. 🙂