Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@linn32 Ahoj. Prosím ťa, my sme tiež začali chodiť do Heliosu. Tiež si ho pochvaľujem, aj keď sme tam boli zatiaľ len na prvú konzultáciu. Prosím ťa, ako dlho Vám trvalo, kým ste sa dostali k IVF? A tie injekcie to bude určite ok. Nemusíš sa ich báť.
Ahoj Baby čítam vás už pár dní a pridávam sa k vám a držím každej palčeky aby to vyšlo ..ja si už pichám decapeptyl a pichám si to večer je to lepšie ako hektické ráno.inam pichá mi to muž sama by som to nezvládla 🙂 nie je vám zle stých injekcii ?dakujem za odpovede 🙂
@linn32
@angie2601 ano ja som ucitelka, a v juni uz budem uci len par hodin denne kedze nam odchadza kopec maturantov a tym padom mi odchadza aj kopec hodin-jun je v skolach uz super pohodickovy mesiac.preto si myslim ze by som to zvladla az do vyberania vajicok bez PN-ale hovorim ak bude treba nebudem to silit! a angie2601 je asi tehu, ze? boli si na ivf? a vyslo to hned na prvykrat?ak ano gratulujem.
@miselka020 ahoj aj ja som si pichala večer, bol na to klud. A ked som zacala pichat tie druhe injekcie a zavolali mi ze si mam zvysit davku, tak som ju zvysila este ten isty den. Mne z nich nebolo nic, dobre som to znasala. Drzim palce 🙂
@22ivanka22 ahoj Ivanka..my sme zacali chodit do heliosu asi v oktobri/novembri 2012. Partner cakal dva tyzdne na rozsireny spermiogram, nevysiel dobre, potom vianocne sviatky, on bral nějaké vitaminy na podporu spermií, mezi tým mne robili testy - asi mesiac trvali.. v januari dalsi spermiogram..tiez nevysiel dobre..tak sme sa rozhodovali mezi IUI a IVF. Museli by smě mat 2IUI,ak by sme to chceli pri ziadosti hodit na něho. Ja som sa nakoniec rozhodla pre IVF tak robili testy este nějaké mne a problem sme tam dali najma mna..schvalenie ziadosti trvalo2-3tyzdne a potom iba pockat na mrchu a stretko s koordinatorkou..od zaciatku do konca nám to trvalo, ak dobře počítám 5-6mesiacov..
@miselka020 miska, my este nepichame..ja začínám zajtra..asi kazda to inak znasa..ak ti je blbo, daj sa vypisat a oddychuj..a ja by som zavolala aj koordinatorke, ci je to normál..nech vedia o tom..mozno ti prisposobia dalsie davky.. ved oni su tam teraz pre nás 🙂 aspom v heliose mam vždy ten pocit a za to som im neskutocne vdacna..
@izzie27 ahoj.To nic my tiez traz mame treti pokus a myslim ze opat nic,lebo je pat dni ako my meska a tes my vysiel ze niesom tehotna,V pondelok ideme do Martina na kontrolu ale nedavam tomu velku nadej jedine zazrak,Ale uz som rozhodnuta ze pojdeme to skusit znova,Drz sa a prajem vsetkym babam pekny vikend 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@linn32 každá ako sa cíti, tak si to zariadi...ja som účtovníčka, robím s nejakými ľuďmi, ale podriadených nemám...nadriadení sú, ale mám s nimi korektný vzťah, vyšli mi v ústrety....mala som byť na PN, ale nakoľko ma nemal kto zastúpiť, dohodli sa, že budem pracovať doma...doma je to predsa len o inom, ako v kancelárii...a hlavne, nemala som toľko stresu....lebo niekedy je ho viac než dosť aj v mojom zamestnaní...
a presne tak, ako si napísala...tie zmeny nálad sú presne z toho dôvodu...ale nakoľko som ešte len v 9tt, tak sa stále teším potichúčky, lebo do 12.tt je ešte ďaleko a stať sa môže všeličo...takže tak...som naozaj rada, že sme sa rozhodli pre Helios....nielen ja, ale aj manžel...perfektní ľudia....bola som aj v BA, ale v MT mi prídu, že súcitia viac s nami, čo máme problém otehotnieť....
@mtb22 áno...v Heliose nám to vyšlo na prvý krát...boli sme na IVF....pred 4 rokmi sme boli v BA v GIN-FIV tiež na IVF, ale neúspešne a potom aj na KET a detto...potom som sa snažila dať psychicky do poriadku, lebo ma to dosť položilo...pre Helios som sa teraz rozhodla preto, lebo som počula len tie najlepšie referencie a navyše pár ľudí, ktorých som poznala, vďačia im za to, že sa mohli tešiť z bábätka...tak to ma nakoplo, že sme tam nakoniec šli...a áno teším sa potichúčky....som v 9.tt 😉 😉 😉
aj mi ideme zatra na kontrolu, a poton asi vo stvrtok na vyber oocitov ci coto, a potom sa vlozia a cakame! 😉
linn32 mna bolia velmi prsia a mam ich pekne nafúknuté od pondelku idem na PN robím kuchárku a nie je mi v praci moc dobre.v pondelok ideme do heliosu na sono a zacinam brat gonal..
@miselka020 fuha,hned po prvych injekciach..drz sa a daj vediet ako si dopadla v heliose!
Mile mamicky drzim Vam vsetkym palce ja som z Mt je to tam super aj ked som to nepotrebovala
ahoj dievcata, brali ste niektora popri dlhom protokole aj inofolic, moze sa to?dakujem
Baby davaju v Martine v heliose aj to lepidlo pri zavadzani embrii? Viem,ze sa to plati,ale zatial mi nic o tom nehovorili..kamoska si to pri 2.IVF dala a v auguste cakaju babo..tak rozmyslam aj ja nad tým..
co ake lepidlo? ako sa to volá? neviem o om je re? kto vie nech da info!
Ďakujeme

Ja tu mam cez vikend kamosku..myslím, ze to rozriesi moju dilemu,kedy si budem pichat..ak sa ráno zobudi so mnou,budem pichat vecer..ak nie,budem pichat ráno..nechcem ju zatazovat tým,ze idem na umele..pred mesiacom jej dal chlap kopačky po13tich rokoch..skor sa ona bude chciet vykecat z blbeho zážitku a nie pocuvat o tom,ze my sa hybeme dopredu..v nedelu vam dam vediet..hlavne nechcem o tom vela rozmyslat..nic nevymyslim, treba to rozpustit v tych ampulkach, vycecat ihlou a pichnut..a mysliet na nesmrtelnost chrusta🙂