Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ja som o tom " lepidle" počula asi prf 2 rokmi ako o novinke,platilo sa za to,ma to byť špeciálny roztok v ktorom embrio transferuju do maternice ma take vlastnosti ako kultivačná pôda a pomáha uhniezdeniu...myslela som že sa to už použiva bežne...hm?
Dievcata, prva injekcia je v brusku! Myslela som si, ze si to dokazem pichnut sama,ale nedokázala som. Taky strach ma chytil,ze sa mi az ruky triasli..by som neverila,keby mi to niekto hovori..tak prisiel na rad plaaan B, ze mi to pichne priatel. Chvalabohu s tým nemal problém..ale ja som aj tak mala strach a ako isiel s injekciou k mojmu brusku tak som uhybala🙂 humorna situacia, on sa smial, ja nie🙂 uz ked si myslel,ze mi to nepichne a navrhol pohotovost,tak ma nieco osvietilo a podarilo sa. Vobec som necitila,ked mi to pichol! Úplne zbytocne obavy! Trosku to pobolelo potom, ale to sa neda ani povedat ako bolest! Len ze som to cítila..cize mozem povedat pre tie,ktore tato prvá skusenost caka,ze ziaden strach..fakt to nic neni!
A rozhodla som sa na podvečer,kedy si to budem pichat. Budem vediet včas ci nemam zvýšit alebo znizit dávku, nie je to v rannej hektike a hlavne /no to viem az teraz/priatel nebude spat..pretoze som uz rozhodnuta,ze mi to bude pichat on🙂
mi mame meno pur a mna to neboli, ale priatelku najprv nie a teraz uz hej to je asi 4 dni pred koncom.
@chumar007 neboj..boliet to nebude..a ja som tu odvahu nenabrala ani dnes..ale priatel sa smeje,lebo som podrazdenejsia teraz ako inokedy,ze vecer si to užije pri stureni tej ihlicky do mna,ked mu pindam cely den🙂 aj on si nasiel v tom zalubenie..tak si mozem hubovat cely den a on vecer pustí ventilom🙂
@miselka020 ako si dopadla dnes v heliose? A dala si sa vypisat na PN? Ak hej,tak teraz si pekne oddychuj..ide taky pocasim nijaky tyzden, cize domka ti bude najsamlepsie..
Inofolic obsahuje kyselinu listovu /to beriem aj teraz/ a inositol - vraj je to vitamin skupiny B vitaminov..po chemickej stranke sa jedna o nějaký blablabla alkohol - sem s nim..chichi..zajtra kupujem ten inofolic, myslím ze to nemoze uškodit v nijakom protokole..
..a citala som,ze moze posobit antikarcinogenne,cize brání vzniku rakoviny..čím nás teraz krmia, je skor opak,tak bude asi dobre si to nasadit..dalej posobi skludnujuce/presne co potrebujem/,budeme mat po nom pekne vlasy,plet a nechty🙂
Howk, lekarnica linn prehovorila🙂

ahojte...ja som o tom teda nepočula....ani v Heliose mi o tom nič nepovedali....a podarilo sa i bez toho...ale ak to pomáha a neškodí to, tak kľudne sa na to popýtajte...