Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@jalovec jaj ako vám to fajne odsypa..a aj pekne vela vajicok sa podarilo..ako sa citi tvoja zena? Este aj po odbere nieco berie,ci uz nic? A ake mala nálady,ked brala tie druhe injekcie? Ja by som tento tyzden,co ide mala na ne nabehnut..mam trosku respekt!
Idete si dat aj to lepidlo,co sa tu spominalo? Drzim vam paste..nech sa sliepocka alebo kohutik uchyti..
teraz už OK prvé 2 dni po odbere bola ubolená, berie také guločky po 2 do vaginy Utrogestan. a naladu mala ako inokedy ja som si už zvykol. a bruško bolelo tak trocha vraj!
@jalovec dakujem za informacie..ja idem zajtra do heliosu..budem mat1.den cyklu..a zacnem si pichat druhe injekcie..zvazujem ist naPN..zacinaju mi cesty do Martina a spat,stravim len na ceste 3,5hodiny..potom este makat v praci..fakt sa neviem rozhodnut ci ostat doma alebo nie..nepredpokladam, ze by sa to nedalo zvladnut aj pracovat,ale tu ide hlavne o pohodu..
@jonathana1 dakujem aj v to dufam, uvidime buducu stredu ale je to taaaak dalekooooo 🙂
@jalovec my sme od Nitry..pocitala som obe cesty..jedna je cca hodina a tristvrte..
..ja som od dnes tiez na PN..vela som nad tym uvažovala,ale treba mat toto ako prioritu a v kazdom pripade je dobre byt v pohode..cakam na mrsku a potom zacne cestovanie..ale bude to cestovanie v pohode,nepojdem do prace kde viem,ze by ma cakali nejake problemiky na riesenie..
..vy uz cakate len na vklad,vsak? Neviem,odpovedali ste mi,ci davate lepidlo?
Ahojte,
Mám schválené IVF. Dneska som si bola zobrať tabletky a všetky papiere k tomu. Od stredy by som mala začať brať lieky. Chcem sa opýtať ako ste to zvládali celý tento postup.
Ďakujem.
@inava ahoj moja, tak ja mám tiež dlhý protokol, už pichám posledné injekcie a čakám na opu(možno cez víkend) zatiaľ mám 19vajok a celkom sa to dá zvládnuť...bruško ma síce bolí tak ako na mrchu ale iné nejaké nežiadúce účinky neboli, len prvý deň mrchy bol zlý ale to je individuálne...neboj nie je to nič strašné, pichám ešte aj fraxiparín, takže tri inj.denne no čo neurobíme pre malý voňavý uzlíček 😉
@izzie27 ja viem,že to čakanie je dlhé,ale ty to zvladneš,hlavne zamestanaj mysle niečím iným 😉 nejakú dobrú detektívku 😕
@mominko waw,nechcem zakriknut,ale pekny pocet vajicok..a som rada,ze si napisala o mrske,lebo ta moja sa mi pusta 4den..tiez to nie je bohvieco,no to prejde..dufam,ze dnes uz ju dostanem,uz zacinam byt z jej priznakov nervozna..
Preco si pichas troje injekcie? Mala si to rovno v papieroch,ci ti ich pridali neskor?
@jonathana1 tento tyzden som doma, tak mi kolegyna posle knihy.Jednu som precitala za jeden den. A na buduci, ked uz buden testovat pojdem do prace. A ty ako pokracujes? 🙂

@ivka1404 gratulujem k malemu pokladiku je krasna 🙂 linn32@ dneska som bola na sone a krvicke za desat dni idem na odber 🙂