Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@linn32 no na 14dc ti urobia sono a vkadas si ustrogestan . v ten den mas aj pohovor s embriologickou ktora Vám vysvetli ako to bude prebiehat. najlepsie tam ist s partnerom lebo aj on podpisuje papiere. a potom cca 2-3 dni po ovulke ides na vklad. po rozmrazeni je cca taka ista sanca ako pri ET. embriologicka Vás aj upozorni ze ked ti rzmrazia embyo a nebude sa Ok vyvijat ak mate rozmraia vám dalsie 🙂
Vsetko OK lezime doma a nerobime nic, len papame a papame! a vsetko prebehlo OK a budeme vediet viacej 4.6.2013 tak do vtedy len cakame:o)))
@jalovec a kde chodis do centra? Helios martin? Lebo mne koordinatorka dala cennik hned pri prvej navsteve, cize o tom viem.. ked sa vám to podari hned teraz,tak plus alebo minus tie eura,nebudes riesit a centrum ti povie,co s embryom urobi..ak sa vám to nepodari/co spominam uuuuplne ako teoriu,skor sa priklanam k prvej moznosti/,tak stimulacia stoji 300eur,cize toto je lacnejsia varianta..
..teraz kaslite na to, sustredte sa, nech sa pekne embryo zahniezdi 🙂
@jalovec to sa zmrazuje pre moznost ze sa nezadari alebo ked dalsieho superodenca budete chciet. a neboj ak by ste ho pouzili skor ako bude rok tak Vám vratia peniaze aspon to tu pisali baby o dost stranok spat. ale myslim ze skoro nikto nema taky priblem lebo ja aj napriek tomu ze som mala viac zmrazenych uz som jedno pouzila a neuspesne a idem dat vkladat dalsie a je to jednoznacne lacnejsie ako dalsie IVF.
@jalovec a hlavne je to oproti dalsiemu novemu ivf ovela ovela menej skodlive, ako davat do seba opat tie velke davky hormonov na novo 😉 . A ked sa podaru hned na prvy krat, a nebudete chciet to dalsie embrijko tak ho zlikviduju.
Drzim vam palce aby ste na tento prvy krat videli krasne // 🙂 .
Ahojte baby...ja som bola v utorok na vklad....čo myslíte kedy by som mohla testovať? niekomu ukáže už po piatok dni ale poznam baby čo im ukázalo až na 10tý den..to na nervy to čakanie..ale som pozitívne naladená stále sa fazulke prihováram,aby pekne ostala že ju budem milovať a budem najlepšiou maminou
trošku som bola sklamana lebo sme mali 8 oplodnených a len jedno ostalo 😢
Tak dúfam že tam aj ostane 😵

@kyvetka neboj, mame to tak vsetky...🙂 bojime sa ale chceme verit-tak verme a nebojme sa... 🙂