icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

mtb22
22. máj 2013

@kyvetka neboj, mame to tak vsetky...🙂 bojime sa ale chceme verit-tak verme a nebojme sa... 🙂

linn32
23. máj 2013

Od dnes zacinam brat menopur,cize zacina dalsia faza k mojmu dietatku🙂

magica78
23. máj 2013

baby ide niekto teraz na KET?

linn32
23. máj 2013

@magica78 co je toKET? Ked ti davaju nezmrazene embryo? A ET ked ti davaju po zmrazeni a rozmrazeni?

cikyta
23. máj 2013

@linn32 naopak 🙂

magica78
23. máj 2013

@linn32 nie ET je embryotransfer po IVF a KET je po rozmrazeni kryoembryotransfer 🙂

linn32
23. máj 2013

@magica78 🙂 mala chybicka se vloudila..ja som este pred tym vsetkym..ty ides na KET? Kedy? Ako to robia? Cakaju do prostriedku cyklu? Stimuluju ta nejako,aby ti stielka maternice rastla?

linn32
23. máj 2013

@jalovec haloooo,ako sa vam dari? Prebehlo vsetko v poriadku?

linn32
23. máj 2013

@izzie27 ahoj..co je s tebou? Ako sa citis?

magica78
23. máj 2013

@linn32 no na 14dc ti urobia sono a vkadas si ustrogestan . v ten den mas aj pohovor s embriologickou ktora Vám vysvetli ako to bude prebiehat. najlepsie tam ist s partnerom lebo aj on podpisuje papiere. a potom cca 2-3 dni po ovulke ides na vklad. po rozmrazeni je cca taka ista sanca ako pri ET. embriologicka Vás aj upozorni ze ked ti rzmrazia embyo a nebude sa Ok vyvijat ak mate rozmraia vám dalsie 🙂

mtb22
24. máj 2013

@jalovec no co nove? ako sa mate?je vsetko ok?

jalovec
24. máj 2013

Vsetko OK lezime doma a nerobime nic, len papame a papame! a vsetko prebehlo OK a budeme vediet viacej 4.6.2013 tak do vtedy len cakame:o)))

mtb22
24. máj 2013

@jalovec jaaaj tak fajne, drzim palce🙂

jalovec
24. máj 2013

no uvidíme ci mi udrzime vajko:o)))

linn32
24. máj 2013

@jalovec tak nech sa to vydari..mne vtedy niekedy budu robit odber vajok🙂

izzie27
25. máj 2013

@linn32 ahoj vcera som bola uz v praci a potom na koncerte, tak som tu nebola. Zatial sa mam fajn, nic nepocitujem a uz ma to laka na testovanie 😎 ale este vydrzim. Testovat oficialne by som mala v stredu.

simkas
25. máj 2013

ahojte, mate niekto skusenosti s kratkym protokolom v Heliose?

linn32
25. máj 2013

@izzie27 vydrz..netestuj..len ta to zmatie! Držím paste nech to vyjde..

linn32
25. máj 2013

@simkas ja nie, mam dlhy protokol..ty mas kratky? Co tam je?

jalovec
26. máj 2013

@linn32 mi sme mali 7 vajok stoho 5ÓK a 1no sme si dali do chládku zamraziť! a aj to nas prakvapilo ze to mrazenie sa dáva cena na mesiac 9€ ale automaticky bez info nám to dali do konca roka! 70€ len som zvedavý co bude ak sa to teraz podarí a mi to vajko nebudeme chcieť!???

linn32
26. máj 2013

@jalovec a kde chodis do centra? Helios martin? Lebo mne koordinatorka dala cennik hned pri prvej navsteve, cize o tom viem.. ked sa vám to podari hned teraz,tak plus alebo minus tie eura,nebudes riesit a centrum ti povie,co s embryom urobi..ak sa vám to nepodari/co spominam uuuuplne ako teoriu,skor sa priklanam k prvej moznosti/,tak stimulacia stoji 300eur,cize toto je lacnejsia varianta..

..teraz kaslite na to, sustredte sa, nech sa pekne embryo zahniezdi 🙂

magica78
26. máj 2013

@jalovec to sa zmrazuje pre moznost ze sa nezadari alebo ked dalsieho superodenca budete chciet. a neboj ak by ste ho pouzili skor ako bude rok tak Vám vratia peniaze aspon to tu pisali baby o dost stranok spat. ale myslim ze skoro nikto nema taky priblem lebo ja aj napriek tomu ze som mala viac zmrazenych uz som jedno pouzila a neuspesne a idem dat vkladat dalsie a je to jednoznacne lacnejsie ako dalsie IVF.

zuzu1108
26. máj 2013

@jalovec a hlavne je to oproti dalsiemu novemu ivf ovela ovela menej skodlive, ako davat do seba opat tie velke davky hormonov na novo 😉 . A ked sa podaru hned na prvy krat, a nebudete chciet to dalsie embrijko tak ho zlikviduju.
Drzim vam palce aby ste na tento prvy krat videli krasne // 🙂 .

magica78
26. máj 2013

@zuzu1108 presne ako pises opakovane IVF je zdravotne riziko pre zenu. chlap to ma jednoduche da spermosky a pre neho to ,, konci ,,

janitta
Autor odpoveď zmazal
linn32
26. máj 2013

@janitta ahoj, vitaj..kolko musis pockat do vkladu? A kedy a ako sa ti OHSS zacal prejavovat,aku si mala stimulaciu /ja diphereline a menopur/?

..ale pekne sa vám zadarilo zmrazit! Gratulujem..aj to krok velky vpred!

janitta
Autor odpoveď zmazal
linn32
26. máj 2013

@janitta zaujimave..som myslela,ze sa to moze vyskytnut len pocas stimulacie..myslis,ze si sa tomu mohla nejako vyhnut? Pila si dostatocne vela vodicky? Hlavne,ze to mas za sebou..kedy chces ist na KET, hned jun🙂 ?
Ja stimulujem..este asi 10dni mi ostava do odberu vajicok..

ludkaol
26. máj 2013

Ahojte baby...ja som bola v utorok na vklad....čo myslíte kedy by som mohla testovať? niekomu ukáže už po piatok dni ale poznam baby čo im ukázalo až na 10tý den..to na nervy to čakanie..ale som pozitívne naladená stále sa fazulke prihováram,aby pekne ostala že ju budem milovať a budem najlepšiou maminou
trošku som bola sklamana lebo sme mali 8 oplodnených a len jedno ostalo 😢
Tak dúfam že tam aj ostane 😵

janitta
Autor odpoveď zmazal