icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ludkaol
28. máj 2013

@zuzu1108 Robila som ale nič ani duch..najprv som ho videla ale to asi preto že som ho vidieť chcela ale potom jak som kukala tak som kukala tak nič..akurát mam bolesti akoby som mala dostať menzes.
zajtra netestujem nechám tak ...nechám to na piatok a uvidíme

zuzu1108
29. máj 2013

@ludkaol naozaj nechaj tak, netestuj. Aj tak to je este skoro. Malo by sa na 12ty den testovat. Teda mne tak v Heliose povedal dr. A myslis ze to musia byt bolesti na ms? A ked vyschol test nie je tam nic vidiet? Vies kolkym babam tu vysiel test negativny aj na 10 ty den a uz oplakali ze je to stratene a krvicka potvrdila tehu 🙂 .

ludkaol
29. máj 2013

@zuzu1108 dnes som nerobila...nechám to na piatok 😉 dnes je v podstate 8 den...takže ešte stále šanca je lebo hcg stupa každému ináč

zuzu1108
29. máj 2013

@ludkaol ved presne. Naozaj kocka odtialto nemaa nic a uz to skoro vzdala ale na krv este isla a je tehu. Uplne na zaciatku ale je 🙂 . A mate este mrazacikov?

ludkaol
29. máj 2013

@zuzu1108 nemáme nič ani jedneho...len to jedno čo vložili

linn32
29. máj 2013

@ludkaol ja si tiez myslím,ze sa zbytocne takto stresujes..je to este prilis skoro..vydrz,ved sa hovori, ze trpezlivost ruze prinasa 🙂 tak sa nestresuj, relaxuj a mysli na fazulku v brusku🙂

linn32
29. máj 2013

Baby mam otazky: picham si diphereline a menopur. Po zacati pichania menopuru ma miesto vpichu pobolieva ako keby modrinku som tam mala,ale nemam..a bolia ma vajecniky a brusko akoby som mala nafuknute,stvrdnute..da sa mi stiahnut brusko v pohode..nemali ste nieco podobne? Inak zatial ostatne je vsetko v poriadku..

magica78
29. máj 2013

@linn32 rastu ti foliky 🙂 ja som chodila dokonaca na kontrolu v gatiach na gumu lebo som normalne rifle alebo klasicke nohavice ani nezapla 🙂 treba vela pit a bielkoviny . pred oberom este 4 dni som jazdila doma pred TV na bike ale potom som uz nevladla ani zit 😀 ale ten odber a ta uspavacka to bolo nadhera ,a tym ze som mal vela vajicok tak som po odbere mala 5 dni solu medrol injekcie do svalu kvoli zmenseniu rizika OHSS

mtb22
29. máj 2013

@jagajaga tak co nove ti povedali v martine, si tehu?

jagajaga
29. máj 2013

@mtb22 áno potvrdilo sa to na sone aj na krvičke. Hovorili, že tak toto je zázrak keď videl moje vaječníky. Napísal mi duphaston na udržanie a ešte mám prísť o 12dní na potvrdenie srdiečka. Vie to len moja mamina a tu na koníkovi som to písala a ešte samozrejme mm ale inak končím, už nikomu ani muk. Bojím sa už som raz potratila pred 5 rokmi ani to srdiečko sa nepotvrdilo , bolo to veľmi ťažké. Držím palčeky všetkým

mtb22
29. máj 2013

@jagajaga fuha, tak to gratulujem!!!drz sa!

saffi
29. máj 2013

ahojte, mozem sa k vam pridat? dnes som bola uz po niekolky krat u mojej gyndosky a uz ma posuva do CARu. Takze smer Martin to isti 🙂

mtb22
29. máj 2013

@saffi tak vitaj v klube...🙂 tak daj o sebe nejake infosky nech sme v obraze...

saffi
29. máj 2013

ze dik 🙂. takze do obrazu, ja bez ovulacie, vysledky z hormonalneho profilu boli ok. priatelov spg diagnoza oligoastenoteratozoospermia stredne tazkeho stupna. dokina mi povodne chcela odsledovat folikuliky, a ze mi pichne pregnyl, ale ked dnes videla priatelove vysledky, tak ma rovno poslala do car-u s tym, ze mi rovno odporuca IVF, lebo ze by sme vsetkymi inymi sposobmi len stracali cas, peniaze a nervy... o 3 tyzdne ideme na dovolenku, tak nas chcem objednat na nejaky termin hned ked sa vratime

mtb22
29. máj 2013

@saffi nooo, tak na dovolenke sa este moze zadarit...🙂 ale pre istotu si dohodnite termin cim skor. chcete ist do heliosu ci do iscare? a odkial ste? kolko uz skusate? a vekovo?

magica78
29. máj 2013

@saffi ahoj 🙂 skus priatelovi ,,naordinovat,, vitamin E a tribulus a mozno sa ja klasicky poradari pocas dofci 😎

magica78
29. máj 2013

@mtb22 toto je tema pre baby z heliku ako uz napoveda nazov temy 🙂

saffi
29. máj 2013

@mtb22 tak tak, ideme do heliku 🙂. uz sme skusali vselico, koenzym q10, zinok, macu... momentalne je na profertile, ale zlepsenie ani o kusok ☹. sme od Trencina, ja 29, on 40. budem tam volat, dohodnem termin hned ked sa vratime. takze ideme bojovat 🙂

saffi
29. máj 2013

@magica78 keby sa podarilo "same", tak to by som sa vobec nenahnevala, ale ruzovo to nevyzera, zial ☹. ale tak uzijeme si dovolenku a ideme na to 🙂

magica78
29. máj 2013

@saffi mi sme mali profertil a tiez nic a v CArE nam odporucali tieto doplnky tak bolo to trosku lepsie ako na zaciatku aspon boli kvalitnejsie pri IVF

saffi
29. máj 2013

@magica78 nam vobec nic. som ho napchavala vitaminmi a na kontrolnom spg ziadna zmena

magica78
29. máj 2013

@saffi no su tu kocky ktore absolvovali IVF a nic a nakoniec sa im zadrilo klasicky 🙂 netreba vesat hlavu a uzi si dofcu

saffi
29. máj 2013

@magica78 to ano, ved uvidime, ja sa tohto celeho tak trochu (poriadne 😝 ) desim. vedela som o tejto "hrozbe" uz davnejsie, ale stale som to brala ako najposlednejsiu variantu a dufala, ze sa to podari aj bez vacsieho zasahu lekarov. a hold...

linn32
29. máj 2013

@magica78 ja tych folikul nemam az tak vela..teba to muselo boliet ovela viac..ale nie je to az tak zle,pokial si mi napisala,ze je to v poho..skor troska strachu som mala..aj ked mi hovorili,ze takto sa mozem cítit..no teraz som uz kludnejsia 🙂

magica78
29. máj 2013

@saffi neboj nie si v tom sama 🙂 je nas vela ved ked prides rano na krv a sono tak uvidis kolko parov a mladuckych tam chodi . a potom ked si precitas tu kolko zas pribulo tehu a potvrdili im aj srdiecko tak hned sa lepsie bojuje 😉 a tiez mas urcite partnera ktorý nie je jesitny a bude ti na blizsku. lebo povedzme si rovno ze niekotrí chlapi maju problem ist uz len na smermiogram . pritom my musime ,,roztahovat nohy kazdu chvilu,, 😀 pichat injecie pocas pripravy a potom to donosit a porod 🙂

mtb22
29. máj 2013

@magica78 no a? ja chodim do iscare a zatial tu okrem teba s tymto problem nikto nemal. ide tu predsa o vymenu pocitov a skusenosti a pod.

magica78
29. máj 2013

@linn32 a koko mas do odberu ?

magica78
29. máj 2013

@mtb22 preco utocis nechapem ? ved to je kazdeho vec kde chodi si myslim . a mate tam super dr Gatovu. ale vsade to inak chodi a su ine postupy preto baby z BA ktore chodia na inu kliniku nechodia do tejto temy ako mi do ich lebo to nevieme porovnat a im pomoct

saffi
29. máj 2013

@mtb22, @magica78 a co vy? ako na tom ste, odkial ste, kolko mate rokov?

linn32
29. máj 2013

@magica78 zatial si 7 dni picham menopur,neviem kedy pojdem na odber..zatial mi nepovedali..zajtra idem do Martina,mam pohovor aj s embryologickou..na kolky den po zacati pichania menopuru sa robi odber? Ja si myslím,ze to bude nejako zaciatkom buduceho týždna..