Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@saffi my sa snažíme 3 roky..najskor sme si mysleli,ze je vina vo mne..mala som myomiky..vyoperovali mi ich pred 2rokmi..a od tedy nic..najskor sme chodili do iscare bratislava-nespravne centrum..partnerovi nezistili zlu morfologiu spermií..ani mu to nezistovali..mne zistovali len minimum veci a nejdem opisovat ako nam robili IUI..brekeke..keby vieme,ze moj partner nemá dobre spermie,nesnazili by sme sa rok po mojej operacii uplne zbytocne..mne zacali rast znova myomiky,tak to riesime teraz čím skor,cize cez IVF..martin helios zatial bola vyborna volba..su tam odbornici, maju v tom procese poriadok,vedia skvele ukludnit a podporit..velmi som s nimi spokojna..
@linn32 v BA? to vazne? fuuuha. ja som zvazovala BA, lebo BA poznam, zila som tam niekolko rokov, ale dokina mi odporucila radsej helios v Martine. tak som si dala poradit 🙂. my sa snazime rok tak oficialne a predtym sme dva roky boli bez ochrany. a nist. tak sme to uz zacali riesit a dospeli sme do tohto stadia, ze potrebujeme pomoc
@linn32 tak to ti verim, tiez by som mu to hned vytmavila 😝. som ale zvedava na priatelove vysledky, co mu budu robit, toto ma vysledky len od urologa. a co som pocula, tak to byva len taky ciastocny spg, castokrat vraj byva v centre vysledok este horsi, kedze tam robia podrobnejsie testy
Aktivia je dost velký humus, a nic v nej nieje zazracne!
V utorok ideme na krv po vlození a nevieme na kolku hodinu sa máme dostavit?
Viete poradit? a ci pojdeme aj na sono a ci to budeme vediet hnet alebo nám zavolaju?

@magica78 ten moj je v tomto v pohode, nastastie. chcem nechcem, nemam na vyber, ked chceme babato. len ja nie som zvyknuta na taketo veci. nikdy som nemala gynekologycke problemy, ziadne mykozy, zapaly ani nic podobne (okrem nedavnej bartolinky). nie som zvyknuta okrem preventivok na to, ze da mi tam dole stale niekto "sprta" 😝