Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahoj.Tak nam Krajcovic v Martine povedal ze je prekvapeny ze este stale niesom tehotna a ze vysledky neboly az take zle.Poslal nas do Spiska NovaVes na geneticke vasetrenie nas oboch a potom sa uvidi ze co a ako,aby som zbytocne ńesla od znova ak tam bude problem.Tiez budem brat menopur co este neviem co to je a injek.ma tentoraz budu stat menej.Ja totiz este doma nejake mam a dalsie budu sta okolo200 eur.Predtym som platila 800 eur,ale co neurobim.Drzte nam palce aby tam nebol problem lebo neviem co potom.Pekny den vsetkym snazilkam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte babulky..tak ja mam 12peknych vajicok a este su tam nejaké male..cakam na telefonat a mozno buduci tyzden v utorok/stredu bude odber..poviem vám,ze mala som pocit,ze sa nieco deje,lebo vajecniky ma zacali pobolievat a brucho akoby tvrdnut..v pondelok to nebola velka slava,tak som sa uz aj obávala..
Inak pytala som sa aj na to lepidlo..v heliose to nedavaju..vysvetlenie proste,co sa ujme,ujme sa..co nie,nie je to embryo,ktore by sa malo ujat..schvalujem!
@magica78 a to asi ešte nevieš, že akým humorom "prekvitá".... hlavne, keď je pozitívne hcg a ideš tam už len na kontrolné sona...on už "prehodil" na srandu u mňa aj to, keď býva žene zle od žalúdka...proste tie prvé tehotenské príznaky....je naozaj super...takých lekárov, ako je on, je málo...ale príjemné sú aj teho kolegyne...nemôžem povedať ani na ne krivého slova...Dr. Starovecká bola pri mne pri odbere vajíčok, a Dr. Krajkovič pri ET...u Culbovej som bola len na sone, ale je veľmi milá...
@angie2601 no ja som si s nim posrandovala aj ked mi bolo na figu a robil mi sono aj po MMT ked som tam isla. no ja chodim vysmiata ako slniecko na hnoji ale na neho nemam. teraz co som mala skusku tak som sa pred nou tak rehotala ze si myleli ci som si nieco nesupla 😀 oni su tam super az na jednu sestricku ona sa ani neusmeje tusim ze podla foto je to hlavna sestra.
@magica78 máš na mysli takú krátkovlasú? Ak áno, tak tiež na ňu nemám dobré spomienky, ale už som na to aj zabudla...On musí vydávať zo seba dobrú náladu a energiu...už len preto, aby aj tie páry "navodil" k tomu, že u nich im to vyjde...a myslím, že to nerobí preto, že "musí," ale preto, lebo "chce"...určite ho to teší, keď vyjdu odtiaľ šťastné páry....bola som v CAR v BA, ale tam neboli až takí milí, ako tu v Heliose...
@angie2601 ano kratkovlasa aj teraz na novej stranke heliku ma fotku. no ON je taky to mi potvdili aj ludia co ho poznaju este skor ako robil v HEliku. ja som pocula ze ake to je v BA od jednej kocky co som jej darovala GONAL ktorý som mala nacaty. aj som jej potom ,,nadala,, ze ked uz isla n 4 IVF ze preco teda nesla inde v SK alebo ma kusok BRNO. no tu su bozsky v HEliku
Ono je pravda, že v BA, čo ja viem, tak sú 2 CAR...ja konkrétne som bola v Gin-fiv. Tak to som aj ja prekvapená, prečo nevyskúšala iné centrá....ja som už nechcela ísť do BA...premýšľala som len nad Helikom...🙂 A keď som sa dala po prvom neúspechu psychicky dokopy, tak sme tam šli...ale ak by sme neboli úspešní ani v MT, tak tu by som to asi ešte raz predsa len skúsila...už len kvôli tomu prístupu...

dievcata, ako financne nakladne su tieto "davocky", ktore ma cakaju?