icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

magica78
30. máj 2013

@angie2601 presne moja rec aj ked jedno je pre strach ako sa hovori ale bude zdrave to je zaklad

ludkaol
30. máj 2013

Ahojte...tak 9tý den po vklade...začala som špiniť,okamžite mi nasadili prvu dávku dufastonu 4 tablety naraz a diazepam,lahnuť nohy hore a ležať ležať ležať 😖 ...To site sa mi stalo pri prvom ale ten sa podaril spontanne ale tiež som začala krvacať a hned dufaston a lahnuť...a dobojoval...ale toto je asi iné...no uvidíme čo z toho bude zatial som posluchla,od obeda ležím a driemem nohy hore,už aj bolesti trošku prešli

magica78
30. máj 2013

@ludkaol no len pekne oddychuj nech zvysis statistiku v Heliku a nam dodas nadej 😉

vanushka
30. máj 2013

Na co beru krv pri vstupnom pohovore ? Na hormony ? 😒

linn32
30. máj 2013

@ludkaol to chce klud..nozicky hore,hlava cista,nic neriesit,len sa citit spokojne a v pokoji oddychovat..

jagajaga
30. máj 2013

@vanushka mne vysvetlili, že s tých výsledkoch zistia kapacitu vaječníkov

vanushka
30. máj 2013

@jagajaga dakujem za odpoved ! Manzela nemusim brat prvy krat, co ? Spermiogram mame urobeny

ludkaol
30. máj 2013

@magica78
@linn32 dakujem za povzbudive slova..ležím v kuse nohy hore,večer mam zapiť tri utrogestany a diazepam ale som strašne oťapena..nekrvácam ako pri menzese také ružové ale len ked cikám,ináč len špinenie...aj ked test negatívny,len mi prišla do toho choroba som dosť prechladená a bolí ma hrdlo len nevládzem ani zakašľať čo ma tak zo spodu všetko bolí,ale dá sa vydržať.A pijem malinový čaj z lekaárne to mi dal kamarat farmaceut že mam piť ked špiním

linn32
30. máj 2013

@ludkaol jaaaaj babulka..si to teda odtrpis..diazepan ma trosku prekvapuje,ale asi chcu,aby si bola v klude..drzim paste..

ludkaol
30. máj 2013

@linn32 hej preto ten diazepam,lebo ja som strašne precitlivena a len by som plakala že to mi neublíži a konec koncov ukludni aj mna aj maternicu

janitta
Autor odpoveď zmazal
janitta
Autor odpoveď zmazal
janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
30. máj 2013

@vanushka na konzultaciu je dobre brat aj manzela lebo sa tam pytaju aj na rodinnu anamnezu a robia krvicku aj ci nema protilatky,...

magica78
30. máj 2013

@ludkaol no pekne oddychuj a liec sa 🙂 zobrala si to z dobreho konca 😉

magica78
30. máj 2013

@vanushka ci ty nemas protilatky a urcite aj spermiogram budu chcet robit lebo poistovna si vyzaduje viac ako 1x urobeny. a ten ,,problem,, je celeho paru a muz podpisuje aj nejake papiere 😉

mtb22
30. máj 2013

aaaaaaa prva injekcia zvladnuta-este teraz sa mi klepu ruky ako alkoholikovi-fuh to bola fuska 🙂 🙂 🙂

linn32
30. máj 2013

@janitta ty si dnes druhy krat injekciovala,cooo? 🙂 ja este asi 3 davky..inak da sa to,ale smutit za tym nebudem🙂

linn32
30. máj 2013

@mtb22 zvládla si to sama??? Klobuk dole,si hrdinka.. mne sa tiez klepali ruky,co opakujes🙂🙂 🙂

mtb22
30. máj 2013

@linn32 jaaj, dufam, ze zajtra to uz bude lepsie a potom kazdym dnom jednoduhsie a jednoduhsie...ty tie tri davky uz zvladnes lavou zadnou 😉

vanushka
30. máj 2013

Pouzivaju v Heliose kratky ci dlhy protokol ?

magica78
30. máj 2013

@vanushka aj aj 🙂

linn32
30. máj 2013

@vanushka ja mam dlhy..ale asi aj krátký pouzivaju..

linn32
30. máj 2013

@mtb22 jasne,ze to bude lahsie a lahsie..mas moj obdiv..a uz mas prvu metu za sebou..teraz vyckat mrsku a začne dalsie obdobie..len bohuzial si ochudobnena o sympataka doktora🙂

janitta
Autor odpoveď zmazal
janitta
Autor odpoveď zmazal
mtb22
30. máj 2013

@linn32 no toho sa aj obavam, ci pride tak ako ma-dufam ze sa to neskomplikuje, vela dievcat pisalo, ze im meskala mrska... dufam, ze do 32. dna napokon dorazi...

linn32
30. máj 2013

@janitta urcite si to tu pisala,ale niekedy sa mi to zlieva,kto ide do Martina, berie tabletky,picha,ET,KET,caka na výsledky atd. Aaaaaale dobre je z toho jedno,ze viem,ze nie som v tom len sama🙂 prajem vsetkym dobru noc......

janitta
Autor odpoveď zmazal
mtb22
30. máj 2013

@janitta aha, tak to nebude az taka katastrofa ak aj trosku pomeska-tak to som hned pokojnejsia-dik za povzbudenie 😉