Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte...tak 9tý den po vklade...začala som špiniť,okamžite mi nasadili prvu dávku dufastonu 4 tablety naraz a diazepam,lahnuť nohy hore a ležať ležať ležať 😖 ...To site sa mi stalo pri prvom ale ten sa podaril spontanne ale tiež som začala krvacať a hned dufaston a lahnuť...a dobojoval...ale toto je asi iné...no uvidíme čo z toho bude zatial som posluchla,od obeda ležím a driemem nohy hore,už aj bolesti trošku prešli
@magica78
@linn32 dakujem za povzbudive slova..ležím v kuse nohy hore,večer mam zapiť tri utrogestany a diazepam ale som strašne oťapena..nekrvácam ako pri menzese také ružové ale len ked cikám,ináč len špinenie...aj ked test negatívny,len mi prišla do toho choroba som dosť prechladená a bolí ma hrdlo len nevládzem ani zakašľať čo ma tak zo spodu všetko bolí,ale dá sa vydržať.A pijem malinový čaj z lekaárne to mi dal kamarat farmaceut že mam piť ked špiním
aaaaaaa prva injekcia zvladnuta-este teraz sa mi klepu ruky ako alkoholikovi-fuh to bola fuska 🙂 🙂 🙂

@angie2601 presne moja rec aj ked jedno je pre strach ako sa hovori ale bude zdrave to je zaklad