Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@vanushka tiež doporučujem, aby šiel na prvý pohovor aj manžel...ak máš výsledky spermiogramu, môžeš ich zobrať a ak sa im nebudú zdať, môžu si urobiť samy....Krv sa berie okrem hormónov aj preto, aby sa zistilo, v akom štádiu je žena a napr. u mňa podľa výsledkov, ale aj výsledkov spermiogramu doporučili, ako budeme ďalej postupovať...Či bude IVF, alebo len IUI a tak...no a potom už si to presne nepamätám, ale myslím, že vlastne na základe tých výsledkov potom navrhujú aj liečbu...a aký bude protokol...väčšinou dávajú dlhý...
@ludkaol to, že špiníš ešte neznamená, že nemusíš byť tehotná...dokonca aj keby si krvácala...takže želám veľa šťastia....nech sa Vám to podarí...nech zvýšiš štatistiku aj ty... 😉 ale hlavne pre Tvoje šťastie...po tom všetkom, čo si vytrpíme, si zaslúžime mať šťastný koniec.... 🙂 🙂
dievcata po prvej injekcii trochu spinim ☹ , nemate stym niektora skusenost, ci je to ok alebo naopak nieco velmi zle? este trocha pockam a ak to neprestane zavolam do centra. dnes by sme mali ist na par dni do zahranicia troski vypnut, tak dufam, ze bude vsetko ok. a dakujem vopred za rady 🙂
ja mam napriklad kratky protokol, od vcera picham inj. Teda lepsie povedane picha mi ich partner, ja sa nedonutim pichnut si ihlu do koze. Uz sa mi aj smial,ze by zo mna narkoman byt nemohol 🙂
@certisko13 aj ja picham od vcera a presne sme sa vecer smiali, ze drogy brat nikdy nebudem-nevedela by som si pichnut 😀
@mtb22 tak ja by som teoreticky zvladla vsetko na 1,ale prakticky to nedam,nemam na to gule ublizit sama sebe. Nemozem sa ani pozerat, lebo by moja ruka vzdy automaticky vystrelila a zastavila pachatela 🙂
ahojte dzifcence 🙂. mozno sa blbo opytam, ale co znamena ten dlhy a kratky protokol. nechce sa mi to hladat 😝
viem, že mi všetko vysvetlia, to ma len tak zaujalo. ja sa vas nechcem moc vypytovat, nechcem sa stresovat viac, ako uz vystresovana som, ale toto mi nedalo 😝. toto cele ale zacne az to poistovna schvali, ze?
@saffi ja mam kratky protokol a prebieha to takto: 1. Den menstruacie si picham jednu inj. A od druheho dna si picham dve. Kazdy treti den kontrolna krv a sono, cca 14dni. Zavisi podla kontrol. Potom odber vajicok v narkoze..... A potom je to rovnake ako pri dlhom...
@certisko13 dakujem za odpoved. tie kontrolne sona a odber krvi moze robit aj obvodny gynekolog?
@saffi aj ja som sa na to pytala a bolo mi povedane,ze si tie vysetrenia budu robit oni tam. Tak oni si potrebuju zhodnotit ako vyzeraju vajecniky a pripadne upravit davkovanie injekcii
Ahojte..tak jak ležím tak ležím stále krvácam viac už nešpinim už je to krv...červená..nie ako pri menštruácii lebo mam až take hrudky ale podla mna je to tým že beriem utrogestan,do pondelka mam ležať a potom krv a Sono,a ešte mam aj zapla priedušiek...už prestavam veriť neverím že sa mi fazuľka pri takom krvacani udrží tlačí sa von ja to cítim mam bolesti 😔

@mtb22 aj ked nepride,32.den by si mala ist do centra..aj tak uz budeš nastavena na horminiky,podla krvicky ti povedia,kedy a kolko pichat tie druhé injekcie..zatial sa ničím nezatazuj a uzivaj si vyslnie prvej zvladnutej injekcie..bud na seba hrdá..pravom!