Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@certisko13 ved toto, ze co ine nam ostava... a to ranne vstavanie.. nooo ja som spachtos velky, to bude pre mna tiez velky problem 😕 😝
@ludkaol aka je teraz dobra rada neviem.Prvy krat som krvacala na 10 den,druhy pokus 16 asi den,treti pokus som sa necistila,nekrvaca,a zasa nic.Teraz sme boly na pohovor a ideme na geneticke tesy do Spisska Nova Ves.tak uvidime co a ako.Krajcovic prekvapeny ze testy nemam az take zle a neotehotnela som tak preto ideme tam,aby som zbytocne nezacala od znova.No ale po citani tejto stranky niesom v tom sama,tak tiez v kutiku duse verim ze raz aj my budeme mat drobceka,len skoda ze uz moj Ocko sa toho nedozije,27.5 nas nahle opusitil tak verim ze my aj z mamkou poslu vytuzene babo.tak hlavu hore ideme bojovat dalej.Obdivujem vsetky baby co uz maju viac pokusou za sebou ako ja.pekny den 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anna155 Tak držím palce...u mna je to už stratene celý čas krvacam a dnes už masívne nestíham vložky meniť ani test sa mi nedá urobiť lebo to moč sama krv,už mi aj prsia povolilo vobec ma nebolia a tak isto aj brucho sa mi akoby stiahlo... 😔 Nás ocko opustil tradicky pred 8rokmi..a stále s tým nie som zmierena a tiež ho prosím aby mi poslal anjelika a verím že ked príde správny čas pošle 🙂 ..len prejsť cez tie sklamania a bolesti to zanecha jazvu na duši..ale ako sa hovorí čo ťa nezabuje to ťa posilní
@linn32 dakujem za podporu,Viem ze tu sa rieci nieco ine a ja sa tu stazujem.Pockame na tie testy a nam preplatia este dva krat tak to chcem skusit,myslym ze je tu ete nieco viac ako Lekar.Ta mala dusicka si vybera rodicou,a ak uz chce prist k nam nesmie bit smutna ale je to este vsetko cerstve. ☹ 😒 ☹ ☹ ☹ moj ockoc prave ze nemal nehodu bol uplne zdravy a jeden infarkt ho polozil,co uz ako vravia moje segry ktore tiez nejako nechapu a niele oni ale cela rodina
Babule,zajtra idem na odber vajicok..je to tu..dalsi krok..snazim sa na to moc nemysliet ako pred pichanim prvej injekcie,ale furt mi mysel bezi na plne obratky..ako to pojde, bude to boliet, kolko ich bude, začnu sa delit, budem po tom v pohode....? Dohovaram im,nech sa pekne spravaju.. 🙂 ach keby viem vypnut mysel..ako ste ten den zvladali vy?
@linn32 ahoj super 🙂 no neboj prides urobia ti sono a pojdes sa prezliest a pojdes pojdes do izby kde ti suppnu naladovecku a potom odber a o par minut si hore 🙂 ta uspavacka je super clovek po nej sa citi taky super ze aj Michal jackson ju maval 😀 nezabudni biele ponosticky, papucky, vlozku 😉 drzim palce
@magica78 do coho sa budem prezliekat? Mam si nieco nabalit,nocnu kosielku? 🙂 🙂 🙂 Biele ponožky mam,idem nabalit este papucky a este sa chcem spytat na vložku..to myslia normalnu,lepiacu s kridelkami? Az sa smejem na tom,ze to takto riesim,ale pomoze mi to zajtra byt v pohode..vdaka
Preco inak biele musia byt tie ponozky?
@linn32 no ja som ich tiez kupovala na poslednu chvilu, preprala aby som sa nevyhadzala ledva sa stihli ususit 😀 nebolelo skor mi bolo tak trosku KO lebo ja trosku horsie znasam uspavacky, a jedla som az poobede piskoty a caj. oddychovala som mm chodil okolo mna ako keby som bola princezna . lezkala som pred TV a kukala dvd. medzi tym hyckanim som volala s malou ritkou na embriologiu ako sa dari nasim bublinkam.
@magica78 dakujem..jaj,dalsia etapa je predo mnou..potom este jedna,dvojtyzdnova a dufam v uspesne finále 🙂 krok po kroku..den za dnom..hodina po hodine..a potom krasny ruzovy balíček v naruci.. /trochu motivacie nezaskodi/ 🙂 Vsetkym nám to prajem a vsetky,co si to praju,nech kliknu na like 😀

@saffi
este nie,ale budem. Co ine mi ostava. Ale zas sak to bude 4-5x to neni tak strasne. Len to skore ranne vstavanie ma desi...och