icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

magica78
3. jún 2013

@linn32 no tie dva tyzdne su horsie ako injekcie 😀 a potom este donosit . a kolko ides vkladat?
@janitta ja co poznam baby tak zatial kazdy isla na sono 🙂

linn32
3. jún 2013

@magica78 asi jedno dame vlozit..helios je dost za to,aby sa jedno embyo vkladalo a nás to potesilo,lebo nas odbremenili od uvah,výmeny nazorov s partnerom-v tomto nie sme moc jednotni🙂 ..ale vklad bude az o mesiac asi..chceme PGD,cize genetiku..tak musime pockat na výsledky..

magica78
3. jún 2013

@linn32 aha jasne 🙂 no jasne ved mnohi zabudaju na to ze aj to jedno sa moze rozdvojit 😉 a nie kazda nemocnica ma super vybavene novoroddenecke oddelenie aj ked porodnica je super

janitta
3. jún 2013

@magica78 tak ja neviem, prečo ja som nebola na tom sone 😒 , ale hlavne ze bolo dost vajíčok 🙂 🙂 🙂

magica78
3. jún 2013

@janitta jasne 🙂 a kto ti robil odber?

linn32
3. jún 2013

@magica78 tak ale s rozdvojenim jedneho na dve nic neurobime..budeme sa tesit,ze uz cakame..nech uz to je!

Babule nejako som sa zamyslela..kolko rozhodnuti sme uz museli urobit,kolko sme zvladli komunikacii s partnerom-lebo toto ma byt nas spolocny ciel,zmierili sme sa s injekciami do bruska,cestovanim,kontrolami,presli sme cez ocakavania kolko vajok sa nám vyvija,obavami pred ohss,odberom vajok,informaciu kolko vajok je OK,zapamatali sme si,kedy mame volat a informovat sa na nase embyjka,vzdy to je urcite sprevadzane motylikmi v bruchu/obavy/,vklad embryjka a najtazsie obdobie su finalne dva tyzdne? Kedy uz len cakame? Nie je to pozoruhodne? Uz len ze prideme do toho dvojtyzdnoveho finale so zdravým rozumom je zazrak..asi nic v zivote nie je viac chcene ako ten ruzovy uzlicek..ženy dokazu zan vsetko..

magica78
3. jún 2013

@linn32 veru ja by som brala aj jednovajecne dvojky 🙂
no musim aj niektorých muzov zastat co vsetko pre nas robia 😉 lebo nie kazda mala jednoduchy predvoj IVF s partnerom

janitta
Autor odpoveď zmazal
janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
3. jún 2013

@janitta mohla si mu povedat on by ti ho urobil 😉 on je super ale aj Culbova. drim palce nech to dobre dopadne

janitta
Autor odpoveď zmazal
janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
3. jún 2013

@janitta no mm nemal problem s tym a hned aj kukal na PC co a ako 🙂 ja som mala na beh potom plac po neuspechu ... no ja uz na dlsie IVF nepojdem aj keby nemalo byt ket uspesne , nie je to ziadna sranda a u nas v rodine je nabeh na rakovinu. ALE teraz to uz dobre dopadne ja tomu verim ,uz setrim na kocik lebo iba to mi bude treba 🙂

magica78
3. jún 2013

@janitta to je taka mlada dr. ona predtym robila v iscare je velmi prijemna. no ak bude mat sluzbu tak si myslim ze nebude problem 😉

janitta
Autor odpoveď zmazal
janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
3. jún 2013

@janitta joj to nie ved to by nevydrzal robit 365 dni v roku , musi mat aj on volno na oddych aj tak sa cudujem ako to vsetko zvlada este aj telefony v pripade potreby non stop

janitta
Autor odpoveď zmazal
izzie27
3. jún 2013

@linn32 drzim palce, neboj zajtra vsetko dobre dopadne a zachvilku budu tvoje bublinky u teba schovane 🙂

linn32
3. jún 2013

@izzie27 verim,verim..zajtra dam vediet ako to dopadlo..

izzie27
3. jún 2013

@linn32 urcite dobre.Budem na Teba mysliet. 😉

magica78
3. jún 2013

@janitta neviem ci urcite je aj kazdy den lebo ked som mala KET ja tak tam nebol tusim mal prednasku alebo seminar .

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
3. jún 2013

@janitta no este neviem asi o 3t 🙂 neboj bude 😉

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
3. jún 2013

@janitta ano na ket pojdem

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
3. jún 2013

@janitta ako predtym 1

olivia31
4. jún 2013

@janitta Ahoj kľudne si požiadaj, že chceš aby ti vklad urobil Krajko nemajú stým problém . Držím palce. 🙂 🙂 🙂

olivia31
4. jún 2013

Dievčatá chcem vás podporiť ja som chodila do Heliosu a pri druhom IVF sa stal zázrak a som už 11+5 tt ....všetkým vám držím palce a určite sa čoskoro dočkáte. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂