icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

jankadn
4. jún 2013

Dievcata veru najhorsie su tie dva tyzdne cakania. Nam zostava este 6 dni dufam,ze o bude pozitivne 🙂

magica78
4. jún 2013

@jankadn drzim palce 😉

janitta
4. jún 2013

@olivia31 ďakujem 🙂

linn32
4. jún 2013

@jankadn a ako to citis? Drzim ti paste..nech to vyjde..

linn32
4. jún 2013

Mam po odbere..bola to pohoda..dakujem za vcerajsiu podporu,velmi mi pomohla k vnutornemu pokoju..ale aj helios lekari a sestricky bolí zas super..aj im vdaka velka..

..ako sa dnes mate? Co je s ludkou? A jalovec idu kedy na zistenie tehu? Pekny dnik..

jalovec
4. jún 2013

@linn32 no tak mi sme boli dnes a no sme tehu!!! :o)))
napoprvé už to len pekne dotiahnut do konca!
držíme palce aby vám to dopadlo ako nám!

janitta
4. jún 2013

@linn32 no vidíš ako super si to zvládla, a kolko máte vajok? 🙂 🙂 , ja už sa neviem dočkať štvrtku - a ultrazvuku v Heliose.

janitta
4. jún 2013

@jalovec to je super, gratulujem 🙂

linn32
4. jún 2013

@janitta mame 9vajok..najskor som dostala info,ze je ich 8,ale v sprave mame 9..
@jalovec juuuuj, to je skvelee..oddychujte,relaxujte..verime,ze vas coskoro budeme nasledovat🙂

jalovec
4. jún 2013

@linn32 no tak sup sup

janitta
4. jún 2013

@linn32 tak to je super, už len aby sa pekne delili potvorky 🙂 , čiže vklad bude v nedelu alebo ste si dali PGD?

linn32
4. jún 2013

@janitta budu ma pripravovat na vklad v nedelu,ale chceme PGD,tak ak vyhatchuju,vklad bude o mesiac..tesim sa na oba varianty..ani neviem,celkom som sa ukludnila a necham uz vsetko na to ako by to malo byt🙂
..takze ty ides vo stvrtok..uz to mas za par..pocitujes ten spravny adrenalin? Tesis sa?

janitta
4. jún 2013

@linn32 a podla čoho sa rozhodne či vklad bude teraz alebo o mesiac? prečo ste si dali robiť PGD? hlavne že už sa čorazviac priblizujes k cielu 🙂 ,, teraz už len oddychovať, pre mna bol adrenalín volať do CAR ako sa majú vajka, kolko ich zostalo...a tak. Vo štvrtok idem len na ultrazvuk a podla toho rozhodnú či pôjdeme na KET, ja dúfam že hej, keďže so výškou sliznice nemám problém. Ani neviem či cítim adrenalín, teším sa a zároven bojím. 🙂

linn32
4. jún 2013

@janitta rozhodne sa to podla toho,ci bude mozne spravit PGD..ak nie,ideme na vklad..no a preco sme sa tak rozhodli? Chceme skrining embryii spravit a vlozit zdrave..ide len o pokoj v duši, zvysenie sance byt tehu..choroby v rodine nemáme,resp.nevieme o nich..
..drzim ti paste,nech to bude OK a spravia vklad..

janitta
4. jún 2013

@linn32 dakujem pekne, aj ja Tebe samozrejme, možno obe budeme spolu čakať na ten pozitívny výsledok 🙂

jagajaga
4. jún 2013

@jalovec gratulujem 🙂 , držkajte sa

mtb22
4. jún 2013

@jalovec no tak to gratulujem 🙂

mtb22
4. jún 2013

@linn32 neboj, urcite to bude ako to ma byt, uz si kazdopadne blizko ciela... 🙂

linn32
5. jún 2013

Chcem poprosit moju vcerajsiu spolupacientku na odběre vajok,ak ma zaujem,ci by mi do posty alebo aj sem nenapisala ako dopadla..viem,ze z času na cas nás cita.. som zvědavá kolko nakoniec mala ona vajicok..drzim jej velmi paste!

jankadn
5. jún 2013

@linn32 Necítim žiadne zmeny cítim sa ok.až na to že som dostala zápal priedušiek ☹ a mám atb.

jankadn
5. jún 2013

@magica78 ďakujem

jankadn
5. jún 2013

@jalovec gratulujem 😀

jankadn
5. jún 2013

@jalovec a cítiš aj nejaké zmeny?ako si sa doteraz cítila?

miselka020
5. jún 2013

@jalovec
a pobolievalo ta aj brusko alebo prsia?ja som som treti den po vklade a obcas ma poboli vajecnik a prsia ma bolia

jankadn
5. jún 2013

@miselka020 prsia aj mňa hrozne boleli pi vklade ale teraz som už 11den po a už ma iba občas pobolievaju 😉

jalovec
5. jún 2013

no polovičku bolia prsia aj sa trocha naliali a brusko tiež pobolieva-lo. cíti sa dobre a spapká všetko co jej pride pod ruky!
inak všetko OK!

magica78
5. jún 2013

netreba sa spoliehat na priznaky ako bolest prs a ich naliatost a podobne priznaky ,lebo podla infa od dr. je to sposobene ustogestanom 😉 som zvedava kto bude mat zas dober spravy

miselka020
5. jún 2013

@jankadn skusala si sa testikovat?

miselka020
5. jún 2013

@magica78 dufam ze tych sprav tu bude vela a budem aj ja medzi ne patrit 🙂

linn32
5. jún 2013

Ahojte babulky,mali ste z utrogestanu spinenie? Nie je to vela,ale mam to..ked som si ho zavadzala,tak az take krvne zrazeninky..