Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Mam po odbere..bola to pohoda..dakujem za vcerajsiu podporu,velmi mi pomohla k vnutornemu pokoju..ale aj helios lekari a sestricky bolí zas super..aj im vdaka velka..
..ako sa dnes mate? Co je s ludkou? A jalovec idu kedy na zistenie tehu? Pekny dnik..
@janitta budu ma pripravovat na vklad v nedelu,ale chceme PGD,tak ak vyhatchuju,vklad bude o mesiac..tesim sa na oba varianty..ani neviem,celkom som sa ukludnila a necham uz vsetko na to ako by to malo byt🙂
..takze ty ides vo stvrtok..uz to mas za par..pocitujes ten spravny adrenalin? Tesis sa?
@linn32 a podla čoho sa rozhodne či vklad bude teraz alebo o mesiac? prečo ste si dali robiť PGD? hlavne že už sa čorazviac priblizujes k cielu 🙂 ,, teraz už len oddychovať, pre mna bol adrenalín volať do CAR ako sa majú vajka, kolko ich zostalo...a tak. Vo štvrtok idem len na ultrazvuk a podla toho rozhodnú či pôjdeme na KET, ja dúfam že hej, keďže so výškou sliznice nemám problém. Ani neviem či cítim adrenalín, teším sa a zároven bojím. 🙂
@janitta rozhodne sa to podla toho,ci bude mozne spravit PGD..ak nie,ideme na vklad..no a preco sme sa tak rozhodli? Chceme skrining embryii spravit a vlozit zdrave..ide len o pokoj v duši, zvysenie sance byt tehu..choroby v rodine nemáme,resp.nevieme o nich..
..drzim ti paste,nech to bude OK a spravia vklad..
Chcem poprosit moju vcerajsiu spolupacientku na odběre vajok,ak ma zaujem,ci by mi do posty alebo aj sem nenapisala ako dopadla..viem,ze z času na cas nás cita.. som zvědavá kolko nakoniec mala ona vajicok..drzim jej velmi paste!
@jalovec
a pobolievalo ta aj brusko alebo prsia?ja som som treti den po vklade a obcas ma poboli vajecnik a prsia ma bolia
@miselka020 prsia aj mňa hrozne boleli pi vklade ale teraz som už 11den po a už ma iba občas pobolievaju 😉
no polovičku bolia prsia aj sa trocha naliali a brusko tiež pobolieva-lo. cíti sa dobre a spapká všetko co jej pride pod ruky!
inak všetko OK!
netreba sa spoliehat na priznaky ako bolest prs a ich naliatost a podobne priznaky ,lebo podla infa od dr. je to sposobene ustogestanom 😉 som zvedava kto bude mat zas dober spravy
Ahojte babulky,mali ste z utrogestanu spinenie? Nie je to vela,ale mam to..ked som si ho zavadzala,tak az take krvne zrazeninky..

Dievcata veru najhorsie su tie dva tyzdne cakania. Nam zostava este 6 dni dufam,ze o bude pozitivne 🙂