Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@janitta este si to dnes odsledujem, moze to byt aj skrz ten zákrok..rano ako som si ju vkladala,nemala som uz ziadne zrazeninky..možno som sa len este cistila..ale stále ma bolia prsia a brusko/ako keby mam kazdu chvilu dostat mrsku/..
..baby kedy mozem dostat ten OHSS? Do kolko dni po zákroku?
@jankadn ja rozmyslam ze si v nedelu skusim spravit pobolieva ma brusko tak mam trosku strach
@janitta pokusam sa mysliet pozitivne,no nechcem podcenit priznaky..dala som si homeo,troška lepsie sa cítím..a urobila cajiky..
..a hned po odbere si to mala v ten isty den,ci neskor?
..embyam sa dari dobre..jedno sa neoplodnilo,ale je ich zatial aj tak dost..zajtra mam znovu volat..tak sa tesim,ze budem zas o nich mat info..verim im,ze budu v poriadku..
A ty ako?
ahoj dievcata, tak dnes som 30 den cyklu a dostala som menzes - chvalabohu nemeska, takze zajtra idem na krv aj sono. pocas menzesu sa vysetruje cez brusko ci?ja som este pocas krvacania u gynekologa nebola, ani neviem ci tam naklusat v spodnom pradle ci bez a ci radsej s tamponom ci nie.... blbe otazky no pomohli by mi vase skusenosti - vopred dakujem 🙂
@mtb22 jeeej,si ako hodinky presna🙂 ja som si iba troska stiahla nohavice na boky..nemusíš sa vyzliekat,mat tampon ani nijako inak sa obmedzovat..zoberu ti aj krvicku a neviem ako to v iscare prebieha,ale mne poobede volali ako si mam začat pichat menopur..tesim sa,ides do dalsej etapy..ktovie ako je na tom tvoja spolubojovnicka,co začala o den skor s injekciami ako ty? 🙂
@linn32 jaaaj tak dakujem za odpoved-hned som pokojnejsia 😉 . zajtra mi beru aj krv a poobede mi daju echo ako s menopurom-presne ako pises 🙂 . spolubojovnicka je stale o den dopredu-aj s menzesom a zajtra ide tiez do mt-tak vecer dame info ako sme dopadli. ty ako? bude ta genetika, ci idete rovno na ivf?
Ahojte dievčatá chcela by som sa opýtať, že ako dlho to trvá kým Vás objednajú na prvý pohovor ďakujem 😉