icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

janitta
Autor odpoveď zmazal
linn32
6. jún 2013

@janitta este si to dnes odsledujem, moze to byt aj skrz ten zákrok..rano ako som si ju vkladala,nemala som uz ziadne zrazeninky..možno som sa len este cistila..ale stále ma bolia prsia a brusko/ako keby mam kazdu chvilu dostat mrsku/..
..baby kedy mozem dostat ten OHSS? Do kolko dni po zákroku?

jankadn
6. jún 2013

@miselka020 zatiaľ nie chcem sa nechať prekvapiť

miselka020
6. jún 2013

@jankadn ja rozmyslam ze si v nedelu skusim spravit pobolieva ma brusko tak mam trosku strach

magica78
6. jún 2013

@linn32 ahoj to budes mat asi po zakroku to spinenie 🙂 ja som to tiez mala , no prsia ta budu boliet z toho ustrosa aj ich mozes mat trosku naliate , drzim palce uz sa ti to krati 🙂

janitta
Autor odpoveď zmazal
linn32
6. jún 2013

@janitta pokusam sa mysliet pozitivne,no nechcem podcenit priznaky..dala som si homeo,troška lepsie sa cítím..a urobila cajiky..
..a hned po odbere si to mala v ten isty den,ci neskor?
..embyam sa dari dobre..jedno sa neoplodnilo,ale je ich zatial aj tak dost..zajtra mam znovu volat..tak sa tesim,ze budem zas o nich mat info..verim im,ze budu v poriadku..
A ty ako?

janitta
Autor odpoveď zmazal
linn32
6. jún 2013

@janitta super,tak to mas za chvilku..chodis aj do prace,ci oddychujes? A po vlozeni zostanes doma? Držím ti paste..

janitta
Autor odpoveď zmazal
jankadn
6. jún 2013

@miselka020 ma začalo dneska bolieť a začala som aj krvácat :'(

miselka020
6. jún 2013

@jankadn volala si aj do heliosu ze co teraz ?nezufaj aj tak mozes byt tehu 🙂

jankadn
6. jún 2013

@miselka020 hej volala ráno idem na krv a sono tak potom uvidím 😖

vanushka
6. jún 2013

@jankadn drzim ti palce

linn32
6. jún 2013

@jankadn drz sa..hlavne sa skus drzat v klude..stres nic neporiesi,skor pohorsi..daj zajtra vediet..bude to v poriadku,uvidís..

mtb22
6. jún 2013

ahoj dievcata, tak dnes som 30 den cyklu a dostala som menzes - chvalabohu nemeska, takze zajtra idem na krv aj sono. pocas menzesu sa vysetruje cez brusko ci?ja som este pocas krvacania u gynekologa nebola, ani neviem ci tam naklusat v spodnom pradle ci bez a ci radsej s tamponom ci nie.... blbe otazky no pomohli by mi vase skusenosti - vopred dakujem 🙂

linn32
6. jún 2013

@mtb22 jeeej,si ako hodinky presna🙂 ja som si iba troska stiahla nohavice na boky..nemusíš sa vyzliekat,mat tampon ani nijako inak sa obmedzovat..zoberu ti aj krvicku a neviem ako to v iscare prebieha,ale mne poobede volali ako si mam začat pichat menopur..tesim sa,ides do dalsej etapy..ktovie ako je na tom tvoja spolubojovnicka,co začala o den skor s injekciami ako ty? 🙂

mtb22
6. jún 2013

@linn32 jaaaj tak dakujem za odpoved-hned som pokojnejsia 😉 . zajtra mi beru aj krv a poobede mi daju echo ako s menopurom-presne ako pises 🙂 . spolubojovnicka je stale o den dopredu-aj s menzesom a zajtra ide tiez do mt-tak vecer dame info ako sme dopadli. ty ako? bude ta genetika, ci idete rovno na ivf?

linn32
6. jún 2013

@mtb22 este netuším..to ci bude genetika sa dozviem asi az cez víkend..
..tak tak..nato sme tu,aby sme boli pokojnejsie.. 🙂
Stastnu cestu do Martina a spat a dobre výsledky vam prajem..

mtb22
6. jún 2013

@linn32 dakujem pekne a ta sprava cez vikend nech je taka aku chces pocut, pa pa

miselka020
7. jún 2013

@jankadn tak daj vediet ako si dopadla ..

zienka42
7. jún 2013

Ahojte dievčatá chcela by som sa opýtať, že ako dlho to trvá kým Vás objednajú na prvý pohovor ďakujem 😉

magica78
7. jún 2013

@zienka42 ahoj niekedy do tyzdna a niekedy sa caka dlhsie 🙂 bude cas dovoleniek ..

zienka42
7. jún 2013

@magica78 ďakujem tak čím skôr zavolať .....

magica78
7. jún 2013

@zienka42 vcera na FB pisali ze im nefunguje jedna pevna linka tak skus potom asi radsej mobil 🙂

linn32
7. jún 2013

@magica78 ty sledujes vsetko..klobuk dole pred tebou magi.. 🙂

magica78
7. jún 2013

@linn32 nesledujem ale mam ich prijatych na FB a bolo to tam pisane 😉

linn32
7. jún 2013

@magica78 to je super..ja len som bola prekvapena ako vsetko stihas..🙂

magica78
7. jún 2013

@linn32 a to nechci vediet co vsetko som vcera stihla 😀 okrem kuknutia na MK a FB popri kave

vanushka
7. jún 2013

@linn32 volala si dnes ako sa dari vajickam ? Drzim päste silno silno