icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

zienka42
7. jún 2013

@magica78 ďakujem moc a určite sa ešte ohlásim, že ako dopadneme 🙂 prajem pekný deň

magica78
7. jún 2013

@zienka42 drzim palce 🙂

vanushka
7. jún 2013

Kto vie poradit ubytovanie v Martine ? Budem potrebovat ostat v Martine asi 10 dni, kto ma skusenosti prosim ozvite sa, vopred vdaka !!!! A uzivajte si pekne pocasie 🙂

brrrcka
7. jún 2013

Ahojte prosim vas dajte info co ma caka,18.6.ideme na konzultaciu s doktorom,mame za sebou vsetky odbery,mne brali krv na chlamidie,23.den cyklu som bola.znova na krv a aj na ultrazvuku,a3den menzesu mi brali krv,manzel bol na spermiograme,ja chcem len vedet ze.co bude dalej,som strasne zvedava,dakujem za info

saffi
7. jún 2013

ahojte zienky, mam taku otazku, odporucili vasim polovickam Profertil? ak ano, pomohlo to?

linn32
7. jún 2013

@vanushka videla som na www.zlavy.sme.sk akciu na ubytko..kupis kupony a objednas..skus ti pozriet,ci to este tam je..nie je to presne v Martine,ale hned dalsia dedina,moze sa povedat,ze je to aj část Martina.od heliosu je to par kilakov..

jankadn
7. jún 2013

@miselka020 ahoj tak výsledok neviem lebo hcg mám 5 a to je hranicna hodnota medzi áno aj nie.mám ísť znovu na krv v pondelok ale k svojej gynekológicke.ale utrogestan už nemám jesť. A moje pocity stale krvácam tak uvidíme.☹

linn32
7. jún 2013

@saffi záleží na co chceš aby to bral..v martine odporucaju na spermie trojkombinaciu,ale na zlu morfilogiu ti vela toho nepomoze..no nespomeniem si co tam vsetko je v tej trojkombinacii..ale možno niektora babula ano,případne cinkni k nim a oni ti to nadiktuju rovno z recepcie🙂

linn32
7. jún 2013

@brrrcka asi nik ti nepovie,co bude,podla tvojich a mm vysetreni ti doktor nieco odporuci..a ty zvazis,co chceš..nemaj boja!

vanushka
7. jún 2013

@linn32 diky,pozriem sa

saffi
7. jún 2013

@linn32 lebo mu to odporucil urolog. nemozme to ale nikde v lekarnach zohnat. a co pozeram na nete, tak je to aj celkom pekne drahe. citala som dost negativnych nazorov, tak neviem, co s tym 😠

magica78
7. jún 2013

@brrrcka ahoj na zaklade vysledkov Vám daju moznosti ako dalej pokracovat a vy si vyberiete postup. drzim palce 🙂

magica78
7. jún 2013

@saffi mm to bral tiez na odporucanie urologa a vyhodili sme za pol roka 300 € doslova hore kominom. nam odporucili v heliku tribulus a vitamin E a ze to staci. samozrejme urpava stravy a zivotneho stylu/ alkohol. cigy,../

miselka020
7. jún 2013

@jankadn Ahoj neboj sa urcite to bude dobre !!silno drzim palceky 🙂 ja som si vcera vecer robila test no bola tam len jedna ciarka a dneska ked som sa pozrela znovu na test tak je dat dalsia ale velmi velmi slabucka tak som si urobila rano znovu a bola len jedna :( tak neviem ..a dneska ma nenormalne boli hlava a teraz zacinam mat pocit na zvracanie ..

saffi
7. jún 2013

@magica78 ved prave, ze je to prilis drahy "vitamin" a nepocula som velmi pozitivne ohlasy na to. zivotny styl ma zdravy, nefajci, ani nepije, to je v pohode. a bral uz aj macu aj koenzym q10 a to mu nepomohlo vobec, tak profertil pochybujem, ze by nieco spravil

magica78
7. jún 2013

@saffi je tu tema o profertile skus este kuknut tam ale mm nepomohol a tiez nepije a nefajci. pre nas fakt vyhodene peniaze

saffi
7. jún 2013

@magica78 ano pozerala som tu temu, su tam rozne nazory. chcela som vediet priamo od vas, ci vam ho v heliose odporucili. vsak uvidime, co nam povedia. za chvilu ideme na tu dovolenku a potom uz hned do martina, takze to prejde rychlo 🙂

magica78
7. jún 2013

@saffi nie neodporucili iba ten tribulus a vitamin E a to je aj ina cenova hladina. no urologovia asi za to nieco maju ked to odporucaju 😝

saffi
7. jún 2013

@magica78 to je dost mozne, povacsine to tak chodi 😠

linn32
7. jún 2013

@saffi nam v heliose presne povedali,ze nech nekupujeme ziaden drahy zazracny liek..to co odporucaju vraj staci,v tych liekoch je to iste,ak vobec to..a myslím,ze treti vitamin bol L-carnitin..alebo lepsie povedane tretia zlozka,toho,co v heliose odporucaju..cize tribulus,L-carnitin a vitamin E..ak tam neboli vitaminy centrum alebo nieco podobne..cize myslím viac vitaminov dohromady,nielen E. Ale ten vitamin E tam urcite musí byt obsiahnuty..

kyvetka
8. jún 2013

@saffi
@saffi ahoj, profertil istotne nekupujte ... nam bol tiez odporuceny gynekologom , urologmi - akoze skvela vec a jedina dobra, manzel to bral 1 trimestrer, vyhodili sme za to hotovy majland a zmeny ziadne. ked sme potom v sanatoriu,ze co bral,tak ta andrologicka len prevratila ocami,ze chudata moje,ste dalsi ktorych obabrali,za cielom provizie ... ze je to zbytocne predrazene a bez ucinkov. ze to nema nic poriadne,co by pomohlo. tak nam potom odporucili tribulus - prirodny testosteron - kupili sme nejake balenie, ktore mame uz 4 mesiac äuziva ho 2xdenne) a stalo to dokopy dakych 17 euri. a vysledky po 2 mesacnom uzivani take, ze sa manzelovi zlepsili o 40% spermijky, zlepsila sa mu fyzička, má viac energie a celkovo mu to prospieva. takze my sme za tribulus.

helenka12
9. jún 2013

ahojte uz 4 den picham puregon je niekto v cykle so nmou 🙂

22ivanka22
9. jún 2013

Ahojte. Prosím Vás, mám otázočku. Máme určenú diagnózu oligoteratozoospermia. V Heliose v Martine začíname s IUI. Je tu niekto, ktorá otehotnela hneď na prvýkrát? Ja sa veľmi bojím, že sa to nepodarí. Ale prajem si to veľmi. Pán doktor Krajčovič nám vravel, že ak IUI nevyjde, tak ideme IVF.
Ďakujem.

22ivanka22
9. jún 2013

@brrrcka Neboj nič. Si pri Krajčovičovi? On je veľmi zlatý a milý. Všetko Vám vysvetlí úplne polopate a navrhne možnosti liečby podľa výsledkov. A vy sa už len rozhodnete do čoho sa idete pustiť. My sme boli v Martine v piatok, prišli sme domov s diagnózou oligoteratozoospermia a možnosťou otehotnenia cez IUI. Neboj sa, všetko bude dobré 🙂 Hlavne len pozitívne myslieť

magica78
9. jún 2013

@22ivanka22 u nas tiez taky spermiogram ale mi sme nesli do IUI ale hned sme podpisovali ziadost na IVF. drzim palce 😉

vanushka
9. jún 2013

@22ivanka22 u nas taka ista diagnoza ☹ robili sme IUI a nepodarilo sa to, ale by som to skusila, preco nie ? dakomu sa podari dakomu nie, ale stratit nemas co !

brrrcka
9. jún 2013

@22ivanka22 ano sme pri Krajcovicovi zatial sme snim velmi spokojny,tak sme zvedavy ako to dopadne ale urobil na nas dobry dojem,tak sme zvedavy uz na vysledky,to bude dlha.doba.cakania 🙂 aj my sme tam boli v piatok,este na krv som bola,tak vam drzim palce 😉

22ivanka22
9. jún 2013

@brrrcka Aj ja Vám držím palčeky, nech sa čím skôr zadarí. Veď preto to všetko aj robíme , nie? Ale on je fakt úžasný, asi na každého urobil taký dojem 🙂

22ivanka22
9. jún 2013

@magica78 No papiere na IVF sme už vypísali a podpísali aj my, lebo ak sa nepodarí IUI, aby sme mohli hneď začať , nemusíme aspoň čakať na papiere z poisťovne.
Ale hádam sa podarí ...

brrrcka
9. jún 2013

@22ivanka22 a teraz kolko budete cakat na IUI?uz vas hned objednali?