icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

certisko13
9. jún 2013

takze Pregnyl pichnuty a v utorok ma caka odber vajicok. Bojim a dufam, ze tam nejake zrele budu. 😕

magica78
9. jún 2013

@22ivanka22 ako sa hovori ked ma tak aj motyka vystreli 😀 ak vám to dobre dopadne tak schválena ziadost plati rok alebo do veku 39 rokov v priebehu toho roka a mozete ist na ivf a mat hned druhe babatko 😉

magica78
9. jún 2013

@certisko13 super a kolko si mlaa vajicok pri poslednej kontrole ?

certisko13
9. jún 2013

co ti ja viem, vzdy som v takom strese , ze si nic nepamatam.... 😀 ale pamatam si, ze povedal, ze ockava 4-5 vajicok tak dufam, ze aj budu.

magica78
9. jún 2013

@certisko13 to poznam 😀 ale ja som si nepamatala z tolkych rozmerov a mnozstiev lebo som mala cca pred odberom okolo 20

22ivanka22
9. jún 2013

Vieš čo. Tak musím počkať na ms a na 3 deň cyklu začnem brať Clostilbegyt presne 5 dní. Na 10 deň cyklu mi pichnú Pregnyl a pôjdem na folikulometriu a podľa nej sa ukáže, kedy mi urobia IUI. Môže to byť hneď na 11,12 alebo 13 deň cyklu.
Takže teraz len čakať na ms, ktorá má prísť 21.6. Takže tak

zuzumatel
9. jún 2013

Kočky,ja iba okrajovo 🙂 Peťko Krajkovič nám dopomohol k dvojičkám - IVF ICSI. Keď sa holky narodili,tak som sa im bola všetkým poďakovať. A na rozlúčku pri podaní ruky a úsmevom mi povedal - aby ste tu za pár mesiacov neprišla na UTZ s podozrením na tehotnosť ... No jasné,správne tušíte 🙂 Osem mesiacov po sekcii,som pred ním ležala na stole a diagnóza znela GRAVIDITA 7tt 🙂))) Podotýkam,že úplne prirodzené otehotnenie 😵 😵 😵 😵 Držím vám všetkým palce...

magica78
9. jún 2013

@zuzumatel super a tie dvojicky mas po vkade 1 alebo 2 vajicok? gratulujem k detickam

vanushka
9. jún 2013

@zuzumatel jej tak to je krasa ! Gratulujem vam !

zuzumatel
9. jún 2013

@magica78 2 embryá 😀 ale bola som upozornená na to,že z toho môžu byť trojičky 😀 😀 😀 😀 😀

magica78
9. jún 2013

@zuzumatel joj keby len trojicky 😀 super hlavne ze su zdrave. dufam ze niektora da super status ze je tehu. lebo je to tu ako na sinusoide raz zazrak a potom zas sklamanie.

zuzumatel
9. jún 2013

@magica78 náš zázrak má osem mesiacov 😀 IVf-ko sme podstupovali,lebo som mala neprechodný vajcovod ( mám iba jeden ), a vďaka tomu všetkému majú sestričky bračeka 😝 Takže holky,hlavu hore,pozitívne myslieť,ísť na PN-ku,na upokojenie SEDATIF a po transfere poctivo odležať 6 dní 😎 tfuj - tfuj - tfuj,nech ste rýchlo všetky tehu...

magica78
9. jún 2013

@zuzumatel no ja pozitivne myslim dnes som si bola v obchodaku s mm aj kocik pozerat 😀 aby ho schvalil lebo mu ho stale iba na fotkach ukazujem

zuzumatel
9. jún 2013

@magica78 🙂 a schválil? 🙂 to dvojičkovský???? 😀 😀

magica78
9. jún 2013

@zuzumatel dvojickovsky nevyrabaju ☹ ale mozno kym budem tehu aj zacnu ,no schvalil bol nim uneseny ,dobre ze ho tsm nerozobral do srobika 😀

zuzumatel
9. jún 2013

@magica78 nečitala som to tu všetko,takže nie som v obraze 🙂 Kedy plánujete "veľký" deň?

magica78
9. jún 2013

@zuzumatel no pojdem teraz na KET a hadam to konecne dobre dopadne 🙂

zuzumatel
9. jún 2013

@magica78 a koľko máte snehuliačikov?

magica78
9. jún 2013

@zuzumatel este 4 mame 🙂 tak ale ja budem rada aj za jedno ,aj ked som vzdy chcela vela deti

zuzumatel
9. jún 2013

@magica78 budem držať palčeky,aj na nohách 🙂 aby si sa raz dočkala toho najkrajšieho okamihu v živote - stať sa mamou 😉

magica78
9. jún 2013

@zuzumatel dakujem velmi pekne hadam to bude coskoro 🙂

zuzumatel
9. jún 2013

@magica78 idem do hajan,neviem aká bude noc... fešimu idú zúbky 😢 krásnu noc,prajem

vanushka
10. jún 2013

@magica78 dopadne to dobre, uvidis 🙂 robili ste PID ?

magica78
10. jún 2013

@vanushka nie nerobili a ty ? kolko to vlastne stoji taky špás? 😀

vanushka
10. jún 2013

@magica78 nerobili sme, neviem este ci budeme robit 😖 preco vlastne ides na KET ?

magica78
10. jún 2013

@vanushka lebo ET sa napodarilo :/

vanushka
10. jún 2013

@magica78 tak teraz uz to bude ! dobre ze mate viac vajicek ! Kolko ti odobrali ?

magica78
10. jún 2013

@vanushka tusim 20 to bolo . ale bola aj moja kamoska tam a tiez tusim 10 mala a nakoniec nemali co vlozit lebo nic jej PK neprezilo. hlavne je aby boli kvalitne vajka ked aj menej ale supris kvalita 😀

vanushka
10. jún 2013

@magica78 dost si mala, super !!!! no ved, die o kvalitu, nie o mnozstvo. co to je PK ?

magica78
10. jún 2013

@vanushka predlzena kultivacia cca 6 dni po oplodneni vajicok a potom je vklad