Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte pomozte mi prosim, picham si Diphereline zacinam Menopur, mam byt v klude ale dnes som vybuchla a dost velmi bojim sa ze je vsetko stratene ze mi popraskali folykuly, co mam robit som zufala.
@miselka020 ahoj no veľmi zle ☹ ale to som tušila už v sobotu mala som strašne bolesti.takže tteraz sa musím úplne vyliečiť lebo stale som na tom rovnako. A potom všetko nanovo našťastie máme 2 embria zamraze tak aspoň bez tých hnusnych injekcií. A ty ako? Čo nové ?
@jankadn ☹ ja som zacala vcera spinit na 8den tak uz mam trosku strach ...mas stastie ze este mas embria ja nemam ani jedno :( budem musiet zacat odznova ak sa to ....
@miselka020 neboj dobre bude spinenie je vraj aj ked sa uhniezduje ziadne stresy 🙂. Ja pokracujem s vkladom v auguste 🙂 🙂 drzim vsetky palce

@magica78 aha, teraz chapem, ja tiez budem robit predlzenu kultivaciu, sanca je vyssia. Kedy ides na KET ?