icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

vanushka
10. jún 2013

@magica78 aha, teraz chapem, ja tiez budem robit predlzenu kultivaciu, sanca je vyssia. Kedy ides na KET ?

zuzu1108
10. jún 2013

@zuzumatel Ahoj 🙂 . Jeeej gratulujem k babatku 🙂 😵 .

magica78
10. jún 2013

@vanushka ano sanca je vyssia no hadam na buduci mesiac pojdem 🙂

magica78
10. jún 2013

@vanushka a vy uz ste v akom stadiu teraz ?

vanushka
10. jún 2013

mam za sebou jedno neuspesne ICSI a o 2 tyzdne zacinam pichat, 2 - hy pokus

magica78
10. jún 2013

@vanushka super tak to sa ti ide aj lahsie do toho ked vies co ta caka 😉 my sme mali tiez ICSI

vanushka
10. jún 2013

@magica78 no hej, mas pravdu 🙂 jooj tesim sa a uz sa neviem dockat kedy mozem zasa pichat....Ked ises na KET treba brat predtym nejake lieky ? Ako to funguje ?

miselka020
10. jún 2013

@jankadn ahoj Jani ako si dopadla ???

magica78
10. jún 2013

@vanushka ´ked dostanes mrchu volas do heliku a objednas sa na 14dc na sono. potom na 14 dc ti urobia sono a povedia kedy bude vklad. a vkladas si ustros 2 rano a 2 vecer alebo podla toho ako ti odporucia a pootm uz klasika vklad a o 14 po vklade krv+sono 🙂

vanushka
10. jún 2013

@magica78 ok, diky ! tak daleko som este nebola ☹ dufam ze skoro, aj tebe drzim päste, aby uz konecne sme boli tehu

magica78
10. jún 2013

@vanushka ved uz by bolo aj nacase 😀 a pozdravujem vsetky ,,stare ,,partacky ktore sem chodia kuknut na stranku 😉

nika186
10. jún 2013

ahojte pomozte mi prosim, picham si Diphereline zacinam Menopur, mam byt v klude ale dnes som vybuchla a dost velmi bojim sa ze je vsetko stratene ze mi popraskali folykuly, co mam robit som zufala.

janitta
10. jún 2013

@nika186 neboj sa nič sa nedeje; hlavne kľud určite sa nič nestalo.

jankadn
10. jún 2013

@miselka020 ahoj no veľmi zle ☹ ale to som tušila už v sobotu mala som strašne bolesti.takže tteraz sa musím úplne vyliečiť lebo stale som na tom rovnako. A potom všetko nanovo našťastie máme 2 embria zamraze tak aspoň bez tých hnusnych injekcií. A ty ako? Čo nové ?

nika186
10. jún 2013

@janitta a ako zistim ze to prasklo ak to prasklo? Som zufala. Pomoz prosim

vanushka
10. jún 2013

@jankadn Janka, bude vsetko dobre, len trpezlivost. Z coho sa musis vyliecit ?

vanushka
10. jún 2013

@nika186 to sama nezistis, to zisti len ultrazvuk. Preco by to malo poraskat ???? Ktory den si pichas ?

jankadn
10. jún 2013

@vanushka lebo po Et som pi šiestich dňoch dostala silny zápal priedušiek spolu s nejakým bacilom a báli sa mi dať poriadne atb. Nakoľko bola možnosť tehotenstvo.tak už druhy týždeň jem duomox čo mi nezaberá.

magica78
10. jún 2013

@jankadn to je mi luto ze to nedopadlo dobre ☹ teraz musis minimalne mesiac cakat ze ? alebo ides este na nejake vysetrenie ked sa to ,,chytilo,, &,

vanushka
10. jún 2013

@jankadn Prajem ti rychle uzdravenie, tak vyzdrav co najrychlejsie aby si bola zdrava a potom sa kludne pustaj do noveho vkladu, nakonec dopadne vsetko dobre, uvidis 😉

nika186
11. jún 2013

@vanushka jedenasty den si picham

helenka12
11. jún 2013

ja 6 den a co si pichas 🙂

miselka020
11. jún 2013

@jankadn ☹ ja som zacala vcera spinit na 8den tak uz mam trosku strach ...mas stastie ze este mas embria ja nemam ani jedno :( budem musiet zacat odznova ak sa to ....

vanushka
11. jún 2013

@helenka12 ja zaciman o 2 tyzdne pichat

jankadn
11. jún 2013

@magica78 ne nechytilo vcera som bola na kontrolnom teste

jankadn
11. jún 2013

@miselka020 neboj dobre bude spinenie je vraj aj ked sa uhniezduje ziadne stresy 🙂. Ja pokracujem s vkladom v auguste 🙂 🙂 drzim vsetky palce

vanushka
11. jún 2013

@jankadn kolko dnove Embryo ti vkladali ?

jankadn
11. jún 2013

@vanushka dakujem aj ja v to verim 🙂

jankadn
11. jún 2013

@vanushka 5 dnove preco sa pytas?

vanushka
11. jún 2013

@jankadn udajne cim starsie embryjka tym väcsia sanca na uchytenie...ale, dopadne to dobre ! super ze mas zamrazene 🙂