icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

vanushka
11. jún 2013

@nika186 jeeej ak pekne, skoro pojdes na odber 😉

magica78
11. jún 2013

@jankadn neboj teraz sa das do poriadku oddychnes si a mozno o mesiac nam budes pisat ze si prirodzene tehu 😉 nebola by si prva ...

certisko13
11. jún 2013

takze dnes OPU , kopec strachu dopredu. ale bolo to v pohode. ziadna bolest, ziadna nevolnost. vysledok 4 vajicka. 🙂

jalovec
11. jún 2013

@linn32 tak ako???

magica78
11. jún 2013

@certisko13 super tak uz teraz budes mat hotline do heliosu 😉

vanushka
11. jún 2013

@certisko13 super ! aky si mala protokol ?

certisko13
11. jún 2013

@vanushka mala som kratky protokol

nomxxx
11. jún 2013

zostali mi po poslednom IVF dve balenia Diphereline 0.1, ak by ste mali niektorá záujem, tak mi napíšte, som zo ZA

magica78
12. jún 2013

@nomxxx skus aj napisat do mam nemam lieky 😉

helenka12
12. jún 2013

@vanushka skoda to ja uz budem po odbere 🙂

jankadn
12. jún 2013

@miselka020 ahoj tak ako sa cítiš?ešte spinis?držím palce

miselka020
12. jún 2013

ahoj no este spinim :( zajtra chcem volat do martina ..mam pocit ze dostanem menzes :(

jankadn
12. jún 2013

@miselka020 a kedy máš ísť na kontrolu?držím palce aby ti to dobre dopadlo 😉

miselka020
13. jún 2013

@jankadn dneska som tam volala mam jest ustrogestan no uz som zacala krvacat .:( nedavam vobec nadej :( ale dakujem ..

mtb22
14. jún 2013

@linn32 linn tak ako, davno si sa neozvala, co noveho???

helenka12
14. jún 2013

kto ide v sobotu na sono 🙂

vanushka
14. jún 2013

@helenka12 joooj jak pekne 🙂 Ktory den pichas ? Prajem ti na zajtra vela kvalitnych folikulov

helenka12
16. jún 2013

@vanushka ahoj zajtra idem na opu uvidim co a ako 😠

vanushka
16. jún 2013

Tak ti drzim paste silno silno ! Ozvi sa potom ako si dopadla

magica78
16. jún 2013

@helenka12 drzim palce nech mas kvalitnu urodu 😉

helenka12
16. jún 2013

@magica78 dakujem 🙂

certisko13
16. jún 2013

dnes sme boli na ET . vlozili mi 1 po PK. Verim, ze to dopadne dobre, lebo nam neostali ziadne dalsie na zamrazenie.

magica78
16. jún 2013

@certisko13 super drzim palce 🙂 a dufam ze prispejes k pozitivnej statistike

linn32
18. jún 2013

Ahojte, po dlhej odmlke sa zapajam..minuly pondelok mi robili vklad..pekne bolo iba 1embryo,nemam ziadne mrazaciky..dnes som začala krvickovo spinit..nevyzera to optimisticky..ale vsak vieme,ze nie je to 100%,tak treba to spracovat..aj ked smutna som..hlavne,ked od jalovca tu nebola pozitivna správa..
..velmi držím paste certiskovi!

Babulky, kedy mozem ist na novu stimulku? A musim znova ziadat poistovnu? Dakujem za rady a prajem pozitivny slnecny dnik..

magica78
18. jún 2013

@linn32 drim palce 🙂 super dufam ze dalsia ktora bude tehu .
no budes musiet dat zas poziadat do poistovne na schvalenie, ale keby si si dala aj ziadost a schvalia ti ju tak mozes do roka ist na pripravu IVF alebo ak v tom roku dosiahnes 39 vek tak do vtedy . ale nerozmyslaj nad tym mas minimalne 9 mesiacov cas kym pojdes do dalsieho IVF 😉 ak teda budes chcet hned druhe

linn32
18. jún 2013

@magica78 si zlata,optimisticka..bohuzial sledujem toto forum pozorne a kazda,co začala spinit v posl.dobe tehu nebola..ale kaslat na to,myslim si,ze som velky bojovník ako i vy vsetky a mali by sme byt na seba pravom hrde. Treba si hlavne zachovat zdravu mysel..a hlavne aj nezdareny pokus je krokom vpred! Aj ked aj smutok ma svoje opodstatnenie a treba mu nechat primerany cas na odoznenie,cize nechcem tym povedat,ze teraz ziarim stastim..no život ide dalej a treba tym buducim našim babatkam ukázat,ze sme mamy bojovnicky,nech sa neboja sa uhniezdit v nasich bruskach.. 😉

mtb22
18. jún 2013

@linn32 este nehadz flintu do zita, este ziadny smutok,ved este stale je sanca-ved niektore pisali, ze to moze byt uhniezdovanie, kazda to ma trosku inak, este vydrz 😖

vanushka
18. jún 2013

@linn32 vyckaj este, spinenie este neznamena nic 😉

magica78
18. jún 2013

@linn32 spinenie a dokonca slabe krvacanie nic neznamena ,moze to byt uhniezdenie tak nevesaj hlavu aj ked mas pravdu musime pocitat s tou alternativou ze sa nepodari...

linn32
18. jún 2013

Ja viem,ze by to este mohlo byt pozitivne..vsak vydrzim,nikam fazulke neujdem🙂 Uz som spravila spenatovy pretlak do mrazničky a este sa vrhnem na hrach-pooberat,vylupat,zamrazit..nech vidi fazulka aka som cinoroda,ze sa u mna nudit nebude🙂
Volala som aj do Heliosu,pridali mi ráno a večer tabletku dufastanu. A povzbudili ma..jaj,velmi su super..to cloveku vlieva nadej..ked sa o mna tak skvely a ludsky personál stara,musi to raz vyjst..aj by mi bolo za nimi smutno🙂