Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
takze dnes OPU , kopec strachu dopredu. ale bolo to v pohode. ziadna bolest, ziadna nevolnost. vysledok 4 vajicka. 🙂
zostali mi po poslednom IVF dve balenia Diphereline 0.1, ak by ste mali niektorá záujem, tak mi napíšte, som zo ZA
ahoj no este spinim :( zajtra chcem volat do martina ..mam pocit ze dostanem menzes :(
@jankadn dneska som tam volala mam jest ustrogestan no uz som zacala krvacat .:( nedavam vobec nadej :( ale dakujem ..
dnes sme boli na ET . vlozili mi 1 po PK. Verim, ze to dopadne dobre, lebo nam neostali ziadne dalsie na zamrazenie.
Ahojte, po dlhej odmlke sa zapajam..minuly pondelok mi robili vklad..pekne bolo iba 1embryo,nemam ziadne mrazaciky..dnes som začala krvickovo spinit..nevyzera to optimisticky..ale vsak vieme,ze nie je to 100%,tak treba to spracovat..aj ked smutna som..hlavne,ked od jalovca tu nebola pozitivna správa..
..velmi držím paste certiskovi!
Babulky, kedy mozem ist na novu stimulku? A musim znova ziadat poistovnu? Dakujem za rady a prajem pozitivny slnecny dnik..
@linn32 drim palce 🙂 super dufam ze dalsia ktora bude tehu .
no budes musiet dat zas poziadat do poistovne na schvalenie, ale keby si si dala aj ziadost a schvalia ti ju tak mozes do roka ist na pripravu IVF alebo ak v tom roku dosiahnes 39 vek tak do vtedy . ale nerozmyslaj nad tym mas minimalne 9 mesiacov cas kym pojdes do dalsieho IVF 😉 ak teda budes chcet hned druhe
@magica78 si zlata,optimisticka..bohuzial sledujem toto forum pozorne a kazda,co začala spinit v posl.dobe tehu nebola..ale kaslat na to,myslim si,ze som velky bojovník ako i vy vsetky a mali by sme byt na seba pravom hrde. Treba si hlavne zachovat zdravu mysel..a hlavne aj nezdareny pokus je krokom vpred! Aj ked aj smutok ma svoje opodstatnenie a treba mu nechat primerany cas na odoznenie,cize nechcem tym povedat,ze teraz ziarim stastim..no život ide dalej a treba tym buducim našim babatkam ukázat,ze sme mamy bojovnicky,nech sa neboja sa uhniezdit v nasich bruskach.. 😉
Ja viem,ze by to este mohlo byt pozitivne..vsak vydrzim,nikam fazulke neujdem🙂 Uz som spravila spenatovy pretlak do mrazničky a este sa vrhnem na hrach-pooberat,vylupat,zamrazit..nech vidi fazulka aka som cinoroda,ze sa u mna nudit nebude🙂
Volala som aj do Heliosu,pridali mi ráno a večer tabletku dufastanu. A povzbudili ma..jaj,velmi su super..to cloveku vlieva nadej..ked sa o mna tak skvely a ludsky personál stara,musi to raz vyjst..aj by mi bolo za nimi smutno🙂

@nika186 jeeej ak pekne, skoro pojdes na odber 😉