Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Babule,moze duphastan zdrziavat mrchu? Stále spinim..tak som prestudovala leták,tam som sa nic nedozvedela,preto sa pytam Vas..užívala som duphastan pred rokom a zda sa mi,ze na obdobie mrsky sa neuzival a moze to byt z toho dovodu,aby som mrsku dostala..
..kto si tuto torturu nezazije,neuveri,ake je to UP and DOWN obdobie..ale nestazujem,iba konstatujem..som rada ze mame nadej! 🙂
Baby v ktorom tyzdni vam dr.videl plod vo vaku? ja som dnes bola na prvom utz a vak ma 12mm ale plod nevidel ☹
Ja by som mala byt uz v 6tt a ze tehotenstvo zodpoveda 4tt tak neviem ci to mame este sancu 😔.
@vanushka ahoj vanushka..rovnako..spinim,spinim,spinim..no nekrvacam..uz sa nesetrim..chovam sa standardne..varim,periem,bemam po zahrade..vcera som polievala..a je mi lepsie..nemozem na to mysliet..vsetko je tak,ako ma byt! Uvidíme v pondelok..a ty? Za chvilu ides do Martina,vsak?
@linn32 Ahoj moja.no uvidime, asi bude vsetko dobre .. zvyknes vzdy spinit pred mrchou alebo len tentokrat ?
Hej, v nedelu cakam na mrchu a budem zacinat pichat, ...v nedelu ci v pondelok kedy pride 🙂 Ked zacnem tak o 5 dni som v Martine. a neodidem stade pokial nebudem tehotna 😀 😀 😀
@helenka12 Helenka,nech vám to dopadne dobre..vsetky ti držíme paste..a ak by si mala nejakych mrazacikov,tak do roka si ich este mozes dat vložit..uz ten mesiac hore ci dole je jedno..a vklad aj samoplatcu nemoze byt tak drahy ako cely proces ked ti to plati poistovna..tak hlavu hore,vyjde to!
Ahojte koceny Prosim Vas chcem ist do heliosu ako dlho sa caka na ternim a je tu nejaka zienka co tam sla z endometriozou? Dakujem

@linn32 este raz sa ti podtvrilo, ze Centrum si vybrala spravne. poriadny krok blizsie sme k nasmu cielu 🙂