icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

vanushka
18. jún 2013

@linn32 este raz sa ti podtvrilo, ze Centrum si vybrala spravne. poriadny krok blizsie sme k nasmu cielu 🙂

linn32
19. jún 2013

Babule,moze duphastan zdrziavat mrchu? Stále spinim..tak som prestudovala leták,tam som sa nic nedozvedela,preto sa pytam Vas..užívala som duphastan pred rokom a zda sa mi,ze na obdobie mrsky sa neuzival a moze to byt z toho dovodu,aby som mrsku dostala..
..kto si tuto torturu nezazije,neuveri,ake je to UP and DOWN obdobie..ale nestazujem,iba konstatujem..som rada ze mame nadej! 🙂

ciaaa
19. jún 2013

@linn32 ahoj.. tak mrcha by sa mala objavit do 5 dni od douzivania Duphastonu.. tak povedali mne 🙂

linn32
19. jún 2013

@ciaaa hm..aj som si myslela,ze mi to ten duphaston drzi..vsak uz to necham v rukach bozich..dakujem za info..

magica78
19. jún 2013

@linn32 ten liek sa dava aj tym kvoli mrche ale aj tym co hrozi potrat 🙂 tak je to na super ceste 😉

zuzu1108
19. jún 2013

Baby v ktorom tyzdni vam dr.videl plod vo vaku? ja som dnes bola na prvom utz a vak ma 12mm ale plod nevidel ☹
Ja by som mala byt uz v 6tt a ze tehotenstvo zodpoveda 4tt tak neviem ci to mame este sancu 😔.

linn32
19. jún 2013

@zuzu1108 zuzu,urcite ta to vylakalo..hlavne klud..na otázku ti neodpoviem,ale posielam energiu,nech je vsetko v poriadku!

zuzu1108
19. jún 2013

@linn32 Dakujem 🙂 . no musim cakat este tyzden aby som vedela 😒 .

helenka12
19. jún 2013

@linn32 ja mam v decembri 39 🙂

vanushka
19. jún 2013

@helenka12 helenka, ja som spravne pochopila, ze ty v decembri budes mat 39 rokov ?

helenka12
20. jún 2013

@vanushka hej budem mat 39 mi mame teraz tiez posledny pokus ☹

vanushka
20. jún 2013

@helenka12 ok, ja budem mat v decembri 38 😠 Preco posledny pokus ?? Kolko ste ich mali ?

vanushka
20. jún 2013

@linn32 ako sa mas ????

linn32
20. jún 2013

@vanushka ahoj vanushka..rovnako..spinim,spinim,spinim..no nekrvacam..uz sa nesetrim..chovam sa standardne..varim,periem,bemam po zahrade..vcera som polievala..a je mi lepsie..nemozem na to mysliet..vsetko je tak,ako ma byt! Uvidíme v pondelok..a ty? Za chvilu ides do Martina,vsak?

vanushka
20. jún 2013

@linn32 Ahoj moja.no uvidime, asi bude vsetko dobre .. zvyknes vzdy spinit pred mrchou alebo len tentokrat ?
Hej, v nedelu cakam na mrchu a budem zacinat pichat, ...v nedelu ci v pondelok kedy pride 🙂 Ked zacnem tak o 5 dni som v Martine. a neodidem stade pokial nebudem tehotna 😀 😀 😀

linn32
20. jún 2013

@vanushka obycajne spinim před mrchou,ale nie takto dlho..len ked idem mimo Slovensko,tak vtedy mi to viac hapruje..no kedze som bola pod hormonmi,moze to byt tak,ze sa mi tazsie pusta mrcha..
🙂 ty si dobre naladena..z Martina ani neopovaz ist inak ako oplodnena🙂 🙂 🙂

helenka12
21. jún 2013

@vanushka teraz mame 3 pokus ,pri 1 som ostala tehu a 3mesiaci potrat a pri 2 druhom som nic a teraz mame 3 vajicka uvidime ako to dopadne 🙂

linn32
21. jún 2013

@helenka12 Helenka,nech vám to dopadne dobre..vsetky ti držíme paste..a ak by si mala nejakych mrazacikov,tak do roka si ich este mozes dat vložit..uz ten mesiac hore ci dole je jedno..a vklad aj samoplatcu nemoze byt tak drahy ako cely proces ked ti to plati poistovna..tak hlavu hore,vyjde to!

vanushka
21. jún 2013

@helenka12 dopadne to dobre, uvidis 🙂 mas 3 vajicka zamrazene alebo robis tretiu stimulaciu teraz ?

helenka12
21. jún 2013

@vanushka teraz sme v stimulacii ,este uvidime ako sa budu vyvijat ale dufam ze pohodicke 🙂

chorucka
23. jún 2013

Ahojte koceny Prosim Vas chcem ist do heliosu ako dlho sa caka na ternim a je tu nejaka zienka co tam sla z endometriozou? Dakujem

helenka12
23. jún 2013

@chorucka zavolaj na recepciu a objednaju ta a povedia co a ako 🙂

vanushka
23. jún 2013

@chorucka vedia objednat celkom rychlo, zavolaj a vsetko ti vysvetlia 🙂

linn32
23. jún 2013

@vanushka ahoj,si uz v Martine? Ja idem zajtra na krvicku a sono..

izzie27
23. jún 2013

@linn32 zajtra budem na teba mysliet a som veeeeelmi zvedava, lebo verim ze je to tam 🙂

jagajaga
23. jún 2013

@chorucka ahoj ja mám endometriózu IV.stupňa a chodila som do Heliosu. Neviem čo by si chcela vedieť. Tým, že budeš tehu /nebudeš mať menzes/ by sa mali cysty vysušiť-tak mi to bolo povedané. 😉

jagajaga
23. jún 2013

@linn32 držím ti palce, všetkých si tu vždy povzbudzovala 🙂

linn32
23. jún 2013

@jagajaga jagi,dakujem..verim,ze tento rok ta budem nasledovat..a prajem ti prijemne tehulkovanie🙂

magica78
23. jún 2013

@linn32 drzim palce 🙂

vanushka
23. jún 2013

@linn32 ahoj , vo stvrtok vyrazam do Martina, v piatok mam tam termin na sono a krv. Drzim ti päste na zajtra, ozvi sa mi co a ako 🙂 budem cakat