Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@selisel ano po dobu tych 2t pred odberom, tie injekcie nie su nic hrozne a aby nestpali je treba ich cca 20-30 min vytiahnt z chaldnicky aspon mna potom nestipali. je to nic v porovnani s kockami ktore si pichaju cele tehu + 6nedelie fraxik na riedenie krvi. a neskor si uvedomis ze injekcie su nic oproti cakaniu 2t po vklade to bude adrenalin 😀 kde sa hrabu injekcie . a schvalenie zaidostio ako som pisala je teraz prazdinove obdobie zsade dovolenky tak na miesto 3-5 t moze byt aj 7t
Ja som sa zo zaciatku tiez bala injekcii,ale fakt je to malina oproti tomu cakaniu,ako sa vsetko vyvinie dalej a ci v tom finale sa to vobec podari. Pri pichani sa si rreba jedine davat pozor a mat hlavne stastie,aby ste netrafili rovno daku cievku, bo si vyrobite krasnu fialovu podliatinu 🙂 uz sa pisim s jednou takou fialkou na brusku 🙂
Nedal ti žiadne lieky? Nič? Zaujímavé. Takže čakáte na žiadosť a potom pôjdeme do Heliosu po lieky, hej? Tak potom daj vedieť, ako ste dopadli, a ako pokračujete.
@ame Ahoj. A koľko ti trval celý proces. Píšeš, že si v 3. Koľko Vám ešte treba do finále?
@kyvetka ja tiez picham este len decapeptyl, ale o tri dni uz budem aj gonal... takze kontrola asi v stredu.... cize som na tom casovo skoro ako ty 😉 ja mam PCO, neprechodny jeden vajcovod a bez liekov ziaden menzes.. uz si si vybavovala predoperacne vysetrenie? pytam sa, lebo ja este nie a neviem, ci mam alebo nemam este na to cas
@22ivanka22 myslim tym, ze uz som po minule roky 2x absolvovala cely proces IVF a teraz idem do tretieho pokusu... od zaciatku pichania az po vysledky, ci si alebo nie si tehotna to trva tak cca 6 tyzdnov
@ame nepovedala ti koordinatorka ze predoperacne je dobre si urobit pokial nezacnes pichat 2 injekcie ,ze kvoli tomu ze keby boli zle vysledky tvoej alebo muza aby si zybtocne nezacala pichat drahe lieky ktore su drahe. nam kazala doniest vysledky ked dostanem menzes a pojdem na prvu krv do heliku. drzim palce nech to konecne dobre dopadne
ahoj zajtra mame sono,krv a povedia nam ci sme tehotny alebo nie ale verim ze ano 🙂
@ame , ja mám tiež pco ale len čiastočne,kramy ako ked ,raz rok ako hodinky a potom pár mesiacov štrajkujú, inak som fit. My ideme na ivf hlaavne kvôli manželovi,lebo má zlý spg a prirodzene by to nezvládli. Predoperacne mám objednané na štvrtok a mne nik nevravel,že ich mám mať spravene pred menzesom, skôr nám koordinátorka doporucila tak tyzden pred odberom,aby boli aktuálne a čerstvé, to isté mi povedala aj doktorka,čo mi ich bude robiť.
ahojte bola som na sono a krv a som tehotna za 2 tyzdne nam povedia viac sme stastny 🙂 🙂 🙂 🙂