icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

selisel
Odpoveď bola odstránená
magica78
7. júl 2013

@selisel ano po dobu tych 2t pred odberom, tie injekcie nie su nic hrozne a aby nestpali je treba ich cca 20-30 min vytiahnt z chaldnicky aspon mna potom nestipali. je to nic v porovnani s kockami ktore si pichaju cele tehu + 6nedelie fraxik na riedenie krvi. a neskor si uvedomis ze injekcie su nic oproti cakaniu 2t po vklade to bude adrenalin 😀 kde sa hrabu injekcie . a schvalenie zaidostio ako som pisala je teraz prazdinove obdobie zsade dovolenky tak na miesto 3-5 t moze byt aj 7t

selisel
Odpoveď bola odstránená
magica78
7. júl 2013

@selisel neviem mnohe sa nevedia dockat schvalenia co chapem ale naco sa stesovat ci zacnes tento mesiac alebo dalsi 🙂 ved tolko sme cakali tak mesiac je nic

kyvetka
7. júl 2013

Ja som sa zo zaciatku tiez bala injekcii,ale fakt je to malina oproti tomu cakaniu,ako sa vsetko vyvinie dalej a ci v tom finale sa to vobec podari. Pri pichani sa si rreba jedine davat pozor a mat hlavne stastie,aby ste netrafili rovno daku cievku, bo si vyrobite krasnu fialovu podliatinu 🙂 uz sa pisim s jednou takou fialkou na brusku 🙂

selisel
Odpoveď bola odstránená
selisel
Odpoveď bola odstránená
22ivanka22
7. júl 2013

Nedal ti žiadne lieky? Nič? Zaujímavé. Takže čakáte na žiadosť a potom pôjdeme do Heliosu po lieky, hej? Tak potom daj vedieť, ako ste dopadli, a ako pokračujete.

kyvetka
7. júl 2013

A baby nie ste teraz niektora v stimulke?

ame
7. júl 2013

@kyvetka Ahoj, ja som, uz 3. finalny pokus. V akom stadiu si ty?

selisel
Odpoveď bola odstránená
selisel
Odpoveď bola odstránená
kyvetka
7. júl 2013

@selisel @ame baby, ja som len v 1. A dufan,ze poslednom pokuse. Momentalne picham este len decapeptyl,bo som vyse 10 dni nemohla dostat kramy,tak som bola len v takej udrziavacej faze. Zajtra mam kontrolu,tak sa nam to uz hadam rozbehne naplno. Aky ste mali vy problem,ked ste museli ist na ivf?

22ivanka22
7. júl 2013

@ame Ahoj. A koľko ti trval celý proces. Píšeš, že si v 3. Koľko Vám ešte treba do finále?

ame
7. júl 2013

@kyvetka ja tiez picham este len decapeptyl, ale o tri dni uz budem aj gonal... takze kontrola asi v stredu.... cize som na tom casovo skoro ako ty 😉 ja mam PCO, neprechodny jeden vajcovod a bez liekov ziaden menzes.. uz si si vybavovala predoperacne vysetrenie? pytam sa, lebo ja este nie a neviem, ci mam alebo nemam este na to cas

@22ivanka22 myslim tym, ze uz som po minule roky 2x absolvovala cely proces IVF a teraz idem do tretieho pokusu... od zaciatku pichania az po vysledky, ci si alebo nie si tehotna to trva tak cca 6 tyzdnov

magica78
7. júl 2013

@ame nepovedala ti koordinatorka ze predoperacne je dobre si urobit pokial nezacnes pichat 2 injekcie ,ze kvoli tomu ze keby boli zle vysledky tvoej alebo muza aby si zybtocne nezacala pichat drahe lieky ktore su drahe. nam kazala doniest vysledky ked dostanem menzes a pojdem na prvu krv do heliku. drzim palce nech to konecne dobre dopadne

helenka12
7. júl 2013

ahoj zajtra mame sono,krv a povedia nam ci sme tehotny alebo nie ale verim ze ano 🙂

linn32
7. júl 2013

@selisel my sme vsetko miesali sami..ziadne namiesane pera sme nemali..a mohli sme to skladovat mimo chladničky,bol maj,niektore lieky do urcitych stupnov nemusia ist do chladničky..

linn32
7. júl 2013

@helenka12 bolo by to super,keby ste! Drzim paste,nech nám dáš dobru spravu..

selisel
Odpoveď bola odstránená
magica78
7. júl 2013

@helenka12 drzim palce 🙂

selisel
Odpoveď bola odstránená
linn32
8. júl 2013

@selisel miesanie je v pohode..je to jednoduche..len to pichnutie som uz ja nezvladla 🙂

selisel
Odpoveď bola odstránená
selisel
Odpoveď bola odstránená
izzie27
8. júl 2013

@selisel ahoj u kazdej z nas je to individualne. Ja som nemala ani raz velke bolesti, iba unava.Ale myslim, ze si mozes dat aj od bolesti.

magica78
8. júl 2013

@selisel ja som to znasala OK ale do vecera som bola taka cucnuta, a potom 5 dni som si chodila davat pichat solumedrol kvoli vela vajickam a nabehu na OHSS. po odbere mozes si dat aj nieco od bolesti

kyvetka
8. júl 2013

@ame , ja mám tiež pco ale len čiastočne,kramy ako ked ,raz rok ako hodinky a potom pár mesiacov štrajkujú, inak som fit. My ideme na ivf hlaavne kvôli manželovi,lebo má zlý spg a prirodzene by to nezvládli. Predoperacne mám objednané na štvrtok a mne nik nevravel,že ich mám mať spravene pred menzesom, skôr nám koordinátorka doporucila tak tyzden pred odberom,aby boli aktuálne a čerstvé, to isté mi povedala aj doktorka,čo mi ich bude robiť.

helenka12
8. júl 2013

ahojte bola som na sono a krv a som tehotna za 2 tyzdne nam povedia viac sme stastny 🙂 🙂 🙂 🙂

linn32
8. júl 2013

@helenka12 noooo,koooonecne niekto🙂 prelomil lady..gratulujem.