icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

vanushka
8. júl 2013

@helenka12 blahozelam zo celeho srdca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONECNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak sa tesim za teba 🙂 drzte sa

selisel
Odpoveď bola odstránená
vanushka
8. júl 2013

kto je teraz na rade, kto nas zasa potesi dobrymi spravami ??? 🙂

magica78
8. júl 2013

@helenka12 supre sa to cita 🙂 gratulujem a prajem nech mas krasne tehulkovanie

jjajka
8. júl 2013

Ahojte,
gratulujem helenke12.
My ideme tento tyzden na nase 1. IUI. Prosim Vas, da sa pregnyl zohnat v tej lekarni pri Heliose bezne, alebo to treba nejak vopred objednat? My sme boli v Heliose len raz, zvysok sme poriesili telefonicky (ja som Ok, mm ma len 2% patologicky zdravych spermosiek) a v stredu ideme na folikulometriu a citala som, ze vtedy uz treba aj injekciu, ale ja na nu nemam este ani recept.

magica78
8. júl 2013

@jjajka jednym casom bol problem ho zohant minuly rok ale teraz by nemal byt problem .urcite ti daju teraz recept ono sa to vacsinou vacer picha o presnej hodine. chod hned tam do lekarne ale otvaraju az o 7 30 ja som tam minule cakala kym otvoria. a ked nebudu mat tak hned u seba v meste skus zohnat. oni niekedy objednaju a poobede ho maju v lekarni lebo tie lieky sa drzia v chladnicke

anna155
8. júl 2013

@vanushka drzim palce super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vanushka
8. júl 2013

@anna155 diky velmi krasne !!!!! aj tebe drzim aby vsetko vyslo podla tvojich predstav

jjajka
8. júl 2013

@magica78 dakujem. Ja si myslim, ze kedze su hned pri Heliose, asi tak trochu aj spolupracuju a drzia tieto casto predpisovane lieky skladom. Uvidim v stredu.

saffi
8. júl 2013

ahojte dievcata. taaakze prva navsteva heliosu za nami 🙂. A uz aj cakame na schvalenie ziadosti, hned sme ju vypisovali vzhladom na vysledky priatelovho spg 😖

magica78
8. júl 2013

@jjajka hadam ano len ja ked tam idem a chcem nieco tak nikdy nic nemaju 😀 co sa cudujem lebo su na takom super mieste .ved keby nahodou nemali tak skocis u vas doma v obchodakoch pripadne ti objednaju.

magica78
8. júl 2013

@saffi aspon vies na čom ste a si uz blizsie k babatku super 🙂

izzie27
8. júl 2013

@helenka12 gratulujeeeem 🙂 🙂 🙂 pekne tehulkovanie

saffi
8. júl 2013

@magica78 to ano. kym nam schvalia ziadost, tak este nam urobia ich vysetrenia. dalsia konzultacia bude az budu vysledky a bude schvalena ziadost. akurat ma trochu sokovala lekarka, lebo az teraz mi zistila PCO... a to som uz vystriedala niekolkych gynekologickych ordinacii... takze trochu budu komplikacie, ale tak zvladneme to 🙂

ciaaa
8. júl 2013

@jjajka ahoj, tak ja som tam zatial vzdy dostala aj clostilbegyt, aj duphaston, aj pregnyl aj utrogestan 🙂

izzie27
8. júl 2013

@ame drzím silno palce, nech to vsetko dobre dopadne a ty si uz konecne drzím krasny vonavucky batoztek 🙂

ame
8. júl 2013

@izzie27 ahoj, rada ta citam....a dakujem, uz musim len a len verit 🙂 Uz sme si povedali, ze 3x a dost. Uz dalej potom nepojdeme. A ty mas co nove?

izzie27
8. júl 2013

@ame ja cakam na Ketko, po prvykrat v zivote a tiez verim ze to vyde. 🙂

ame
8. júl 2013

@izzie27 Super! A to uz mas kolky pokus, lebo co si pamatam, tak ti ani 3. nevysiel, ci sa mylim? A chodis stale do Martina? Kedy by si mala mat KET?

izzie27
8. júl 2013

@ame uz sme v RF Brne. Ale rada citam tu ako pokracujete. 😉 Abolvovala som 4.pokus - nevysiel, sla som na hysteroskopiu a teraz mame este 1 mrazacika. Vychadza to okolo 24.7.

ame
8. júl 2013

@izzie27 A si s Brnom spokojna? Ked to porovnas s MT? No, ak vsetko pojde podla planu, tak ja budem mat v ten den OPU a ty vklad. 🙂

izzie27
8. júl 2013

@ame ako nam dobre vyslo, budeme skoro naraz cakat na pozotivne vysledky 🙂 , ktore istotne budu 🙂
Som spokojna, nie je tam tolko ludi a mm sa to paci, ze sme nemuseli tak casto chodit na sono. ja som bola u svojho dokiho a vysledky som volala.Ale nemozem nic zle povedat ani na Helios. Vzdysom sa tesila. Najvacsi zazitok mal mm, ked bol so mnou na izbe, ked som sa preberala z narkozy atrepala som blbosti a ked sme pri vklade videli embryjka a ko ich nabrali do pipety.

ame
8. júl 2013

@izzie27 Ak by sme sa este dodatocne rozhodli, ze by sme potom pokracovali, tak tiez asi v RF Brno. Potom by som ta skontaktovala a popytala sa este na nejake info. Budeme si silnoooo drzat palce a dame si vediet, ako to teraz v lete dopadlo. Budeme sa tesit z dobreho vysledku, musime mysliet len a len pozitivne. 🙂 🙂

izzie27
8. júl 2013

@ame uz bude len pozitivny vysledok. Samozrejme ze dam infosky.ale uz ich nebudes potrebovat,lebo budes tehu 😉

helenka12
8. júl 2013

@izzie27 dakuuujem teba sii pametam este z 1 pokusu sme boli naraz 🙂

izzie27
8. júl 2013

@helenka12 aj ja teba a prajem Ti nech to vyde 🙂

linn32
9. júl 2013

@vanushka vanushka kto je asi dalsi na rade??????? Myslim,ze ty si k tomu teraz najblizsie 🙂 Drz sa zajtra!!!

vanushka
9. júl 2013

@linn32 velmi pekne dakujem. Z radostou sa pridam do statistiky tehu 🙂 No veru, ten cas bezi, zajtra rano idem na 8, dufam velmi ze transfer bude 🙂

jjajka
9. júl 2013

@vanushka zajtra sa uvidime, ja idem na folikulometriu pred IUI. Prajem aby transfer bol a s pozitivnym vysledkom.

jjajka
9. júl 2013

Dievcata, pred IUI sa berie aj krv? Neviem, ci mam ist nalacno, alebo nie. Dakujem