Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Hallo dievcata, mala som prave embryotransfer ! Vsetko prebehlo OK, dufame ze sa bublinka uchyti 🙂
@vanushka Ahoj, super,nech to dobre dopadne. Ja som tam dnes bola uz o 7:00 a hned ma aj vzali.
Bola som dnes 11 DC, 4 folikuly 11,12,13,13mm. Doktor mi napisal recept na pregnyl a mam prist v nedelu na kontrolu (este nie na IUI), ale Pregnyl nechat doma. Zda sa mi to akosi dlho - ved v nedelu uz budem 15DC, nechapem, ale verim tomu, ze vedia co robia. Myslíte, ze ten pregnyl si nakoniec nebudem pichat vobec, alebo ako???
@jjajka pregnyl je aby vajicka dozreli v poslednej zaverecnej faze ( oni zreju aj bez pregylu ale na dozretie potrebuju pregnyl ) a este k tomu pregnyl vyvola prasknutie vajiciek, ale nie ihned po podani, zhruba za 36-40 hod po injekcii.
Ja som si pichla pregnyl ked mi lekar povedal a o 1 den alebo 1,5 dna ( uz sa nepamätam presne ) som isla na IUI 🙂
@helenka12 Jéééééj, tak to Vám obom gratulujem. Normálne sa teším s tebou, aj keď ťa nepoznám 🙂 . To si chodila do Heliosu?
ideme 2 kret na ivf. genetiku som dala urobit mangelovi ja uz mam. lebo ked som si ju davala robit mala som ineho partnera s ktorym som 2 krat potratila. a kedze nechcem uz nikdy zazit bolest tak ide na testy. clovek si musi vsetko obehat sam.lebo doktory len cakaju na zazraky.
Dievčatá nepotrebuje niektorá z vás decapeptyl ?.........rada pomôžem 🙂 mám dve balenia teda 14 injekcii . Ak tak mi napíšte do IP........a nezúfajte nám sa to podarilo na druhý krát držím vám všetkým palce a stále vás sledujem v Heliose skvelí odborníci .Posielam vám tehotenský vírus každej snažilke. 🙂 😲 😲 😲
Ahojte,
my sme dnes boli na posledne meranie pred IUI.Mame 2 vajicka 18 a 19mm, a endometrium 10mm. Za chvilku mi mm pichne pregnyl a v utorok rano ideme na IUI. 🙂 To som zvedava, dufam, ze sa zadari 😒
Pregnyl pichnuty....mm to zvladol ako profesional🙂
Dievcata, ten hyperstimulacny syndrom sa sleduje aj pri stimulacii na IUI (clostylbegyt, pregnyl) alebo len pri tej komplikovanejsej pred IVF?
Co mozem teraz po tom pregnyle ocakavat? uz teraz ma neskutocne bolia bradavky a mam nafuknute brucho.

@jjajka mne nebrali krv pred IUI, ale nebolo to v Helose, ale myslim ze sa nebude brat krv