icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

vanushka
9. júl 2013

@jjajka mne nebrali krv pred IUI, ale nebolo to v Helose, ale myslim ze sa nebude brat krv

vanushka
9. júl 2013

@jjajka mne nebrali krv pred IUI, ale nebolo to v Helose, ale myslim ze sa nebude brat krv

O ktorej budes v Heliose ?

jjajka
9. júl 2013

@vanushka medzi 7-8:00

vanushka
9. júl 2013

ok, mozno ze sa podari stretnut, si z Martina `?

linn32
9. júl 2013

@vanushka drzim paste,potom sa ozvi!

vanushka
9. júl 2013

@linn32 dakujem velmi pekne ! ozvem sa urcite, neviem este ci mi dovolia zajtra cestovat alebo nie. Ked budem na cestach tak potom mozno nebudem mat internet, ale na druhy den doma ano. Napisem urcite ako som dopadla, vsetkym prajem len to najlepsie 🙂 🙂 🙂

vanushka
10. júl 2013

Hallo dievcata, mala som prave embryotransfer ! Vsetko prebehlo OK, dufame ze sa bublinka uchyti 🙂

magica78
10. júl 2013

@vanushka super drzim palce 🙂

vanushka
10. júl 2013

@magica78 dakujem 🙂

jjajka
10. júl 2013

@vanushka Ahoj, super,nech to dobre dopadne. Ja som tam dnes bola uz o 7:00 a hned ma aj vzali.
Bola som dnes 11 DC, 4 folikuly 11,12,13,13mm. Doktor mi napisal recept na pregnyl a mam prist v nedelu na kontrolu (este nie na IUI), ale Pregnyl nechat doma. Zda sa mi to akosi dlho - ved v nedelu uz budem 15DC, nechapem, ale verim tomu, ze vedia co robia. Myslíte, ze ten pregnyl si nakoniec nebudem pichat vobec, alebo ako???

vanushka
10. júl 2013

@jjajka niekedy je to 10 DC niekedy 17 DC, u kazdej zeny je to inak,,,u jedne rychlejsie rastu vajicka, u druhej pomalsie, nerob si starosti
bez pregnylu to nepojde, urcite si ho budes davat, on je aj na dozrievanie vajiciek

jjajka
10. júl 2013

@vanushka A na co je este pregnyl dobry, okrem dozretia a prasknutia folikulovM. Zda sa, ze ja si ho dam az po dozreti vajicok, na ca potom bude sluzit, nevies nahodou? A kedy sa ma robit to IUI pred prasknutim vajicok, alebo po? Dakujem

vanushka
10. júl 2013

@jjajka pregnyl je aby vajicka dozreli v poslednej zaverecnej faze ( oni zreju aj bez pregylu ale na dozretie potrebuju pregnyl ) a este k tomu pregnyl vyvola prasknutie vajiciek, ale nie ihned po podani, zhruba za 36-40 hod po injekcii.

Ja som si pichla pregnyl ked mi lekar povedal a o 1 den alebo 1,5 dna ( uz sa nepamätam presne ) som isla na IUI 🙂

selisel
Odpoveď bola odstránená
vanushka
10. júl 2013

@selisel Dakujem !!!! Velmi dufame 🙂

Vam vsetkym tak isto prajem aby to uz konecne vyslo 🙂

22ivanka22
10. júl 2013

@helenka12 Jéééééj, tak to Vám obom gratulujem. Normálne sa teším s tebou, aj keď ťa nepoznám 🙂 . To si chodila do Heliosu?

helenka12
10. júl 2013

@22ivanka22 hej uz 4 rok 🙂

vlasatica
12. júl 2013

ahojte neviete mi povedat kolko trvalo kym vam prisli vysledky genetiky ?

jjajka
12. júl 2013

@vlasatica ahoj, mne to v TN trvalo od 11.3. do 15.4., takže mesiac.

vlasatica
12. júl 2013

@jjajka ja idem teraz 16.7. do martina a potom hned na Ivf. len chcem vediet ako dlho budem este cakat ☹

jjajka
12. júl 2013

@vlasatica A to ides 1. krat do MT? Alebo ako to mas, ci uz si bola a teraz cakas na tie vysledky z genetiky? Ja idem buduci tyzden na1. IUI.

vlasatica
13. júl 2013

ideme 2 kret na ivf. genetiku som dala urobit mangelovi ja uz mam. lebo ked som si ju davala robit mala som ineho partnera s ktorym som 2 krat potratila. a kedze nechcem uz nikdy zazit bolest tak ide na testy. clovek si musi vsetko obehat sam.lebo doktory len cakaju na zazraky.

olivia31
13. júl 2013

Dievčatá nepotrebuje niektorá z vás decapeptyl ?.........rada pomôžem 🙂 mám dve balenia teda 14 injekcii . Ak tak mi napíšte do IP........a nezúfajte nám sa to podarilo na druhý krát držím vám všetkým palce a stále vás sledujem v Heliose skvelí odborníci .Posielam vám tehotenský vírus každej snažilke. 🙂 😲 😲 😲

anna155
14. júl 2013

@vlasatica my boly v spiskej a 3 meiace sa caka 24.8 mame volat ci uz su vysledy

jjajka
14. júl 2013

Ahojte,
my sme dnes boli na posledne meranie pred IUI.Mame 2 vajicka 18 a 19mm, a endometrium 10mm. Za chvilku mi mm pichne pregnyl a v utorok rano ideme na IUI. 🙂 To som zvedava, dufam, ze sa zadari 😒

jjajka
14. júl 2013

@olivia31 my nepotrebujeme, ale dakujeme za vírus 😉

olivia31
14. júl 2013

@jjajka Držím palce a tuj tuj tuj nech sa poriadne prilepí na 9 mesiacov .🙂

jjajka
14. júl 2013

Pregnyl pichnuty....mm to zvladol ako profesional🙂
Dievcata, ten hyperstimulacny syndrom sa sleduje aj pri stimulacii na IUI (clostylbegyt, pregnyl) alebo len pri tej komplikovanejsej pred IVF?
Co mozem teraz po tom pregnyle ocakavat? uz teraz ma neskutocne bolia bradavky a mam nafuknute brucho.

vanushka
14. júl 2013

@olivia31 dakujem, chytam virus !!! 🙂

olivia31
15. júl 2013

@jjajka To je pri ivf tam sa pichajú vysoké dávky hormónov preto to riziko ....pri IUI to nieje lebo ti nerobia ani odber vajíčok . Držím palce.