Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
takze genetika za mnou do 2mesiacov su vysledky. v septembri este hematologia a hadam budu dobre vysledky zo vsdial a potom sup na to
@vlasatica my tiez mame volat 24 august genetiku,a cakame na ziadost,v Spisskej na doktor povedal ze my nemame zle vysledky mala by som pocat aj normalne ale nejako to nejde,Tak cakame inac na tyz.ideme na svadbu tak sa uz stresujem z toho svagrine maju saty za 60,80 eur ja nemozem bit horsia,bude to perfektna svadba a hlavne draha ale my neplatime tak si to uzijem.A dufam ze kym pojdeme do Martina tak im oznamym ze uz som v tom.. 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte,
tak ja som dnes po 1.IUI, nacasovanie ale asi nebolo spravne, takze uvidime.
ahojte, mám k dispozícii nepoužité uzavreté balenia: GONAL-F 450 - 2ks (exp. 9/2014) a DECAPEPTYL - 1ks (exp. 7/2015), ak máte záujem, píšte prosím IP (hlavne ZV a okolie, keďže je potrebné uskladnenie v chladničke..)
@jjajka Ahoj. A ako? Nejaké pocity? My by sme mali ísť cca okolo 1-2.8. Hádam sa to podarí
Ahojte všetky. Prosím Vás, viete o nejakom lacnejšom ubytku v Martine? Ďakujem veľmi pekne
@22ivanka22 ahoj, tazko pisat o nejakych pocitoch. kym som nemala tieto stimulacne lieky (clostyl, pregnyl, utros) cyklus mi prebiehal v pohode. teraz ma vsetko boli, taha...no hruza. Dalsi cyklus idem asi bez liekov.
Ahojte babenky, som tehu prvy mesiac a stale spinim uz deviaty den hnedej farby, som uz z toho na nervy, beriem utrogestan, magnezium, femibion 800. Povedali mi ze ako to prislo tak to aj odide ale mam strach, som tehu prvy krat. Kedy to prestane? ☹
@22ivanka22 My sme tiez hla´daly ale nic tam nieje iba hotely,Vo Vratkach su zase len penzony skus si najst na internet Martin,Vrutky snad nieco najdes.Vedla Heliosu je ubitko aj restauracia myslym ze za noc beru aj z ranajkamy 20 eur ale teraz uz neviem my z manzelom sme tam chcely tiez mynuly rok ostat a viem ze povedala nejaku velku sumu.Zavolaj na toto cislo 421910966966 alebo 42143430024608 je to penzion.Drzim palce
@22ivanka22 ahoj, nasla som na nete lacne ubytko priamo v centre... je to sice turisticka ubytovna, ale na prespatie je to myslim v pohodke... hod si do googlu Turisticka ubytovna U masiarov... vyskusaj 😉
@nika186 No pokiaľ viem nemala by si špiniť ani krvácať mne sa to stalo vo 8 tt začala som krvácať a išla som hneď na urgent a ostala som v nemocnici ........a potom som sa opýtala svojho dokt. , že ak by som náhodou začala len špiniť či mám ísť znova na urgent a on , že áno nesmiem ani len špiniť mne zistili placentu cez krčok takže preto to krvácanie a špinenie .....hlavne nesmieš nič robiť a len lež a určite zájdi k lekárovi.
@olivia31 ahoj olivia. Bola som v u doktorky ta mi dala vseliake lieky na zastavenie krvacania, krvacanie sa zastavilo no spinim nadalej, povedala mi ze ak je to len spinenie malo by to byt ok, sono je ok zatial no zajtra idem znova k doktorke tak som zvedava, ja osobne si myslim ze to tiez nie je ok takto dlho spinit uz od 9. jula do teraz ale tak spolieham sa na doktorov, som prvy krat tehu kazdy prechadzal niecim inym, mam strach.Lezim od rana do vecera, no aj tak mam pocit ze moje mimi nechce ostat pri mne a iba ho silujem vsemoznymi liekmi aby tam ostalo.Som zufala, znicena, nik mi nevie pomoct a povedat ci to dobre dopadne.Kazdy tvrdi nieco ine a ja som z toho jelen, tu pise tisice zien na internete ze to normalne nie je lekar ze je to ok tak sa vyznaj.Dakujem ze si mi napisala. Drzim ti palce. 🙂
Baby, nemali ste niektora pocas stimulky celodnove pocity na zvracanie? Ja mam par dni do OPU a napina ma uz ale 4 dni.
koceny ja som sa chcela opytat, ako je to s platbami... viem, ze vstupny pohovor je zadara, ten sme uz absolvovali, potom sme platili za spermiogram a za odber krvi... co nas caka dalej, viete mi poradit? Teraz sme objednani na dalsi pohovor na zaklade vysledkov a uz by sme mali podpisat ziadost na IVF. Prvy pohovor bol s Dr. Culbovou, teraz bude mimo, tak ideme k Dr. Krajkovicovi.
@pivonecka zrejme podla poslednych vysledkov spg vam budu robit este jeden bud normalny alebo rozsireny tzv. Trialwash spg. - to sa plati cca.50 euri a potom uz len po schvaleni lieky a potom pri samotnom zakroku od vysky poctu vajicok , predlzenu kultivaciu a ak nieco ostane tak mrazenie. Ale neboj oni vas budu priebezne presne informovat,co kedy a kolko sa bude platit a do akej vysky mozete ist.

@olivia31 Fajn, dakujem za odpoved. Vcera vecer som uz bola taka ubolena, ze uz som mala podozrenie. Ale dnes je dobre.