Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@zelenagw musím počkať teraz 3 mesiace a potom možme snažiť,uvidím zatial nejdem nič riešiť....ale ak by sa potom nedarilo tak možno skusim ešte nejaké IUI,ale teraz nejdem rozmýšlať nad ničím,musím si od všetkého dať pauzu......ty sa drž a prajem len pozitívne správy a hlavne šťastný koniec 😉
@magica78 mame to 400 km , tak som myslela ze to zvladne aj moja gynda-ale zjavne nezvladne a asi ma chce dostat na psychiatriu. povedala mi ze: tak a zase to nevyslo! a testy mam odvtedy stale silnejsie. uz som zufala. do martina ideme v pondelok, ale dovtedy asi skolabujem z tej neistoty, som z toho jelen
@linn32
@magica78 ste mile dievcata, ale ja tomu tehotenstvu po tych rokoch trapenia a neuspechov neviem verit, hlavne ked mi povedia ze krv negativna. a to som vam este nevravela ze mi vkladali dve blastocysty!!!! a to uz by hcg malo byt vyssie - ak by som bola tehu. mocove so nazivo brutalne silne od zaciatku-teda od 10 dna, tak som myslela ze budu dvojky, no podla gyndy ani jedno 😒

@olivia31 dakujem 🙂 a ty sa mas ako ? pekne priberas?