icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

magica78
10. aug 2013

@olivia31 dakujem 🙂 a ty sa mas ako ? pekne priberas?

olivia31
10. aug 2013

@magica78 Ahoj ďakujem mám sa dobre všetko je zatiaľ v poriadku som už 20 tt a pribrala som cca 6 až 7 kg. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Dieťatko je podľa posledného 3.D sona v poriadku a tešíme sa . Hlavne veľa odpočívaj a bude všetko ok. Ver mi .🙂

magica78
10. aug 2013

@olivia31 super to som rada ze si OK ,ako prisli tak aj odídu tei kilecka 🙂 len ich bude vlacit na rukach

linn32
11. aug 2013

@magica78 magi,pevné verim,ze ti to vyjde! Drzim paste..

magica78
11. aug 2013

@linn32 dakujem hadam uz konecen tu bude na neico pozitivne 🙂

zelenagw
11. aug 2013

@zuzixx no to mi je luto skoda a teraz ako pokracujes chces ist este na neake IUI??

zelenagw
11. aug 2013

@magica78 Ahoj no kedy sa dozvieme že ako ci už máš v brušku babetko???

zuzixx
11. aug 2013

@zelenagw musím počkať teraz 3 mesiace a potom možme snažiť,uvidím zatial nejdem nič riešiť....ale ak by sa potom nedarilo tak možno skusim ešte nejaké IUI,ale teraz nejdem rozmýšlať nad ničím,musím si od všetkého dať pauzu......ty sa drž a prajem len pozitívne správy a hlavne šťastný koniec 😉

magica78
11. aug 2013

@zelenagw ahoj no koncom tyzdna 🙂

mtb22
14. aug 2013

ahojte, tak pri tychto testoch mam krv negativnu-mate s tym niektora skusenosti-vopred dakujem za rady...

magica78
14. aug 2013

@mtb22 a to mas testy robene po klasickej ovulke a styku ?

mtb22
14. aug 2013

nie nie po KET-ku. a krv 12. den po vklade u mojej gynek. negativna...

magica78
14. aug 2013

@mtb22 keb to bolo po ET tak to by som este brala ze pregnyl ale po KET . a ty nejds na krv do caru?

mtb22
14. aug 2013

@magica78 mame to 400 km , tak som myslela ze to zvladne aj moja gynda-ale zjavne nezvladne a asi ma chce dostat na psychiatriu. povedala mi ze: tak a zase to nevyslo! a testy mam odvtedy stale silnejsie. uz som zufala. do martina ideme v pondelok, ale dovtedy asi skolabujem z tej neistoty, som z toho jelen

magica78
14. aug 2013

@mtb22 pozri mrchu nemas tak je to OK si myslim . asi by si mala zacat hladat novu gyndosku. neboj pondelok je tu o chvilu. a to sa ti sfarbil hned alebo po dlhsom case?

mtb22
14. aug 2013

@magica78 no sfarbil sa hned tak do 1 minuty, robila som aj clearblue digitalny a ten okamzite pozitivny a ze 3+-t.j. ze 4-5 tyzden tehotenstva, co by presne sedelo. tak ja uz neviem....

magica78
14. aug 2013

@mtb22 no tak hladaj novu gyndosku si myslim . a nestresuj a v pondelok cakam na dobru spravicku 🙂ozaj co stoji ten digitalny ? a v aprili mas termin bude este tvrdohlavy baran 😝

vanushka
14. aug 2013

@mtb22 ja si myslim ze si tehotna, menzes nemas , testy su pozitivne. Mohla sa stat nejaka chyba pri krvnom teste, zopakuj este raz.Drzim palce

mtb22
14. aug 2013

@magica78 digitalny stal 7 eur, ale je fakt super rychly a oznaci ti aj to v ktorom si tyzdni.

mtb22
14. aug 2013

@vanushka idem skusit este zajtra, to by bol uz 15 den po vklade, ale bojim sa uz aky zas bude vysledok-neviem si to doteraz vysvetlit....

linn32
14. aug 2013

@magica78 v aprili to moze byt aj bycek-ja som tiez aprilova🙂

magica78
14. aug 2013

@linn32 no hej ale hadam nebude prenasat 😀 ked uz je v podstate o 1t skor ak jej vlozili embryo po PK

linn32
14. aug 2013

@mtb22 to je fakt na palicu! Tie testy mas jasne pozitivne..ja si myslím,ze si tehotna a v laboratoriu poplietli krv! Hm,chuda ta,ktorej oznámili,ze je a neni..ale ty si-podla mna!

linn32
14. aug 2013

@magica78 dobre,tak jej doprajme barana 🙂 nech sa na prvy krat nevystrasi prenasanim🙂

magica78
14. aug 2013

@linn32 no byk ci baran tvrdohlave jedno aj druhe 😝 hlavne nech je to zdrave

mtb22
14. aug 2013

@linn32
@magica78 ste mile dievcata, ale ja tomu tehotenstvu po tych rokoch trapenia a neuspechov neviem verit, hlavne ked mi povedia ze krv negativna. a to som vam este nevravela ze mi vkladali dve blastocysty!!!! a to uz by hcg malo byt vyssie - ak by som bola tehu. mocove so nazivo brutalne silne od zaciatku-teda od 10 dna, tak som myslela ze budu dvojky, no podla gyndy ani jedno 😒

linn32
14. aug 2013

@mtb22 stal sa omyl pri krvnych testoch..uvidis,ze sa ti potvrdí tehotenstvo! Toto som fakt este ani nepocula,ze moc pozitivny a krv negativna..tam musí byt nieco zle s tou krvou a to bude,ze sa pomylili!

magica78
14. aug 2013

@mtb22 hcg by si mala vyssie keby sa obe ujali inak mas normalne 🙂 neboj v MT uvidis . a to ti ani sono ozaj nerobila dr?

linn32
14. aug 2013

@mtb22 merala si si teplotu? Niekedy byva pri tehu zvýšena..skus a daj nam vediet!

mtb22
14. aug 2013

@linn32 uvidíme v pondelok
@magica78 sono nerobila-myslim , ze este by bolo skoro nieco tam vidiet, potom v pondelok v Martine