icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

magica78
14. aug 2013

@mtb22 ale to je riadna ...., hladaj si novu gyndosku lebo toot musi by riadna ...
kazda baba ti povie co toto absolvovala ze sliznica musi byt stale narastena a aj podla toho moze trosku sa priklonit k tomu

mtb22
14. aug 2013

@linn32 bazalnu si nemeriam, ale vcera ci predvcerom som si zmerala normalnu telesnu teplotu a bolo rovnych 37,0. normalne mavam menej. bojim sa ci sa nestalo to, ze sa ujalo a potom sa prestalo vyvijat, ale potom by mi ciarka aj na teste slabla a neslabne. neviem nikde na koniku som sa nedopatrala odpovede a to patrame s nuzom na striedacku-uz nam z toho sibe ☹

mtb22
14. aug 2013

@magica78 no len ja beriem estrimax a ten vraj umelo zvysuje sliznicu, tak ja uz neviem. a beriem aj utrogestan.

magica78
14. aug 2013

@mtb22 no ale je gyndoska tak by to mala vediet . u nas v heliku automaticku robia vzdy sono a krv .a j ked krvacas tak ti robi sono cez brucho.a pri takych testoch nechapem z coho by ti to ukazovalo. prestan stresovat a v pondelok budes vediet presne . podla mna zamenili krv alebo nieco ine sa stalo. ja ked som mala MMT ta k osm mala tiez ciarku ale tak o 30min a to som mala malicke hodnoty . a ten test reaguje len na HCG na nic ine

mtb22
14. aug 2013

@magica78 veru, vyćkam do pondelka...

vanushka
14. aug 2013

@mtb22 prestan si zbytocne robit stres 😉 ty teraz nic ovplyvnit nemozes, uz je tak ako ma byt 🙂 zajtra budes mudrejsia

mtb22
14. aug 2013

@vanushka jaaaj, tak, tak...

vanushka
14. aug 2013

@mtb22 bude to dobre 🙂

linn32
14. aug 2013

@mtb22 ak mas hentaku teplotku,bude vsetko oki! Hlavne kluuuud..a spytaj sa gyndosky,ci neposlala nahodou svoju krv na urcenie tehotenstva🙂 drzim paste a pevne verim,ze ta budeme vsetky coskoro nasledovat.

mtb22
14. aug 2013

@linn32 jaj len dufam, ze vy ostatne nebudete mat taketo problemy - ze krv negativna!!! ale normalne, klasicke tehotenstvo. to len ja som taky smoliar - aj sestra mi dnes povedala ked videla moje testy, ze som ja ale komplikovyny pripad ... no pekne. inak pisali mi baby ze moze ist o mimomaternocove, tak si vies predstavit ako mi zas je. boooze moj

linn32
14. aug 2013

@mtb22 krv negativna a test pozitivny? Mimomaternicove? Ale kasli zatial na to! Zatial si tehotna,ziadne mimo neni!

magica78
14. aug 2013

@mtb22 prosim ta vymni MK do pondelka a nchod tu lebo tie baby co ti povedali ze mas MMT su riadne..., ja som toho roku prezila MMT a viem ako to prebieha a to ti te herecky nepovedali ze keby si bola MMT tak mas aj HCG chytrane, zbytocne si robis zle ze to vobec citas a si v strese

zelenagw
14. aug 2013

@mtb22 waw pri takych // nechapem ako mozu povedat ze si negatívna neprepocula si to ?????? verim ze si tehulka a chod ku svojej všeobecnej doktorke nech ti vezme krv... Alebo niekam inam... Drzim moc palce 🙂 Daj vediet !!!!!

mtb22
14. aug 2013

@zelenagw ozvem sa po vysledkoch

zelenagw
14. aug 2013

@magica78 oki koncom tyzdna a pocitujes nejake zmeny ???? mna napr. bolia bradajky ale mam novu podprdu mozno s nej inak ma predtym nikdy neboleli....

magica78
14. aug 2013

@zelenagw no mna bradavky tak stipkali 🙂 tak uvidime , inak OK nic zvlastne ani sa moc nepozorujem lebo spava som z utrosu a aj prsia mam take naliate z toho

zelenagw
14. aug 2013

@magica78 ja berem Dufaston a tiez sa nepozorujem len tie bradavky niekedy ked ma zasvrbi tak viem ze ma aj boli.... ved uvidime ci pride mrcha 🙂

magica78
14. aug 2013

@zelenagw ved to 🙂 a kedy ides na krv

zelenagw
14. aug 2013

ja ani na krv nepojdem ja si spravim test ked mi bude meskat uz som sa tam nachodila dost a vysledok bol negativny necham sa prekvaplat jedine ak by sa nieco zmenilo ze by som tusila ze moze byt pozitívna tak pojdem zatial sa nechystam....ale ty daj vediet 🙂 🙂 🙂 🙂
@magica78

magica78
14. aug 2013

@zelenagw ale len tam skoc budes mat z toho lesi pocit 🙂 a budes vediet ze vsetko je OK, nemas to daleko 😉

zelenagw
14. aug 2013

@magica78 vobec sa mi tam nechce ist... zatial nie ved si urobim test po nejakych 16dnoch od pregnylu a to bude stacit.... jed tam bol len 1 folik aj ked dobreho vela nenarastie 🙂

magica78
14. aug 2013

@zelenagw presne jedno a kvalitne 🙂 ako myslis ale ked ti urobi aj sono budes kludnejsia ze je to OK 😉

zelenagw
14. aug 2013

@magica78 to by som isla ku svojej a ta by mi sono nespravila 🙂 tak na to kaslem...
ved ak bude nejaky priznak tak pojdem ale zatial mam zasebou len jeden tyzden .-)

magica78
14. aug 2013

@zelenagw jaj no to hej ale v heliku by ti urobili sono keby ides tam

zelenagw
14. aug 2013

@magica78 ked ze som nebola na IUI lebo sme sa tam nemohli vtedy dostavit tak nam povedal ze mame skusit prirozdene a ze ak sa nam nepodari tak pojdeme na bud mesiac na IUI ale nehovoril nam ze mame prist na krv.... tak ani nepojdem a pockan ci 🙂 😒 a hotovo ale ja si verim 🙂
aj po tolkych neuspesnych pokusov verim 🙂

magica78
14. aug 2013

@zelenagw jaj to je fakt 🙂 no a kedy mas dostat mrchu?

zelenagw
14. aug 2013

@magica78 neako 23.8 to vy bol 30den mavam tak od 26- 32 tak ak 30den nedostanem tak 31 si spravim test....

magica78
14. aug 2013

@zelenagw jaj to uz je bududci tyzden 🙂 tak drzim palce a dufam ze nebude potrebne dalsie IUI

zelenagw
14. aug 2013

@magica78 DAKUJEM krasne a jasne ze aj ja tebe drzim palce aj ked si myslim ze uz si tehotna uz to aj tusis no bojis sa to priznat ale ja verim ze budes pozitívna 🙂 🙂 🙂 moc moc ti drzim palce daj potom vediet aj s foto 🙂

magica78
14. aug 2013

@zelenagw jasne dam a dakujem 🙂 no mam strach ci to bude tam kde ma byt...