Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@linn32 bazalnu si nemeriam, ale vcera ci predvcerom som si zmerala normalnu telesnu teplotu a bolo rovnych 37,0. normalne mavam menej. bojim sa ci sa nestalo to, ze sa ujalo a potom sa prestalo vyvijat, ale potom by mi ciarka aj na teste slabla a neslabne. neviem nikde na koniku som sa nedopatrala odpovede a to patrame s nuzom na striedacku-uz nam z toho sibe ☹
@mtb22 no ale je gyndoska tak by to mala vediet . u nas v heliku automaticku robia vzdy sono a krv .a j ked krvacas tak ti robi sono cez brucho.a pri takych testoch nechapem z coho by ti to ukazovalo. prestan stresovat a v pondelok budes vediet presne . podla mna zamenili krv alebo nieco ine sa stalo. ja ked som mala MMT ta k osm mala tiez ciarku ale tak o 30min a to som mala malicke hodnoty . a ten test reaguje len na HCG na nic ine
@linn32 jaj len dufam, ze vy ostatne nebudete mat taketo problemy - ze krv negativna!!! ale normalne, klasicke tehotenstvo. to len ja som taky smoliar - aj sestra mi dnes povedala ked videla moje testy, ze som ja ale komplikovyny pripad ... no pekne. inak pisali mi baby ze moze ist o mimomaternocove, tak si vies predstavit ako mi zas je. boooze moj
@mtb22 prosim ta vymni MK do pondelka a nchod tu lebo tie baby co ti povedali ze mas MMT su riadne..., ja som toho roku prezila MMT a viem ako to prebieha a to ti te herecky nepovedali ze keby si bola MMT tak mas aj HCG chytrane, zbytocne si robis zle ze to vobec citas a si v strese
@magica78 ked ze som nebola na IUI lebo sme sa tam nemohli vtedy dostavit tak nam povedal ze mame skusit prirozdene a ze ak sa nam nepodari tak pojdeme na bud mesiac na IUI ale nehovoril nam ze mame prist na krv.... tak ani nepojdem a pockan ci 🙂 😒 a hotovo ale ja si verim 🙂
aj po tolkych neuspesnych pokusov verim 🙂

@mtb22 ale to je riadna ...., hladaj si novu gyndosku lebo toot musi by riadna ...
kazda baba ti povie co toto absolvovala ze sliznica musi byt stale narastena a aj podla toho moze trosku sa priklonit k tomu